Natrag

EKSKLUZIVNO: Vučić finansira raspad Makedonije

Promeniće i veru

Goran Mitrović

Kako saznaje istraživač Magazina Tabloid, Aleksandar Vučić je uključen u zbivanja u Makedoniji, koja imaju za cilj stvaranje kantona sa albanskim stanovništvom i njihovo pripajanje Albaniji.

Već godinu dana, njegov saradnik Zoran Bašanović, koji ima kuću u Atini, u blizini vile makedonskog kvislinga Zorana Zaeva, donosi mu novac koji dostavlja Vučić, a potiče od trgovine narkoticima koje ostvaruje njegov brat Andrej, zajedno sa Hašimom Tačijem.

Srpski mediji nisu javili da je Grčka stavila armiju u pripravnost prema granici sa Makedonijom i Albanijom. Saradnja Vučića, čiji otac je Fahri Musliju, sa Tačijem je impresivna. Tako je dana 7. marta, predsednik Albanije, bez ikakvog zvaničnog stava i protivljenja Vlade Srbije, posetio Bujanovac i Preševo! Srpski premijer je samo deklarativno osudio i stvaranje Vojske Kosova.

Naime, Hašim Tači i kosovske službe bezbednosti dostavile su srpskom tužilaštvu dokaze za Ramuša Haradinaja, kako bi Tači izgubio jakog konkurenta u borbi za vlast

Takođe, Vučić, preko srpske službe bezbednosti (BIA) intenzivno radi na obaranju Milorada Dodika i rasturanju Republike Srpske. On je i javno bio protiv održavanja referenduma u RS o danu Republike. Takođe je odbio da podrži lidera Srba u Crnoj Gori.

Kako saznaje Magazin Tabloid, Vučić već duže vreme proučava K'uran, jer želi da u dogledno vreme, kada mu loše krene, promeni veru! On već nekoliko godina otvoreno radi protiv nacionalnih interesa Srbije i Srba van Republike Srbije.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane