Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zagreb: hrvatski režim nudi srpskom režimu lopovsko bratstvo i jedinstvo

Zajedno su jači

U okolnostima kad je Hrvatska izložena velikim političkim i ekonomskim problemima, a Srbija tone pod režimom Aleksandra Vučića i njegovih ministara, rodbine i kumova, trenutak za susret dvoje predsednika, ne može biti gori i pogrešniji. Ali, sudeći prema "toplom pozdravu" američkog ambasadora u Zagrebu, radi se o volji viših sila. Istih onih koje su zdušno pomogle da dođe do stvaranja malih kolonija na Balkanu, dobrih za manipulaciju, pljačku i političke igrokaze. Kuda, u kom pravcu ide ovo licemerje, opisuje Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica RH, silno se želi susreti sa stasitim srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Još HR režimski mediji nisu ni završili sa bacanjem drvlja i kamenja na Srbiju, zbog provokativne izložbe o Jasenovcu u New Yorku, a Kolinda već očajnički traži susret sa zvaničnom Srbijom. Javnost ne zna, ali sigurnosna zajednica u detalje zna što je potpisnik ovog teksta radio 02. ožujka 2001. godine u YU-srbijanskom generalnom konzulatu u Frankfurtu. Naime, tamo je službenoj Srbiji predočio kako u Republici Hrvatskoj ne vlada demokratsko izabrana vlast, već kako Republikom Hrvatskom vlada najobičnija banda kriminalaca. O tome su već ranije upozorene administracije SAD-a i Velike Britanije. Koliko je ta informacija značajna, govori i činjenica kako je tadašnji Generalni konzul N.D. zaključio kako tu informaciju ne smije podijeliti s javnošću jer bi nastale "...nesagledive diplomatske i međunarodne posledice koje mi više ne bi mogli da kontrolišemo..."

Od tada zapravo počinje svojevrsno srbijansko iznurivanje i svekoliko miniranje i rušenje HR zločinačke bande na čelu Republike Hrvatske. Da li je sada na djelu javna demontaža spirale zla koja se opasno zanjihala nad Republikom Hrvatskom? Da li je procijenjeno kako je za sve čimbenike najisplativije demontirati ovu HR zločinačku bandu jer se radi o grupici ljudi koja je uz sebe vezala mnoge međunarodne čimbenike koji sa organiziranim kriminalom nemaju nikakve veze? Baš suprotno. Čimbenici su shvatili kako druženje i suradnja sa HR lopovskim režimom kompromitira svakog poštenog čovjeka, svaku organizaciju, svaku demokratsku zemlju...

Dakle, suradnja sa takvim režimom je zapravo nepoželjna i za sobom povlači mnoge neželjene i opšte štetne posljedice. Očito je procijenjeno kako je Hrvatska grupica kriminalaca na čelu jedne suverene države, postala kompromitirajuća za najširu međunarodnu zajednicu. Postaje vidljivo kako sve više i više "nešto" ne štima sa pripadnicima hrvatske zvanične scene "nešto" nije u redu. Ova tzv. vlada se ponaša poput onog nacističkog Njemačkog vojnika iz filma Kozara. Glavom je onako teturajući i oslijepljen udarao po kozaračkom drveću i zazivao ustaše, četnike...da mu pomognu u nevolji u kojoj se nalazi...Eto, tako se upravo ponaša sadašnja hrvatska režimska scena i njena perjanica u liku predsjednika Kolinde Grabar Kitarović...Srlja sve dublje i tone naočigled. Trči Kolinda u Rusiju moleći Rusku Federaciju da HR režimskim kriminalcima ne uzme previše za zlo nakon sto su zatečeni u krađi najmanje milijarde američkih dolara. Zatim Kolinda brže bolje trči i u Ameriku, tražeći spas i milost tamošnje novoustoličene administracije.

Jasno je i Americi što zvaničnu Hrvatsku najviše tišti. Žele nešto nemoguće. Amnestiju od počinjenog kriminala uključujući i ozbiljne optužbe za počinjeni terorizam!

I Kolinda vrlo dobro zna sto se događalo tamo davne 2001. godine u generalnom konzulatu, sada pokojne države Jugoslavije. Zna svaku riječ koja je tamo izgovorena. Zna i koja je presuda likovima koji su se grupirali na čelu Republike Hrvatske. Zna svoju sudbinu i kob režima kojem je predsjednik. Zato Kitarović sada iz očaja pošto-poto traži susret sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem. I Ameri se šegače sa hrvatskim režimskim lopovima. Znaju dobro kako je i HR policija upregnula sve snage kako bi štitila i branila ovakav zločinački sustav koji vodi Republiku Hrvatsku u još veći kriminal. Poigrava se cijela međunarodna sigurnosna zajednica i sa Kolindom i sa Plenkovićem i sa Jandrokovićem koji trenutno stoje na čelu Hrvatske Državne Zločinačke Organizacije (HDZO)...Neki se cerekaju od zluradosti, neki se se smiju a neki i "smeju grohotom" poput Aleksandra Vučića...

Jasno, i Slovenija se javno doslovce "zajebava" sa hrvatskom režimskom hordom. Em su joj ukrali dio HR teritorija, em brane ribolov na svojem teritoriju koji su uz međunarodnu pomoć prisvojili. Slovenija piše kazne HR ribarima jer love ribu na hrvatskom moru, dok Hrvatska strana nemoćno sve skupa mirno promatra iako je obećala kako će zaštititi hrvatske ribare. Eto, uredno će plaćati Slovencima globe za krivolov u vlastitom moru ..

Od likvidacije srbijanskog premijera Zorana Đinđića pa sve do danas, Srbija sa svim Hrvatskim režimima uvijek postiže svoje zadane ciljeve. Odnosno, Srbija se nametnula u svim segmentima nad Hrvatskom. Prava koja imaju Srbi u Hrvatskoj nema niti jedna nacionalna manjina na svijetu. Niti zloglasni Pavelićev režim u svojim redovima nije imao toliko Hrvata židovskog podrijetla koliko ima hrvatskih Srba u svim segmentima te institucijama Republike Hrvatske. Čak se i u Saboru u jednom trenutku počelo govoriti čistom srbijanskom ekavicom. Nije prvi puta kako službeni Zagreb želi kontakt sa srbijanskom stranom. To se ponavlja iz godine u godinu. Naši se korumpirani analitičari putem režimskog i također korumpiranog HRT-a javno iščuđuju srbijanskoj politici stalnih provokacija upućenih državi Hrvatskoj. Dočim, službeni Zagreb zagovara politiku pomirljivosti a na srbijanske provokacije ne odgovara nikakvom provokacijom prema Srbije. Hrvati samo upućuju proteste na provokacije. Zaista je taj HR režim neki dobroćudan i ljubopitljiv režim. Nikome ne želi zlo. Sa sudjedima želi dobre odnose. Sa Srbijom naglašeno dobre odnose. Još bolje nego sa Slovenijom. Hrvatski režim je spreman otići i korak dalje. Eto, uvrijedili ste nas po tko zna koji puta ali mi iz Zagreba okrećemo i drugu stranu obraza. Ljubimo vaše srpske opanke i uvijek ćemo biti vaši opankoljupci. Onako, biblijski. Bez obzira što nas i situacija kao što je posljednjih 17 godina prisiljava da vam opanke ljubimo. Zagreb i sa Srbijom želi ispasti svojevrsna žrtva. Žele i sa Srbijom uspostaviti retoriku kao što to čini sa službenom Ljubljanom. "Eto naši prijatelji Srbi opet se prave nestašnim komšijama..."

Tako HR režimski kokošar Plenković otprilike vodi "politiku" sa Slovenijom. "Naši prijatelji Slovenci naplaćuju ribarima kazne za krivolov u našem Slovenskom moru"

Jasno, Slovenci su kao i Srbi, veliki prijatelji službenom Plenkoviću, Kolindi, Jandrokoviću i Zagrebu. Poglavito kada žele i uspiju ostvariti sve svoje zadane interese. Pa makar na račun Republike Hrvatske proširili i svoj teritorij kako na moru tako i na kopnu..A Hrvati, ako treba skinuti će i hlače i dozvoliti da se nad njima i na njihov račun svatko ali baš svatko iživljava. Zatim će brzo hlače navući i trčati i opet skinuti ih pred Europskom unijom ili će odletjeti na noge američkom FBI-ju ili će pak ko Kolinda Grabar Kitarović maltretirati Aleksandra Vučića i ljubiti mu kako njegove opanke tako i šajkaču i kokardu nasred čela. Ako zatreba i mnogo mnogo više ili niže od toga. I to sve u interesu Republike hrvatske i njenih građana. HR je režim potpuno izgubio kompas. Strepi i paničari jer ovisi i o Vučićevom zavijetu šutnje. Jer ako srbijanski predsjednik izbrblja, što je postala već i javna tajna, sa scene pada i Kolinda Grabar Kitarović i hrvatski zločinački režim čije kolo vodi. I mnogo toga nestaje sa scene, što je vezano i tijesno slizano bilo sa tim zločinačkim sustavom. Međutim, Srbija neće ništa reci Hrvatskoj nego ono što je već izdiktirano Aleksandru Vučiću.

U ovoj igri mačke i miša sve se zna samo se još ne znaju granice strpljenja onih koji odlučuju, kada će mački dosaditi igranje ovakve igre...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane