Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Aleksandar Vučić umire u mukama

Spokoj mu duši

Glava klonu, lice potavnilo, bolovanje oko mi popilo, ruka lomna, telo izmoždeno, a kleca mi slabačko koleno! Dođe doba da idem u groba. Zbogom žitku, moj prelepi sanče! Ovim stihovima u pesmi ''Kad mlidijah umreti'' oprašato se od života pesnik Branko Radičević. I srpski predsednik Aleksandar Vučić je u istom stanju. Boluje od sarkoma plevis, a bolest je sa lošom prognozom. Ko će naslediti diktatora i kakav će haos iza sebe ostaviti ovaj šizofrenik, koga su opkolile bezbednosne službe onih koji su ga i ustoličili na vlasti i održavali njegov despotizam i zločine?

Milovan Brkić

Perjanica Vučićeve Velike propagande laži, dnevni list Informer, objavio je 7. septembra 2013. godine na naslovnoj, s nadnaslovom Vučić sluti neko zlo njegovu izjavi - Bliži mi se kraj, zato žurim ! I još žuri, nikako da stane.

Tadašnji prvi potpredsednik Vlade Srbije tajno se lečio u prestižnoj klinici Royal hospital u Londonu. Imao je metastazu na debelom i tankom crevu, ali je injekcije dobijao od izraelske firme Tadiran, koje su tokom lečenja zaustavile napredovanja kancera creva! Zato je on i poručio sunarodnicima da mu se bliži kraj. Od te boljke, znao je, malo ko se izleči. Ipak, njemu je pošlo za rukom da terapija iz Izraela zaustavi napredovanje kancera creva!

Aleksandar Vučić se danas leči od sarkoma plevis (sarkom male karlice), koji je dijagnostifikovan pre više od godinu dana.. Lekari tvrde da se krajnji ishod ove bolesti može odložiti za dve godine, ako pacijent vodi uredan život, ako nije pod stresom i prima terapiju.

Danas srpski predsednik svakodnevno u večernjim satima dolazi na VMA na hemoterapiju. Umoran je , malaksao, jedva izlazi iz automobila, ponekada uz pomoć obezbeđenja. Lekari koji ga leče opisuju ga kao uplašenog, umornog, skrhanog...

Poseban tim lekara održava ga u životu kokainskom terapijom, koja mu omogućuje da stoji na nogama i da izigrava ''snažnog čoveka''. Ipak, primetno je da se sporije kreće, da ide raskoračeno. Zbog problema sa urinarnim traktom Vučić nosi pelene, jer ne može da kontroliše fiziološke potrebe.

Već duže od tri meseca srpski predsednik ide u posete u druge države samo na jedan dan. Odlazi ujutru, vraća se predveče, na terapije.

Agenti Vojno bezbednosne agencije i BIA nadziru lekare i osoblje na VMA koje leči Vučića, da ne šire podatke o njegovoj bolesti. Kada je odseo u jednom hotelu u inostranstvu, sa svojom pratnjom, kamere su zabeležile da je Vučić sam iz predsedničkog apartmana, umesto obezbeđenja koje je bilo preko puta njega, ili Suzane Vasiljević, zvao rum servis, da sobarice iznesu pelene koje je promenio!

Lekari sa VMA, koji konsultuju svetske stručnjake i plaćaju im dolazak na konsultacije na VMA, oko Vučićevog lečenja, tvrde da ga mogu održavati u životu najduže do početka januara, ali da će on, već za dva do tri meseca, ''pasti na noge'', da neće moći da stoji i da se sam kreće! Tužan je položaj u kojem se nalazi zločinac Aleksandar Vučić. On je 17. marta otišao na kontrolni pregled na klinuku Mejo u Njujorku, a srešće se nakon toga i sa Džordžom Sorošem, da razbesni Trampovu administraciju, da pokaže da pred njihovim nosom može da radi šta hoće...

Ali, on je čovek koji u svom životu nikom nije učinio dobro. Prevario je hiljade ljudi, uzeo im novac, obećavajući postavljanje na stranačke, ili državne funkcije...

Razračunao se sa najbližim prijateljima i saradnicima. Razišao se sa Vilibaldom Erićem, oterao je u zatvor najboljeg druga iz detinjstva Dejana Anđusa, osudio je Sašu Mirkovića, uprljao je najbliže saradnike i kumove. Uhapsio je Marka Šćepanovića, koji je na Voždovcu osnovao SNS i doneo pobedu stranci, a onda je razočaran napustio ovu kriminalnu grupu. Kada je podržao Šarića. Vučić mu je namestio navodno primanje mita. Spavao je sa ženom svoga kuma Nikole Petrovića, zbog čega se on razveo od žene sa kojom ima dvoje dece...

Malo ko će ožaliti Aleksandra Vučića!

A, da je ozbiljno i smrtno bolestan, vidi se i iz njegovih izjava. Tako je pretprošle nedelje, gostujući kod Milomira Marića u Ćirilici, izjavio da mu otac Anđelko savetuje da odmah podnese ostavku i pobegne iz zemlje, mada je Anđelko rekao Aleksandru da bi za sve bilo spasonosno da on odmah podnese ostavku i ode u inostranstvo na lečenje, što bi za sve bilo prihvatljivo, jer svaki čovek ima pravo da se bori za život od teške bolesti.

Prošle nedelje Vučić je na RTS-u rekao da bi i mlađi čovek od njega mogao da obavlja poslove koje on sada obavlja, najavljujući svoj odlazak. Verovatno je mislio na lice koje planira da ga nasledi.

Vučić se često gubi, priča reči, reči bez pameti, bez smisla. Nastavlja da bestidno laže i veliča svoje uspehe koje, osim njega, niko drugi ne vidi. Tako je gostujući na PINK-u rekao da se sa bratom čuje i po 10 puta dnevno, vezan je za njega, jer je rano ostao bez oca! Tu izjavu je isto veče objavljuju i na sajtu SNS-a i u medijima, ali je sa portala skinuta posle nekoliko sati, kada je intervenisao Anđelko Vučić.

Ko će naslediti Aleksandra Vučića kada ode iz života, ili ne bude mogao da se kreće?

Po Ustavu, predsednika Srbije, ako bude ubijen, ako umre ili podnese ostavku, do izbora novog predsednika zamenjuje predsednik Narodne skupštine Srbije. Na toj funkciji je za sada Maja Gojković. Ali, malo je verovatno da će ona vršiti tu dužnost, jer bi, uoči smrti, ili posle nje, Skupština, u kojem SNS ima još uvek većinu, izabrala drugog poslanika za predsednika parlamenta, koji bi u narednom periodu, dok se ne sprovedu izbori, vršio i dužnost predsednika Srbije.

Uveliko se špekuliše o mestu na kojem će Aleksandar Vučić biti sahranjen. Ako umre kao predsednik, ili ode na drugi način, on bi, uz sve počasti, mogao biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Međutim, Vučić ima želju da ga sahrane u Jajincima, u dvorištu, kao što je i Milošević sahranjen u dvorištu svoje porodične kuće. On je svestan da je bes građana prema njegovim zlodelima veći od Himalaja, pa smatra da u porodičnu kuću u Jajincima, ipak, niko neće ući, da će ga ostaviti na miru.

Odlaskom iz života Vučić će Srbiju ostaviti u potpunom haosu. Uspeo je sa svojim kartelom da je opljačka kao niko u istoriji, da je razori, ostavi bez institucija, osramoti...

Ko će naslediti Vučića u partiji?

Trenutno, najviše šansi ima potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, koji je potpredsednik Vlade Srbije, ministar unutrašnjih poslova i koordinator rada službi bezbednosti.On je i predsednik Gradskog odbora SNS-a. U svakom slučaju, njegov uticaj je nesrazmerno veći od uticaja Milenka Jovanova iz Kikinde, koji je zamenik predsednika stranke, a u SNS je kooptiran iz DSS-a i od Marije Obradović iz Kraljeva, koja je potpredsednica stranke i narodna poslanica.

Bes građana je toliko narastao, da će odlaskom Vučića početi da se rastače SNS, a moglo bi doći do žestokih sukoba u Srbiji i pogroma stranačkih funkcionera SNS-a, koji su služili Vučićevoj mafiji.

S druge strane, oni koji su instalirali Vučića, imaju, takođe svoje planove prema Srbiji. Oni žele da se u Srbiju neutrališe Vučićev narko kartel, koji je među najopasnijom mafijom na planeti i predstavlja opasnost po bezbednost evropskih država.

Vučić će za ovo kratkog života naneti još toliko zla Srbiji, od kojeg se teško možemo oporaviti.

Ovaj ludak želi da mimo ustavnih i zakonskih ovlašćenja prizna nezavisnost Kosova, da rasproda u naredna dva meseca sva javna preduzeća i resurse, pa da onda utekne.

Veliki problem koji zahteva rešenje je pitanje nasledstva. Pokojnik će iza sebe ostaviti nekoliko desetina računa u stranim bankama. Zvanično njegova supruga je Tamara Đukanović, koja sa maloletnim sinom Vukanom ima pravo na nasledstvo. Vukan ima pravo na očevu penziju, jer Aleksandar ima više od pet godina radnog staža. Budući da je i njegova kćerka iz prvog braka Milica maloletna, ona takođe ima pravo na deo očeve penzije. Naslednici prvog reda su, osim Tamare i Vukana i Danilo i Milica. Njihova majka Ksenija Vučić učiniće sve da oni dobiju deo očevog blaga.

A, koliko je Aleksandar opljačkao novca, koliko ima nekretnina u inostranstvu, pitanje je kojim će se, sigurno, odmah početi da bave i državni organi. Ako srpske institucije nemaju snage, to pitanje su već rešile strane službe koje se bave traganjem za peračima novca, progonom narko kartela i trgovaca oružjem, koji snabdevaju Islamsku državu.

Braca Andrej je označen kao jedan od najopasnijih kriminalca u Srbiji, koji je rukovodio i poslovima brata Aleksandra. Vučićev kartel će, nakon njegovog odlaska, na ovaj ili onaj način, doći pod udar međunarodne zajednice. Ko od njih uspe na vreme da utekne, možda će se i spasiti. Ali, za sada, niko ne pokazuje želju da ode iz zemlje, jer znaju da ih u inostranstvu lako mogu privesti pravdi.

Kako je moguće da se ovaj zločinac toliko dugo održao na vlasti?

Ugledni američki časopis Forin Polisi (Foreign Policy) u jednom od prvih brojeva u 2018. godini, konstatovao je da Evropa podriva svoj kredibilitet birajući stabilnost umesto demokratije na Balkanu. Osvrćući se na izveštaj britanskog Doma lordova o Zapadnom Balkanu u kojem se navodi da je Evropska unija izabrala "stabilnost nad demokratskim vrednostima" u regionu, u članku se navodi da je "većina post-jugoslovenskih vlada postala više stabilitokratska nego demokratska", kao i da ta dinamika nigde nije očiglednija nego u Srbiji te da je tolerancija EU prema Vučiću možda politički pragmatična i predstavlja jednostavan način održavanja stabilnosti na Balkanu, ali je i dubinski cinična. Zaista, EU podriva sopstveni moralni autoritet.

Foreign Policy dalje u svom članku kaže: "....Predsednik Aleksandar Vučić je reformisani ultranacionalista koji je imao funkciju ministra informisanja za vreme Slobodana Miloševića u poslednjim danima jugoslovenskih ratova, ulogu koja je uključivala novčane kazne novinarima koji su kritikovali režim i zabranjivanje neprijateljskih TV stanica. Poslednjih godina njegovog režima došlo je do primetnog demokratskog nazadovanja".

Takođe se navodi da je na površini "Srbija i dalje demokratsko društvo sa slobodnim izborima i političkom opozicijom", ali je Vučićeva kontrola nad centrima vlasti u Srbiji tako potpuna, a demokratski proces "tako iskrivljen u njegovu korist da suprotstavljanje ne predstavlja pretnju njegovoj vladavini".

Francuska novinska agencija Frans pres (FP) u vezi sa ovom temom piše slično. Između ostalog i da je Vučić uspeo da pritisne medije tako što je "preuzeo kontrolu nad glavnim prihodom - oglašavanjem". Kao jedan od primera, FP navodi da je beogradski dnevni list "Danas" iz razloga Vučićeve blokade oglašavanja iz tog razloga spao sa 32 strane na 24, "iako nudi najjeftiniji prostor za oglašavanje na tržištu".

"Međutim, zvaničnici EU poput Johanesa Hana, Angele Merkel, Sebastijana Kurca i drugih, bili su više nego radi da skrenu pogled dok Vučić gazi po evropskim vrednostima koje oni toliko cene", navodi se u članku.

Frans pres dalje kaže da je balansiranje između Rusije i Zapada možda je jedan od razloga zbog kojih je EU voljna da progleda kroz prste Vučiću, no, iako Srbija ima snažne religijske i istorijske veze sa Rusijom, Srbija izvozi gotovo 10 puta više proizvoda u EU u odnosu na Rusiju, pa se čini očigledno zašto je odlučna da ostane na putu ka EU. Međutim, navedeno je da bi i Moskva mogla imati koristi od tog puta.

"...Srbija u EU je dobit za Rusiju; oni ne očekuju više. Status kvo-političke veze plus neka ekonomska saradnja - odgovara Moskvi", kaže Dimitar Bečev, viši istraživač Evroazijskog centra Atlantskog saveta, piše FP.

Ipak, velika je zabrinutost zbog svega što Vučić ostavlja iza sebe.

Ministri unutrašnjih poslova Evropske unije, početkom marta meseca ove godine, predložili su da zemlje takozvanog Zapadnog Balkana, sprovedu program od 14 tačaka, kako bi se suzbili organizovani kriminal i trgovina oružjem i drogom. Zadaci koji su formulisani u planu od 14 tačaka protežu se do 2020. godine, a nadležne službe Evropske unije će tek tada da ponovo ispitaju (svaku državu posebno, svaku od tačaka pojedinačno) ko je "zreo" za nastavak pregovora o pridruživanju ovoj zajednici. Novi izveštaj bi onda trebalo da pokaže koliko je ko daleko od pridruživanja EU. Pretpostavka je pojedinih evropskih analitičara, da se ovaj sastanak desio na pritisak vlade SAD a uz prećutnu saglasnost Rusije, jer obe velike sile imaju

Sastanak ministara unutrašnjih poslova EU, zakazan je zbog neosnovanog optimizma da bi neke zemlje Balkana mogle da uđu u EU 2025. godine. Na sastanku je pomenuta Vučićeva propaganda u Srbiji već proglasila "godinom ulaska" mada se šef Evropske komisije Žan-Klod Junker javno ogradio od te igre datumima.

Većina ministara unutrašnjih poslova Evropske unije, odlučno se usprotivila ulasku Srbije i drugih zemalja Zapadnog Balkana u tu zajednicu, pre svega zbog duboko ukorenjenog kriminala i korupcije koja ide do državnih vrhova i do predsednika država i vlada.

Od 14 zadataka koje treba završiti do 2020. godine, Srbiji je postavljana obaveza osnivanja nacionalnog koordinatora ili službe za borbu protiv islamske radikalizacije koji bi trebalo da budu umreženi na području čitavog Balkana i da rade zajedno. Takođe, Srbiju čeka postavljanje i umrežavanje nacionalnih koordinata za bolju kontrolu granica, kako bi se poboljšao nadzor graničnih prelaza i suzbila ilegalna migracija. To je za Vučića nerešiv zadatak, jer je položio određene obaveze pred svojim poslovnim partnerima iz Emirata, Saudijske Arabije i Katara, da će Srbija postati evropska baza migrantima iz Sirije, Iraka, Avganistana (a, u poslednje vreme i iz Irana).

Ministru unutrašnjih poslova EU insistiraju na obuci policijskih snaga i istražitelja koju bi trebalo da pomogne agencija EU, kako bi se ciljano delovalo protiv organizovanog kriminala, trgovine ljudima i trgovine drogom, a policijske službe EU bi trebalo da formiraju zajedničke timove za intervencije, za istragu zločina i identifikovanje odgovornih.

Predviđa se takođe da Evropska policijska služba (Europol) otvori kancelariju za vezu u svih šest zemalja koje žele da pristupe EU, da budu uključene u projekat EU za borbu protiv organizovanog kriminala, da prisustvuju sastancima istražnih službi koje su uključene u projekat i postave i umre nacionalne koordinatore za bolju kontrolu granica, kako bi se poboljšao nadzor granica i suzbila takozvana ilegalna migracija.

Reforma i izgradnja infrastrukture umreženih policija sigurno će da košta, a Evropska komisija je još u februaru, prilikom predstavljanja svoje Strategije za Balkan odredila više od milijardu evra "pretpristupne pomoći".

Srbija je, da podsetimo, za vreme šestogodišnje despotije Aleksandra Vučića postala među najsiromašnijim državama na planeti. Razorena, opustošena...Postala je eksperiment država, nad kojom je izvršen, kulturni, ekonomski, socijalni genocid, u kojoj je stanovništvo podvrgnuto medicinskim eksperimentima, kao pokusni kunići...

Što pre ode Aleksandar Vučić, veće su šanse da počnemo da se izvlačimo iz provalije u koju nas je bacio njegov kartel.

Zbog njegovih zločina i besa građana, pod udar će sigurno doći i svi članovi porodice Vučić. On se bori i za život i za vlast! Spokoj mu duši.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane