Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Otvoreno pismo Srpske liste iz Podgorice

Predsjedniku Republike Srbije, Gospodinu Aleksandru Vučiću

Čiji novac dajete?

......

Poštovani gospodine predsjedniče,

iz Vašeg kabineta i medija u Crnoj Gori najavljeno je ''otvaranje'' Srpske kuće u Podgorici za nekoliko dana - na Vidovdan ove godine. Po načinu na koji je i sa jedne i druge adrese obrazložena ova inicijativa - shvatili smo u poodmaklom procesu realizacije, javnost je zaključila da Vi ulažete 3,4 miliona evra u jednu političku opciju u Crnoj Gori.

Vaše je pravo da imate svoje favorite u Podgorici - Demokratsku partiju socijalista i Demokratski front koji, sumnjamo, koordinišu osnivanje Srpske kuće kako bi se dodatno obesmislilo, bolje reći blokiralo rešavanje srpskog pitanja u Crnoj Gori. Koja je Vaša uloga u svemu tome - vrijeme će pokazati!

Jer, Srpska kuća ne može biti kuća jedne političke opcije, makar to bila i Nova srpska demokratija. Ne samo zbog toga što koaliciju, čiji je Nova srpska demokratija jedan od 15 konstituenata, glasa tek svaki četvrti Srbin koji izlazi na izbore u Crnoj Gori, nego i zato što guranje takvog projekta u ruke jednoj partiji predstavlja diskriminaciju ostalih Srba, njih 75 odsto, u ovoj državi.

Obavještavamo Vas, gospodine predsjedniče, da ćemo biti primorani da Vam direktno politički odgovorimo ukoliko ostanete pri svom stavu da podržavate dogovor DPS-a i DF-a o ''zadovoljenju'' cijelog jednog naroda kroz postojanje jedne kuće, makar bila krcata i poslovnim prostorima na obali Morače. U tom slučaju, pokrenućemo Peticiju kojom ćemo iznijeti zahtjev da se poništi takva jednostrana odluka kojom se unosi novi razdor među Srbe u Crnoj Gori. U toj Peticiji ćemo saopštiti i naše konkretne vrijednosne sudove o Vama, odnosno Vašoj namjeri da razvrstavate ''podobne'' i ''nepodobne'' Srbe.

Vidjećemo koliko će naših sunarodnika u Crnoj Gori dati negativnu ocjenu Vama lično zbog podrške izraubovanoj političkoj opciji koja je Srbe vodila isključivo iz poraza u poraz. A ostavićemo mogućnost da peticiju potpisuju i građani Republike Srbije, sve sa Kosovom i Metohijom, kojima otimate od usta i dajete favoritima u Crnoj Gori, kao što ste nedavno davali i favoritima u Prištini i Kosovskoj Mitrovici. Pa da se prebrojimo!

Kada se god na način na koji Vi trenutno postupate iz Beograda, postupalo sa sunarodnicima u Crnoj Gori, nije bilo dobro po srpske interese na prostoru od Pljevalja do Bara. Neka Vam prepuštanje sudbine Srba na ovim prostorima u doba Miloševića prvo Savezu komunista, pa Demokratskoj partiji socijalista, i najzad Socijalističkoj narodnoj partiji,bude za nauk, nikako za primjer. Najgore po Vas je to što Vi ovoga puta podržavate strukturu koja je najmanje tri puta slabija od SK-a, DPS-a i SNP-a u doba Miloševića, a uz to u svojim redovima ima i one koji nijesu nacionalni Srbi, koji su aktivno učestvovali u razbijanju zajedničke države i koji su pozdravili ulazak Crne Gore u NATO.

Mi Vas ne molimo za bilo što, radite kako Vam savjest i obraz nalažu. Ne molimo mi i ne zarezujemo ni proigrane saveznike iz DPS-a i DF-a koji se, i jedni i drugi, pozivaju na Vas. Vjerovatno sa razlogom. Ali, pred cijelom javnošću i Srbije i Crne Gore konstatujemo - nedopustimo je da ''gazda'' Srpske kuće bude istovremeno i potredsjednik Nove srpske demokratije, odnosno političke partije. Dakle, ako uopšte ima dileme - dilema je da li ste novac građana Srbije dali jednoj političkoj partiji u Crnoj Gori ili srpskom narodu Crne Gore. Zato tražimo da nepravdu prema ostalim pripadnicima srpskog naroda - ispravite.

Najavljujemo Vam da imamo i ostala alternativna rešenja - za početak - detaljno ćemo upoznati svaku poslaničku grupu u Skupštini Srbije, sve državne organe Srbije i medije sa činjenicom da 3,4 miliona evra sredstava građana Srbije, pod sumnjivim okolnostima izdvajate za jednu političku opciju u Crnoj Gori, što je najveći skandal od trenutka kada ste preuzeli funkciju predsjednika Republike Srbije.

Gospodine predsjedniče, zašto ova sredstva nijeste dali mučenicima na Kosmetu koji u pojedinim enklavama nemaju vode i struje, i žive ''zaštićeni'' ćebadima i bodljikavom žicom?

I - da li znate da je Demokratski front iz budžeta Crne Gore i ''drugih izvora'' u poslednje četiri godine dobio 20 miliona evra? Sa tolikom novcem nijesu se, do sada, sjetili Srpske kuće, niti su pomogli nekoj srpskoj porodici u Crnoj Gori čija su djeca primorana da uče crnogorski jezik! Najzad, njihovo političko djelovanje je čista katastrofa, janusovsko lice DPS-a, poraz za porazom, obezglavljivanje i posledično zatiranje Srba u Crnoj Gori!

Odlučite - da li ste saučesnik ili ne. Vaše pravo i - izbor!

Podgorica, 22. jun 2017

Srpska koalicija, članice: Srpska lista, Srpska stranka, Zavjetnici, Sindikat nezaposlenih, Centar za razvoj demokratije i ljudskih prava

podeli ovaj članak:

Natrag