Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Otvoreno pismo LGBT organizaciji

Pet pederskih podvala

Živan Haravan

Poštovana gospodo!

Da, dobro ste pročitali. Oslovljavam Vas sa "poštovana", jer, obzirom na činjenicu da je u istoriji, a i danas među Vama, bilo i ima nebrojeno zaslužnih naučnika, umetnika, sportista..., koji su svojim delima trajno zadužili čovečanstvo ili pojedine nacije, a i zbog onih koji su časni, izvanredni, predani trudbenici u svojim profesijama, zavređujete i obavezujete da Vas tako oslovim.

Kao obrazovani ljudi, gotovo da sam siguran, razumećete moju inicijativu, kao moje pravo na slobodu mišljenja, stavova, procena, nepristajanja na bilo koje i bilo čije podmetačine koje su u suprotnosti sa zdravom logikom, zdravim razumom sa neoborivim činjenicama. Ako grešim u tekstu koji sledi, izvolite javno me demantujte i dokažite da grešim. Moja inicijativa je da dokumentovano i zdravorazumskim "materijalom" otkrijem Vaše podvale koje su se izvanredno dobro primile kako u Svetu, tako i kod nas.

Prva podvala: termini - homoseksualnost i heteroseksualnost.

Od moje rane mladosti, kao provincijalac, a potom, beograđanin, znao sam za termin "peder" kao jedini termin za muški rod naklonjen istom polu. U svakom narodu je postojao termin adekvatan terminu "peder", a onda je kumovanjem Svetske zdravstvene organizacije zamenjen terminon - "homoseksualac"(?!) da bi, istovremeno, muški rod, prirodno naklonjen ženskom rodu, dobio "titulu" "heteroseksualci"(?!)

U čemu je ova podvala? Prosto, jasno, očigledno, uvredljivo! Termin "homo" je, kao sto znate, latinska reč i znači "čovek" kao vrsta živih bića. Pod terminom "čovek" podrazumevaju se dva pola: muškarac i žena, za razliku od životinja koje se po polovima nazivaju "mužjak" i "ženka". Kada se terminu "homo" doda-spoji termin "seksualac", dobija se, u jednoj reči, prava, tačna definicija čoveka! To belodano znači da su i muškarac i žena - homoseksualci, kao biološka reproduktivna bića, sa svojim polnim organima stvorenim za ljudsku reprodukciju.

Uzurpacijom termina "homoseksualac" kojim se zamenjuje termin "peder", ispada, a gospodo "neće da može", da su muškarac i žena, sada, pederi i lezbejke, a da su pederi i lezbejke homoseksualci! Zamka vam je uspela ali je providna i, kao što vidite, lako ju je razmontirati. Podvala u ovoj podvali je što ste, nas, normalne muškarce i žene "častili" terminom "heteroseksualci" i time uvredili normalan muški i ženski rod. Termin "hetera" potiče iz antičke

Grčke i znači " kurtizana"- "prostitutka". Zamazali ste oči celom Svetu jer se i ta prevara dobro primila, ali vidite da se i ona, jednostavnim uvidom u novokomponovanom vređanju seksualno normalno orijentisanih ljudi, lako da otkriti.

Druga podvala: seksualna orijentacija

Gospodo! Da ste, danas, moćni u svetskim razmerama, da nema te države ili međunarodne organizacije, u svim oblastima, u kojima ne samo da ste prisutni, već, da imate značajne pozicije u njihovoj hijerarhiji, opšte je poznato!

Hiljadama godina unazad seksualna naklonost muškarca prema muškarcu i žene prema ženi, tretirala se kao neobjašnjivi "kvar" u nekom centru hemisfera ljudskog mozga kojim se reguliše prirodna, ljudska homoseksualnost.

Zaslugom Svetske zdravstvene organizacije, odjednom, to više nije seksualna devijacija, već, "seksualna orijentacija"(!?) pojedinca. Kao da se radi o profesionalnoj orijentaciji! A, znate da čovekom vladaju tri biološka motiva: motiv gladi, motiv žeđi i seksualni motiv. Da li bi čovek opstao da se umesto za vodu preorijentisao na žabokrečinu da se umesto hrane biljnog i životinjskog porekla opredelio da jede pesak, kamenje, da su muškarci opštili sa muškarcima, a žene sa ženama? Pa, zahvaljujući kome, čemu Vi i moja malenkost danas postojimo? Naravno, zahvaljujući prirodnoj seksualnoj orijentaciji Vaših i mojih pra-predaka. Dakle, seksualna devijacija postala je "slobodan izbor pojednica" i dobila legitimitet pod imenom "seksualna orijentacija"(!?).

Treća podvala: homofobija

Utvrdismo da je termin "homo" latinskog porekla i da znači "čovek". Treba li da se ubeđujemo šta znači termin "fobija"? Naravno da ne, jer, znamo da ona znači "strah" od nečega.

Svi mi, koji ne prihvatamo da je Vaša"seksualna orijentacija" prirodno stanje i da je normalan odnos među istopolnim partnerima, opet, kumovanjem

Svetske zdravstvene organizacije, dobismo smešan i neodrživ naziv: "homofobi"! To znači da ste Vi, pederi i lezbejke, ljudi (množina od reči “čovek”), a mi neka nedorasla, nedefinisana bića koja vas se plaše. Vređate nas, a to nije lepo. Evo, od kada znam za svoje postojanje osećam i gajim empatiju prema čoveku, prema ljudima, saosećam patnju ovog nesrećnog čovečanstva, jednom rečju, ja sam - homofil. Ako sam "homofob", to znači da se plašim za opstanak planete Zemlje koju može čovek da satre i uništi. Dakle, ne plašim se čoveka kao pojedinca, te, zato, nisam "homofob". Ne plašim se ni Vas, jer, ne možete mi pripisati da sam "pederofob", niti, "lezbofob"pošto za tako nešto ne postoji niti jedan racionalan i iracionalan razlog. Naprosto, postojite kao tužna realnost.

Četvrta podvala: potencijalni pederi

Neki, među Vama, nesumnjivo mudri ljudi, verovantno sa visokih pozicija Vaše Svetske organizacije, razmišljali su i smislili kako da ućutkaju sve one koji ukazuju na neprirodan odnos među istpolnim partnerima. I smisli su! Svako ko na to ukazuje, potiskuje u sebi pederske-lezbejske naklonosti!? Znači, moja malenkost potiskuje pedera u sebi?!

Da nije smešno bilo bi antologijski glupo, a o providnosti da i ne govorim. Ako je moje obožavanje žena, koje su me od puberteta do današnjih, poznih, godina, privlačile svojim prirodnim ženskim atributima, svojom nikad otkrivenom tajnom, predavanjem svoje čarobne seksualnosti na raspolaganje svim mojim čulima i neopisiva lepota fizičkog spajanja sa njihovim telom, a pri tom, oduvek sam osećao gađenje prema muškom telu, kako zdrav razum može da u takvom muškarcu "otkrije" potisnutog-potencijalnog pedera? Sama pomisao na žalosnu-ogavnu činjenicu da se dva muškarca-dve žene ljube i imaju seksualni odnos(!?), stvara mi muku u želucu i tera na povraćanje.

Dakle, nećete ni jednog pravog muškarca i ženu ućutkati tim jalovim pokušajem da ih odvratite niti od privatnog, niti od javnog iznošenja svog stava o Vašoj seksualnoj devijaciji.

Peta podvala: parada ponosa

Poštovana gospodo, dobro znate da je antipod terminu "ponos", termin - "sram". Možda nećete verovati ali rećiću Vam da nemam ništa protiv, niti mogu da imam, ako se osećate ponosnim kada ste u četiri zida svoje sobe u nastranom odnosu sa Vašim partnerom-partnerkom. To je Vaše osećanje i ono je u Vašoj duši. No,

Vi, pod plaštom "ugrožene manjine", "ugroženih prava"(?!), širom Sveta organizujete javnu demonstraciju, eksponenciju svojih seksualnih sklonosti, pod nazivom "Parada ponosa"!? Šta to znači? Jeste li Vi ponos nacije, ponos ljudskog roda...? Ćega? Ne treba mnogo mudrosti, samo čistom logikom, dolazimo do zaključka da svi mi koji bismo organizovali svoju paradu, u znak neslaganja sa javnim eksponiranjem Vaše devijantne seksualnosti, morali da svojoj paradi damo naziv "Parada srama"!? Vreme u kome živimo, pogotovo vremena koja su pred nama, bojim se, Vama idu u prilog! Svet je iz dana u dan sve više šizofren. Istopolni brakovi, svadbe, usvojena deca, javni izlivi ljubavi, poljupci, a jednog dana i javni nastrani odnosi dva muškarca ili dve žene, biće uobičajena pojava, svakodnevica. Sve je to, po mojim merilima, devijacija ljudskog roda kojom on, postepeno, upada u nju kao u živo blato. Vašim progresivnim umnožavanjem ljudski rod će - nestati!

Na kraju, verujte mi, trunku mržnje ne gajim niti osećam prema Vama kao pripadnicima ljudske vrste. Mržnja truje onog koji mrzi, a ne onog prema kome se gaji i ispoljava. Naprosto, razilazimo se u shvatanju šta je prirodna, a šta devijantna čovekova seksualnost. I još nešto: u naslovu ovog teksta sam Vas oslovio sa "LGBT" organizacija, a da ne razumem, niti me zanima, šta znači ta skraćenica.

Predlažem Vam da je prilagodite srpskom jeziku i njenoj suštini. Ona bi trebalo da glasi: PLO, kao skraćenica za "Pedersko-lezbejska organizacija".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane