Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Pismo američkom predsedniku Donaldu Trampu

Vratite nam nadu - oterajte ih

Redakcija Magazina Tabloid je u 2016. godini, u izbornoj kampanju kandidata Donalda J. Trampa, bila na njegovoj strani i u komunikaciji sa njegovim Izbornim štabom. Bili smo među malobrojnim evropskim redakcijama koje su podržale gospodina Trampa i njegov izborni program. I danas svakodnevno dobijamo od njegovog tima poruke i saopštenja, jer smo toga vredni pažnje, smatraju oni. Obraćamo se pismom predsedniku gospodinu Trampu, s molbom da održi izborna obećanja, da pomogne svim porobljenim narodima koje je zajašila mafija iz prethodnih administracija, dovodeći na vlast, pa i u Srbiji, bestidne ljude, lišene svakog morala, čija je pohlepa i anacionalno ponašanje uništilo živote milionima ljudi, ostavljajući ih bez nade da mogu preživeti teror koji je u Srbiji, uz direktnu pomoć iz Vašingtona i delimično Berlina, zaveo oktroisani Aleksandar Vučić

......

Gospodine Predsedniče,

obećali ste američkim građanima, koji su Vas i izabrali, da ćete Ameriku vratiti hrišćanskim vrednostima, da ćete omogućiti svakom građaninu Vaše države da se oseća kao čovek, da bude poštovan i da može da živi od svoga rada, ako je sposoban, ili da ga država pomogne, ako nije.

Uskoro će godinu dana od kada ste preuzeli upravljanje Sjedinjenim Državama.

U očaju odlučili smo da Vam se obratimo za pomoć, jer je uz podršku prethodnih administracija Vlada iz Vašingtona skoro potpuno satrla državu u kojoj živimo.

Nakon okupacije od strane NATO alijanse, SAD-e su otele Srbiji 15 odsto teritorije, pogazile rezoluciju saveta bezbednosti 1244, na srpskoj teritoriji podigli vojnu bazu, među najvećom u Evropi, a oni koji su učestvovali u bombardovanju i satanizaciji naše zemlje postali su vlasnici javnih i državnih preduzeća, koja su podignuta kreditima koje još vraća Republika Srbija.

Poput Džingis Kana, turskih sultana, Aleksandra Makedonskog, Vaši prethodnici su opustošili Srbiju. Gospođa Medlin Olbrajt je pokupovala, bez centa, javna preduzeća u Prištini, general Vesli Klark se dobro omrsio, spisak njegove imovine još nije inventarisan. Da ne nabrajamo visoke vladine službenike koji su, poput hijena, došli na Kosmet, a potom u Srbiju.

Da li možete, Gospodine Predsedniče da zamislite da, osim Hitlera i njegove naslednice Merkel, pljačka bude stavka u ekonomiji države agresora. Da li je zamislivo da ruski, kineski, britanski ili francuski predsednici i ministri u nekoj zemlji otmu svu njenu imovinu, za svoj račun?

Moramo da Vas podsetimo na surove pljačke Srbije, nakon što je nasilno oboren predsednik Milošević, čijem padu smo se iskreno radovali.

Kompanije iz SAD-a su, preko kćerki firmi u inostranstvu, preuzele, za sitne pare, duvansku industriju u Srbiji. Od tada u budžet ne uplaćuju ni jedan cent, a uništili su srpske seljake, njih 20.000 koji su gajili duvan, ostavljajući ih bez ikakvih prihoda.

Nije, Gospodine Predsedniče, ekstraprofit završio u Vašoj zemlji. Nije plaćen porez u američki budžet, jer su ga pojele kćerke firme registrovane po belom svetu.

Vaši biznismeni su oteli Železaru u Smederevu, pretopili su nekoliko stotina tenkova, hiljade topova, tone naoružanja i sve izneli iz zemlje. Milijarde su završile na njihovim privatnim računima, a pola milijarde su nam ostavili duga, da ga siromašni građani otplaćuju.

Čega god su se latili Vaši biznismeni, pomognuti američkim državnim službama, a naročito ambasadorima i vodećim diplomatskim službenicima u Beogradu, sve su opljačkali kao barbari.

Gajimo nadu da ćete privesti zakonu bivše ambasadore Majkla Polta i Majkla Kirbija, koji su u ime Bele kuće pretili srpskim podaničkim vlastima da im prodaju i predaju sve što oni traže.

Molimo Vas da nam odgovorite da li ste ovlastili sadašnjeg ambasadora gospodina Kajla Skota, da se druži sa narkodilerom Aleksandrom Milovančevim, profesorom medicine, koji je ostavio katedru i postavio se za direktora Luke Novi Sad, preko koje ide šverc kokaina, koji se viđa na ručkovima sa ovim ovejanim kriminalcem, od koga ambasador Skot (verujemo za proviziju) traži da Luku Novi Sad, na Dunavu, proda, za malo para, američkoj kompaniji VALONA Group, koja je registrovana u Singapuru, da ne plaća porez u SAD-u!

O tome Vas mogu informisati resorni službenici u Ambasadi SAD-a u Beogradu. Nažalost, gospodin Skot je do sada najpristojniji američki ambasador u Srbiji, verovatno i zbog promene vlasti u Vašingtonu.

Vaši prethodnici su nametnuli sadašnjeg diktatora Aleksandra Vučića, teško obolelog šizoferničara (boluje od sarkoma plevis), koji je sa svojim bratom, ocem i kartelom opljačkao Srbiju za desetak milijardi evra, zaveo najveću strahovladu i uništio živote većini građana. Mi postojimo kao životinje. I to sve uz punu podršku Vaših prethodnika, a i nekih savremenika.

Obećali ste Gospodine Predsedniče da će Vaša zemlja sprečiti diktatore po svetu da pod zaštitom Vaše zemlje uništavaju svoje građane i narode.

Mi Vas pozivamo da to i učinite.

Vaše Agencije ušle su trag pranju novca i diktatora sa Zapadnog Balkana. Reč je o stotinama milijardi dolara i evra kojim raspolažu ovi banditi, koji su jači od svake mafije na svetu i koji mogu da menjaju svet, jer imaju keš novac, koji otvara sva vrata.

Agencija za sprečavanje pranja novca, prateći građane Sjedinjenih Država, otkrila je njihovu povezanost i sa srpskom mafijom koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić. Da li ćete se zadovoljiti da njihov novac, opljačkan od gladnih građana Srbije i balkanskih država, završi na računima CIA, Agencije za sprečavanje pranja novca, ili njihovih šefova?

Hoćete li nastojati, kao prvi građanin SAD-a, da se prema balkanskim diktatorima što pre sprovede pravda? Ili ćete nama, građanima, pretiti novim krvoprolićem.

Vašingtonske administracije nisu usrećile ni građane Kosova i Metohije. Albanci su još siromašniji od Srba, bez ikakve nade da će postati institucionalno društvo.

Kada se setite Nikole Tesle, Mihaila Pupina, Milutina Milankovića, Novaka Đokovića, Ane Ivanović, lako možete zaključiti da su Srbi pristojni ljudi, da su njihovi naučnici doprineli razvoju civilizacije. Srbija je u oba svetska rata bila američki saveznik, podnoseći najveće žrtve. Podsećamo Vas da je Srbija 1903. godine dala kredite od 3 miliona tadašnjih dolara za izgradnju pruge Union Pacifik!

Molimo Vas, Gospodine Predsedniče, da građane Srbije tretirate kao pristojne hrišćane kojima je potrebna sloboda, više od vazduha, da svaki građanin u Srbiji ima šansu da sanja svoj san, ako je američki za nas dalek. Smatrajte se odgovornim za zločine Vaših prethodnika, koji su nam naneli neotklonjive štete i velike žrtve.

Američki i srpski državljanin Milorad Čavić je, nakon što mu je oteta zlatna medalja, poručio da se neće žaliti. Rekao je da se nada da će doći dan kada njegove dve zemlje Amerika i Srbija neće više biti najomraženije na svetu.

Ako već ne možete da Vašu zemlju učinite voljenom, pomozite nam da mi budemo slobodni i prvi koji ćemo Vas zbog toga voleti.

Želimo Vam da uspete u sprovođenju izbornih obećanja koje ste dali onima koji su Vas birali, i onima koji su Vas u svetu podržavali. A, i mi smo bili među njima, izlažući se i opasnostima.

podeli ovaj članak:

Natrag