Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zašto se u Hrvatskoj javno i tajno šuti na državni kriminal i kriminalce?

Mafija kao sudbina

O nikad do kraja istraženim vezama kriminala i politike u Hrvatskoj, piše Vjekoslav Škreblin, saradnik Magazina Tabloid iz Zagreba koji se pita: "...Zašto o takvim rabotama šute svi takozvani hrvatski političari, njihove takozvane političke stranke, mediji, sudovi, policajci, državni tužitelji ali i građani Republike Hrvatske?"

Vjekoslav Škreblin (Zagreb)

U prošlim sam brojevima Magazin Tabloid iznio činjenice o počinjenom kriminalu i kriminalcima, čiji su počinitelji pozicionirani na najviše državničke dužnosti.

U tzv. mojem slučaju krađe desetak milijuna eura izravno iz budžeta RH, spomenuli smo Josipa Vreska...Tada, 1999. godine, bio je običan odvjetnik tvrtke s kojom sam zaključio posao u spomenutom iznosu. Nakon izbora 03. januara 2000. godine, Josip Vresk je iz kvote tzv. političke stranke HSS (Hrvatska seljačka stranka) imenovan zamjenikom ministra HR policije!

Umjesto da država zaštiti novac poreznih platiša, ona je stvorila logistiku koja štiti kradljivca i pokradeni novac. U zaštitu plijena uključen je i cijeli državno-režimski aparat Republike Hrvatske. Konkretno, meni je rečeno: "...Visećeš u djelovima na zagrebačkim semaforima".

O tome izvještavaju i Bg. "Večernje Novosti" u dva nastavka. Krajem decembra 2001. godine...Doista, bio bi likvidiran da u moju zaštitu nije stala Srbija. I Srbija također ima svoje suce, političare, policajce, medije, premijera...Zar ne ? U ovom slučaju su "omanuli" hrvatski državni kriminalci. Srbi su se stavili na stranu obrane protiv HR kriminala i kriminalaca.

Ne ulazim u spekulacije, kako su i SRBI vjerojatno kapitalizirali svoju zaštitu. Uostalom, sve je u životu motivirano interesom. Moram istaknuti kako su se u ovom slučaju pokazali primarno kao ljudi koji imaju suosjećanje za prognanu žrtvu. U trenutku traženja moje zaštite nitko nije razmišljao i "politizirao" o ikakvom profitu...

Kasnije, krajem 2003. godine, Josip Vresk postaje saborski zastupnik, također iz kvote takozvane političke stranke HSS. Novi premijer RH postaje dr. Ivo Sanader.

Novi HR premijer šuti na očitu protuzakonitu prodaju-kupovinu HR naftne kompanije INA...Iz azila u Njemačkoj, Sanadera sam tražio da počne rješavati "Slučaj Škreblin", jer će mu on stajati kao mlinski kamen oko vrata, ako ga ne počne rješavati.

Niti Sanader nije poslušao dobronamjerni savjet...Njemu je bilo preče družiti se sa ambasadorom Srbije u Hrvatskoj, Cvetičaninom. Znao je Sanader da ključ opstanka Hrvatske Državne Mafije drži službeni Beograd u svojim rukama. Ne bi bilo ništa neobično da su Srbi umiješali svoje prste i "skrivili" što je Sanaderova tzv. vlada morala odstupiti sa položaja...

Jedan od najvećih kriminalaca u novijoj hrvatskoj povijesti, Vladimir Šeks, bio je i još je, alfa i omega hrvatske zločinačke politike i političara-kriminalaca...

On sa pozicije saborskog čelnika, Josipa Vreska promovira u člana Državnog izbornog povjerenstva (DIP)...To vam je ono mjesto gdje se nakon izbornog dana slijevaju svi glasački listicć birača na bilo kojim izborima...U hrvatskom slučaju, na tom mjestu se određuje tko će ući ili neće ući u hrvatski parlament. Po mišljenju Vladimira Šeksa, Josip Vresk ima najbolje kvalifikacije za tu odgovornu funkciju. U međuvremenu, ovaj nitkov proširuje svoju kriminalnu djelatnost. Nagriza ga i zub vremena ali i zub nečiste savjesti.

Nedavno je Josip Vresk, bez ikakva povoda, javno obznanio kako je u vremenu od kada se nalazi u DIP-u primio više od 200.000,00 (dvjesto tisuća) eura mita! Nitko od nadležnih nije reagirao na takve izjave korumpiranog člana DIP-a! Štoviše, njegov nadređeni, Predsjednik Vrhovnog suda RH, Branko Hrvatin, govori kako ga nije briga što to u svoje slobodno vrijeme Josip Vresk radi. Važno je da obavlja posao u DIP-u profesionalno i pošteno?

Zamislite koliko je HR državna mafija moćna kada u pritvor trpa bivšeg premijera Sanadera a kriminalac Josip Vresk ostaje na slobodi i dalje broji glasove birača biračkog tijela Republike Hrvatske!? Zašto o takvim rabotama šute svi takozvani hrvatski političari, njihove takozvane političke stranke, mediji, sudovi, policajci, državni tužitelji ali i građani Republike Hrvatske.

Neki zbog vlastite bojazni za svoj o(p)stanak na "političko-poslovnoj" sceni a neki naprosto zbog toga da ih ne "proguta mrak" ako bi počeli "čačkati mečku po "p-čki"...!!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane