Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Na starim granama: Vučića poslednje sladostrasno satiranje medija

Umiranje Kurira

Diktatura Vučića je, čini se, u završnoj fazi. Njegova Velika propaganda laži gasi dnevnu novinu Kurir, sa svim izdanjima i internet televizijama, blokadom svih računa Adria media grupe koja ih izdaje. Na ''smrt'' je najtiražniji dnevni list osuđen u pismima Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića. Na redu je nedeljnik NIN, dnevnik Danas, zatim Magazin Tabloid. Kad slavuj utihne, zagrakću vrane, stara je ruska poslovica. A vrane, zna se, najavljuju smrt. Čiju?

......

Po rešenju o određivanju privremene mere Poreska uprava Srbije odredila je blokadu svih računa kompanije Adria Media group koja izdaje dnevni list Kurir i još dvadesetak štampanih i elektronskih medija.Akciji poreske službe je prethodila akcija Velike propagande laži, kojom je, po nalogu Aleksandra Vučića, Kurir osuđen na smrt, a ni sudbina vlasnika Aleksandra Rodića još nije poznata.

Uz punu podršku nemačkog ambasadora Aksela Ditmana, Vučiću je odobreno da satre svaku pomisao slobodne misli u Srbiji, kao za vreme nacističke okupacije. Svako ko na društvenoj mreži pomene Vučića u lošem kontekstu biva uhapšen, maltretiran, procesuiran, ili ubijen.

Dnevnik Danas je izbegao gašenje na koje je bio osuđen od strane dvojca Vučić-Ditman, ali su, srećom, čitaoci izašli u susret i počeli masovno da kupuju ovaj list, koji i dalje zastupa pro-nemačku politiku. Nema sumnje da će Kurir biti privremeno ugašen, dok je Vučić na vlasti.

Sledeći je nedeljenik NIN, odnosno glavni urednik Milan Ćulibrk, koga, uz Milovana Brkića, Vučić smatra najvećim neprijateljima. Ćulibrka lako može da smeni, preko Jelene Drakulić Petrović, a Ćulbrik mu je neprijatelj jer loše priča u inostranstvu o njemu.

Pred očima nesrećne srpske opozicije, Kurir dave kao malu mačku.

Ista je slika stanja u državi kao i već davne 1998. godine, kada je tadašnji ministar informisanja Aleksandar Vučić, postupajući po osnovu zloglasnog Zakona o javnom informisanju, koji je potpisao on kada je bio u Vladi narodnog jedinstva Mirka Marjanovića, a koju su činili Socijalistička partija Srbije, Srpska radikalna stranka i Jugoslovenska levica, kažnjen nedeljnik „Evropljanin" sa 2,4 miliona dinara (oko 260 hiljada dolara), što je najveća kazna izrečena bilo kojem mediju u Srbiji do danas. Kaznu je izrekao sudija za prekršaje.

Odluka o kažnjavanju „Evropljanina" doneta je 24. oktobra 1998. godine, a odmah zatim usledila je istog dana zaplena imovine preduzeća i tiraža magazina „Evropljanin" i lista „Dnevni telegraf", oba u vlasništvu Slavka Ćuruvije. Vučićev zamenik Miljkan Karličić, danas advokat, plenio je i dečja kolica tadašnjeg direktora lista Ivana Tadića, ostavljajući njegovo dete i bez kreveta za spavanje!

Šizofreni Vučić je likovao i tada i danas.

Magazin Tabloid poziva sve građane da shvate da je sa Vučićevom kamarilom život u Srbiji više nemoguć. Ustanimo! Pripremimo se. Ili oni, ili mi. Podržimo Kurir, izađimo na ulicu. Oborimo ovog poslednjeg evropskog zločinca.

Kad slavuj utihne (Kurir, Danas, NIN, Magazin Tabloid), zagrakću vrane. One najavljuju smrt.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane