Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Lov je počeo

Milovan Brkić

Misija Međunarodnog monetarnog fonda preporučila je 11. maja Vladi Srbije da ukine Zakon o smanjenju i zamrzavanju rasta penzija koji je donet 2014. godine. Tim povodom predsednik Srbije i premijerka Brnabić su, kako je zvanično saopšteno, izrazili oprez prema ovom predlogu! Kome da povećaju penziju, kada se Vučićeva strahovlada zasniva isključivo na najsurovijoj pljački građana, resursa i budžeta.

Aleksandar Vučić je, upitan da prokomentariše svoj oprez prema povećanju penzija, koje su smanjene, pa ''zamrznute'' već četiri godine, u trenutku slagao kako MMF traži povećanje samo najviših penzija, a da najniže penzije ostanu na istom nivou!

Vučić vlada isključivo lažima. A tvrdnja da nam ''toliko dobro ide, da ga je sramota'', potvrđuje i sadašnje stanje budžeta. U ovom broju ekonomista Branko Dragaš, pozivajući se isključivo na zvanične podatke, opisuje da je prosečan rast bruto proizvoda u Srbiji 0,77 odsto, da je Srbija prezadužena, opljačkana i da se nalazi u bankrotu.

Očigledno je da MMF želi da sruši Vučićevu strahovladu. To potvrđuje i ostavka ministra finansija Dušana Vujovića, koji već četiri meseca ne komunicira sa Vučićem. On je obezbedio sve dokumente stranim istražnim organima o surovoj pljački Srbije, koju je izvršio Vučićev kartel. Tako je šizofreni i teško bolesni diktator izveden na čistinu. Mora da prizna da je njegova vladavina porazna, da je budžet prazan i opljačkan.

Njegovo opkoljavanje počelo je početkom maja. Njegov sabrat Hašim Tači, sa kojim je ugovorio prodaju Kosmeta za 300 miliona evra, koji će biti uloženi u sumanuti projekat Beograd na vodi, a od kojih će 100 miliona da završi u njegovom džepu, razgovarao je sa njihovom ''mamom'' Angelom Merkel 9. maja u Berlinu. Ona mu je saopštila da njene zaštite više nema. Prištinski mediji su objavili da je Merkelova obavestila Tačija da ''Kosovo nije laka tema i da neće biti lako ni za Kosovo ni za Srbiju..."

Na kraju tog razgovora, navode prištinski mediji pod naslovom ''Merkelova pritiska Tačija'', da je ona poručla Hašimu: ''...Ne mogu ništa da vam obećam''. Saopštila mu je da međunarodna zajednica traži uvođenje pravne države, suđenja za korupciju, pljačku, trgovinu oružjem, narkoticima...

Dan kasnije funkcioner Bundestaga je u Beogradu to isto saopštio Vučiću, a u Tirani je poruku Edi Rami da je i on na redu za hapšenje preneo francuski predsednik Makron.

Francuska, Britanija, Nemačka i Italija pozvane su u Vašington radi usaglašavanja strategije za Zapadni Balkan. Italija je vodila operaciju prikupljanja dokaza za zločinačko delovanje bande iz balkanskih zemalja oko šverca narkotika, duvana, oružja, belog roblja i akcizne robe. Dokaze je SISMI podelio sa američkim službama i sa nemačkim BND-om.

U prilog zaključku da se očekuje ubrzano hapšenje Edi Rame, Vučića, Tačija, Haradinaja i drugih narko bosova sa Zapadnog Balkana govori i činjenica da je novoizabrani tužilac za ratne zločine OVK-a izjavio da mu je potrebno godinu dana za pripremanje optužnica protiv čelnika OVK-a. To znači da će se prethodno Kosovo, Crna Gora, Srbija, Albanija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, a i Hrvatska, očistiti od političkih elita koje su zgrnule milijarde dolara na švercu narkotika, migranata, lažnih pasoša, trgovinom oružja za ISSIS, pa tek onda, kada se tom akcijom društva oslobode mafije, pristupi i suđenju zločincima, koji će, u međuvremenu, izgubiti svaku podršku u svojim sredinama.

Veliku zabrinutost izazvala je odluka Vučića da 600.000 Iranaca useli u Srbiju, za velike pare. Vize Irancima su ukinute, mogu slobodno u Srbiju, pa na Zapad.

I Vučićeva bolest je bila značajna za odluku da se krene u akciju privođenja pravdi. Da za života budu opisana njegova nedela, zločini, a na svetlost dana izvedu i njegovi zaštitnici iz zapadnih zemalja, koji su ovog diktatora tapšali po ramenu, uz bogatu napojnici.

Sa ogromnim novcem kojim raspolaže, Vučić nemilosrdno pokušava da potkupi vladajuće elite u svetu. Već vidim kako mu, iznenađenom, stavljaju lisice na ruke, dok on lije suze, ne verujući šta ga je snašlo. Lov je počeo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane