Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Koja pitanja je režim u Hrvatskoj otvorio nakon gubljenja Savudrijske vale u arbitraži sa Slovenijom

Problem prostora za pljačku

Tek obavljena arbitraža oko razgraničenja Hrvatske sa Slovenijom u Piranskom zalivu, stvorila je mogućnosti za nove revizije spornih pograničnih pitanja sa susjednim državama. Dapače, sa ovakvom vladom i Saborom, na štetu Hrvatske. Hoće li mogući kandidati za razna teritorijalna "potraživanja" biti mudriji od gospode u banskim dvorima?

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Hrvatska država vođena Hrvatskom Državnom Zločinačkom Organizacijom ( HDZO) upravo je mirnim putem izgubila dio svojeg teritorija.

Naime, Republika Slovenija je putem međunarodne arbitraže iskamčila tri četvrtine Savudrijske vale. To je povijesno čisti hrvatski teritorij. No Slovenci, koje sam takođe obavijestio kako hrvatskom vlada grupa magupa i kriminalaca, shvatili su da je to doista istina. Nije im bilo teško prisvojiti hrvatski teritorij. Ucijenili su hrvatske državne kriminalce i dobili - oteli su dio našeg teritorija. "Službeni" Zagreb je nemoćan jer se tamo nalaze korumpirane marionete koje se boje za vlastite guzice i benefite. Puca njima prsluk što će Hrvatska biti još manja. Ako ništa drugo, moram ovim putem zahvaliti Sloveniji što je upravo smanjila teritorij Repubike Hrvatske. Sada Hrvatska državna mafija krade i pljačka na manjem teritoriju.

Američkom veleposlaniku u Zagrebu sam iz Njemačke 2001. godine pisao i molio ga da pomogne u rušenju hrvatske državne mafije. Kazao sam mu da se radi o najobičnijim kriminalcima, kradljivcima poreza i teroristima, čija kriminalna djela znaju sve administracije. Takvi ljudi ne mogu odgovorno pregovarati ni u čije ime. Pogotovo u ime neke države...Svi pregovori završavaju na štetu hrvatskih kriminalaca - pregovarača koji predstavljaju Republiku Hrvatsku. Jasno je da su u slučaju otimanja Hrvatska teritorija Slovenci vrlo dobro znali kako će predstavnici hrvatske paradržave biti "iznenađeni" ali će uz veću ili manju buku morati prihvatiti slovensku krađu hrvatskih teritorija. Možemo stoga zaključiti. Savudrijska je vala nekada bila Hrvatska ali je danas Slovenija!

To je otprilike kao i sa srbijanskim Kosovom. Može se bilo tko suprotstavljati činjenici kako je Kosovo srpski teritorij, Danas je činjenica je da je tamo oformljena Republika Kosovo. Narodna poslovica otprilike kaze. "Izgubiš na ćupriji, dobiješ na mostu". Tako će vjerojatno Srbija u razgraničavanju sa hrvatskim državnim kriminalcima kao i Slovenci "ustinuti parče" teritorija Republike Hrvatske. Nadam se da Srbi neće tražiti granicu sa Hrvatskom koja bi išla crtom Virovitica-Karlovac-Karlobag? I o takvoj soluciji sam odavno pisao.

Hrvatska paradržava boji se baš ovakvog scenarija. I što bi se dogodilo da zaista Srbija traži putem međunarodnog suda baš takvu granicu sa Hrvatskom? Dobili bi sudsku presudu i malo se raskomotili po Hrvatskoj. Baš kao i Slovenci, hrvatski sitni kokošari poput našeg - njihovog paradržavnog premijere Andreja Plenkovića ne bi priznali takvu odluku arbitraže. Na kraju će biti kao i sa Slovenijom. Pojeo vuk magare!

Plenković i njegovi paradržavni kokošari opet bi imali svoju Hrvatsku. Kakva-takva, njihova će i dalje biti. Nadam se da će i tada kao i sada "službeni" Zagreb gajiti dobrosusjedske odnose sa Srbijom kao što ih uzgaja sa Slovenijom. I tada će neki hrvatski paradržavni kokošar izjavljivati kako je u Hrvatskoj stopa nezaposlenosti znatno opala.

Na poslijetku će Hrvatska država biti toliko velika da se može jednim pogledom premjeriti sa vrha Zagrebačkog Sljemena. Sva sreća i tada ću biti hrvatski građanin jer živim ispod Sljemena. Što će se tek dogoditi kada i Bosanci počnu tražiti razgraničenje sa Republikom Hrvatskom? Toga se boji i njihov hrvatski paradržavni premijer Andrej Plenković nazvan hrvatski paradržavni kokošar. Još jednom zahvaljujem Sloveniji i međunarodoj arbitraži koja malo po malo smanjuje teritorij "dejstvovanja" HR paralelne države!

Da bi ova destrukcija uspjela, mediji su postali sastavni dio hrvatskog lopovskog režima. Kod nas je vladajuća struktura donijela Izborni zakon na način da u praksi ne postoji gotovo nikakva šansa da vladajuća struktura putem takozvane demokratske procedure izgubi poziciju. Borba za vlast vodi se isključivo između onih koji su vlast i onih za koje se misli kako su oporba vlasti, a u biti su također dio lopovskog režima.

Ukratko rečeno, u ovom trenutku Hrvatskom vlada jedna organizacija koja sama sebe naziva legitimnom vladom Republike Hrvatske...Zato i dolazi do velike krize lopovske vlasti a time i političke nestabilnosti zemlje. No, državna je mafija dobrano uzdrmana. U borbi za opstanak na vlasti ne biraju se nikakva sredstva.

A 1. Bekstvo od politike

Dopisnik "Magazina Tabloid" iz Zagreba, Vjekoslav Škreblin, neugodan je svedok ružne strane hrvatske stvarnosti u poslednjim decenijama. Zbog toga mu je i prostor u hrvatskim medijima sužen (osim društvenih mreža). Zbog svega toga, potražio je i dodatni posao, u kome pokazuje i neke svoje druge talente. Direktno sa Jadrana, za naše čitaoce, šalje svojevrsan sezonski poklon, recept za "Riblji file u vinu" koji prenosimo onako kako ga je sam autor napisao:

"...Kuham u jednom renomiranom restoranu na Jadranskom moru u okolici Zadra. Glavni sam kuhar. Jako dobro je prihvaćen moj način rada. Poslodavac je imao povjerenja u mene te u svoj jelovnik uvrstio nekoliko jela. Ta jela sada čine restoran još kvalitetnijim. Jedan od "mojih" specijaliteta zove se "Riblji file u vinu". To je inačica poznatog francuskog recepta "List u vinu". Mi upotrebljavamo file od orade...

File od Orade se pobrašni s jedne strane u brašno. Stavi se u tavu na vrući maslac. Prži se nekoliko minuta. Kada file počnem pržiti i s druge strane tada tavu posipam sa malo glatkog ili ostrog brašna. Dodam zatim bijelo vino. Zatim dodam malo riblje juhe. Tako napravim umak koji začinim sa malo češnjaka, bibera, soli. Na kraju u umak iscijedim malo limunova soka. Probam okus. File orade se za to vrijeme pirja u umaku. Treba paziti da umak ne bude niti pregust niti prerijedak. Jelo stavimo na garnirani tanjur te ga poslužujemo sa slanim krumpirom. File orade se u skraćenom postupku prvo stavi na gril, te kada je file pečen, tada ga prelijeno već unaprijed pripremljenim umakom. Kada je file stavljen na tanjur za posluživanje, dodam crvenog kavijara i posipam s malo nakosanog peršina. Gosti restorana izuzetno su dobro prihvatili ovo jednostavno jelo. Nema dana kada netko ne poželi ovu deliciju..."

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane