Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Niko nam nije nudio novac

......

Poštovani gospodine Brkiću,

Obraćam Vam se povodom teksta objavljenog u Magazinu Tabloid broj 100, od 11. januara 2018. godine, na strani broj 6, u rubrici Dežurna, a pod naslovom „Pacov na đubrištu BIA", „Kako Vođa (zlo)upotrebljava i tajnu službu". Razlog za ovo obraćanje je deo teksta koji se odnosi na sudski postupak protiv Aleksandra Mitrovića, sina Željka Mitrovića, a povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 18. jula 2014. godine u kojoj je usmrćena Andrea Bojanić. U tom sudskom postupku ja sam zastupnik majke pok. Andree, a što je još važnije njen sam očuh.

U navedenom tekstu objavljene su neke informacije, koje s jedne strane, mogu bitno uticati na dalje vođenje sudskog postupka i utvrđivanje krivice optuženog Aleksandra Mitrovića, a s druge strane objavljene su potpuno netačne informacije koje su nas veoma uznemirile.

U tekstu je navedeno je da u arhivi (verovatno Bezbednosno informativne agencije Republike Srbije, jer sadržina teksta ukazuje na to) postoje dva izveštaja. Prvi govori o tome da je izvršeno veštačenje menjača vozila kojom je te tragične večeri upravljao optuženi Aleksandar Mitrović. Odgovorno tvrdim, s obzirom da sam sa sudskim predmetom upoznat gotovo od samog početka, da u spisima predmeta, kao u sudu, tako i u tužilaštvu ne postoji nikakav izveštaj ili veštačenje menjača vozila. Zbog toga Vas molim da ukoliko Vi ili neko drugi, posedujete preciznija saznanja o tome ko je, kada i kako izvršio takvo veštačenje, da o tome odmah obavestite ili sud ili tužilaštvo, kako bi se takav dokaz (ukoliko on zaista postoji) mogao izvesti u sudskom postupku. Mi samo tražimo pravdu za naše dete i molimo sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome šta se te tragične večeri dogodilo, da o tome obaveste nadležne organe kako bi se utvrdila prava i potpuna istina.

U nastavku teksta govori se o tome da postoji izveštaj u kome su opisana saznanja do kojih je došao jedan saradnik, verovatno BIA-e. U njemu se govori o tome da je taj saradnik razgovarao sa ocem okrivljenog Aleksandra Mitrovića, Željkom Mitrovićem i koji mu je na pitanje „da li je tačno da je majci ubijene devojke dao dva miliona evra", odgovorio da je je čuo da je neko dao te pare, ali da to nije on. Poštovani gospodine uredniče, ova tvrdnja, ko kod daju je izneo je potpuno neistinita. Niti nam je ko išta dao, niti nam je nuđeno, niti smo išta tražili. Niti se sada bilo šta nudi, niti tražimo. Niti ćemo tražiti bilo šta od bilo koga, a budite sigurni da ukoliko se i bilo šta ponudi, to nećemo uzeti. Sva blaga ovog sveta ne vrede jedne vlasi kose naše devojčice. Mi smo mrtvi ljudi, umrli smo zajedno sa njom i jedino nas interesuje da postignemo da se se dođe do bilo kakve pravde za nju.

Ono što je jedino potpuno tačno, jeste da je pokrenut parnični postupak za naknadu štete i to je tužena osiguravajuća kuća, kod koje je vozilo, kojim je upravljao okrivljeni Aleksandar Mitrović, bilo osigurano. Taj postupak je u prekidu, jer njegov nastavak zavisi od pravosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Molimo Vas najljubaznije da ovaj dopis objavite u Vašem cenjenom listu, kako bi Vaši čitaoci mogli da dobiju istinite informacije o našoj tragediji. Za bilo kakve dodatne informacije može te se obratiti meni na adresu:

Advokat

Saša I. Petrović Beograd

podeli ovaj članak:

Natrag