Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Zverska organizacija, država Vatikan, nosilac je i izazivač svih svetskih zala! Od podele na Nikejskom saboru, papa je postao izaslanik antihrista na njegovom tronu! Dvadeset godina govorim i pišem da će 21. vek biti rat države Vatikan protiv Islama! Priprema im je bila sve ono što su činili u 20. veku! Blagosiljali su Franju Josifa i njegovu Austrougarsku monarhiju kada je napala pravoslavnu Srbiju! Blagosiljali su Hrvate, kada je njihova ustaška vojska divljala u Jasenovcu! Blagosiljali su Hrvate za genocid nad Srbima u „Bljesku" i „Oluji"! Zverska organizacija , država Vatikan, uvela je Sjedinjene Američke Države u II svetski rat, kada su nametnuli katoličanstvo kao zvaničnu, državnu religiju SAD! Američki predsednik mora biti rimokatolik! Otada je Amerika postala svetski žandarm. Ona ne poštuje silu pravde, priznaje samo pravdu sile!

Vatikanske zveri nisu ni reč progovorile protiv genocida i etničkog čišćenja Srba iz avnojevske Hrvatske! Vatikanske zveri nisu proslavile nijednu primedbu na bombardovanje Srbije od strane NATO-fašista! Vatikanske zveri nisu imale primedbe na proterivanje Srba iz Matice srpske-Kosova i Metohije!

Tu smo-kod Kosova i Metohije! Mnogi „misleći" Srbi razmišljaju i objašnjavaju zašto Amerika čini sa Kosovom i Metohijom, što inače sa srpskom maticom zapad čini od Berlinskog kongresa?! Deo „intelektualne Srbije" objašnjava kako se šiptarizacijom Kosova i Metohije sprečava izlazak Srbije na more! Ne znam samo kako smo i sa Kosovom i Metohijom imali „izlazak na more, osim preko Crne Gore! Banditi zapadnjački su Slobi, u Dejtonu, nudili izlazak na more, pod uslovom da se odrekne Kosova i Metohije! Sloba je odbio!

Drugi deo „intelektualaca" tvrdi da su Amerikanci na Kosovu i Metohiji, jer je ono „pupak Evrope" i odatle će „držati na nišanu" Rusiju! Neumnici! NATO pakt ima baze u Ukrajini, Bugarskoj, Rumuniji, što je mnogo bliže Rusiji od Kosmeta!

Treći deo „intelektualaca" tvrdi da je Amerikancima potrebno „rudno blago Kosova i Metohije"! Neznalice! Da postoji „rudno blago", odavno bi Amerikanci imali tamo svoje rudnike, Broz bi im to omogućio! Dotičnima bi bilo bolje da malo proseju, pre no što počnu da pametuju!

Da bi smo razumeli sled događaja, moramo se vratiti u april 1945. godine. Amerika i Sovjetski savez, kapitulacijom Nemačke, postaju suparnici! U isto vreme, iz zverske organizacije, države Vatikan stižu „upozorenja" da je „buduća pretnja svetskom miru" prodor Islama, van Azije i Afrike! Suština je drugačija: azijatska naftna i gasna polja postaju potreba i cilj avroatlanskog krupnog kapitala!

Amerikanci dovode Rezu Pahlavija na vlast u Iranu, stavljaju pod svoju kapu Saudijsku Arabiju, izazivaju krvoproliće građanskog rata u Libanu, zavađaju krvno Kuvajt i Irak! U isto vreme, njihov agent, lažni komunista J.B.Tito, osniva Nesvrstane i, u ime Zapada, drži na oku arapske zemlje!

Amerika gaji mnoge Arape od kojih veštački stvara „arapske pobunjenike", koje potom ubija, a u tim ubijanjima strada, po planu i programu, puno civilnog sveta iz arapskih zemalja! U Americi školovane i programirane, arapske zveri se vraćaju u matične zemlje i „dižu mase na ustanak protiv američkog imperijalizma"! Amerikanci nemilice ubijaju Arape i ostale Muslimane! Civile! Kolaterarna šteta!

Počinje i uzima svetske razmere američki (čitaj: vatikanski) rat protiv Islama! Muslimani nemaju nacija, kod njih je vera jednako nacija! Musliman iz bilo koje zemlje, kad dođe u muslimansku zemlju, u svojoj je zemlji! Zar iko misli da je J.B. Tito slučajno dozvolio da „naši muslimani" budu nacija?

Amerikanci, s druge strane, žele da zavaraju, pa se u sukobima u pravoslavnim zemljama, gde se vodi rat sa Muslimanima, stavljaju na njihovu stranu! U Rusiji su na strani Čečena, u Bosni i Hercegovini na strani „Muslimana", u Srbiji na strani Šiptara!

Sva suština „američke igre" oko Kosova i Metohije je želja i namera Amerikanaca da pokažu muslimanima da su na njihovoj strani, kad su „ugroženi". Izmisliće oni još stotine Kosova i Metohija da bi svoje namere ostvarili!

Šta nam valja činiti? Treba rećiu zapadnjacima: "...Ne, gospodo, vaša igra sa Kosovom i Metohijom 'nije naša prijateljska šoljica kafe'..."

Pa, ako smo Srbi....?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane