Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučićev kartel valja po blatu i čuvare reda

Radimo i ćutimo

U četvrtak 21. juna nekoliko desetina policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije čekalo je u redu za predaju zahteva za penziju u Fondu penzionog osiguranja u Nemanjinoj ulici u Beogradu. Službenica Fonda saopštila nam je da su policijski službenici, podnosioci zahteva za penziju, rođeni 1970. godine. Sa 47 godina života završavaju radni vek! Čišćenje MUP-a Srbije od onih koji rade, a ne ćute, koštaće srpski budžet milione evra. Ostaju samo oni koji rade i ćute, a malo zarađuju i služe diktaturi.

Milica Grabež

Po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije penzionisano je 90 pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ). Saopšteno im je da će, ako ne prihvate penziju, biti raspoređeni na rad u najudaljenija sela u Srbiji, u policijskim ispostavama.

U penziju su poslati najiskusniji i najsposobniji, za koje je procenjeno da bi mogli razmišljati svojom glavom i odbiti izvršenje radn ih zadataka. SAJ će biti desetkovan. Od 450 pripadnika u jedinici će ostati samo 150. Nedavno je, iznenada, preminuo pomoćnik komandanata SAJ-a, u 47. godini života, koji je doveden iz vojne jedinice.

Penzioneri iz SAJ-a su začuđeni što i rukovodioci ove jedinice, koji su nekoliko godina stariji od njih, nisu penzionisani.

Sa 47. godina života u penziju su ovog meseca poslati i žandarmi. Žandarmerija se takođe čisti od ''sumnjivih'' policajaca, koji nisu članovi Srpske napredne stranke, niti njeni agitatori.

Srpskom policijom, umesto direktora Vladimira Rebića, rukovodi izvesna Dijana Hrkalović, psiholog po obrazovanju. Ova promiskuitetna gospođica žari i pali ministarstvom. Ona prima na posao, otpušta, nagrađuje, kažnjava. Njena ovlašćenja u MUP-u Srbije su neograničena, a ministar i direktor policije su u odnosu na nju, samo prisutni građani. Ona je i poligrafista, za specijalne slučajeve!

Na važna mesta postavljaju se onu koji uđu u Dijanino srce i krevet. Sada je u njenom životu aktuelan Veselin Milić, načelnik Policijske uprave Beograda, koga Dijana planira da zameni direktora Rebića. Ova vest je razbesnela čak i Vučića.

Nasilje nad policijskim službenicima je užasno, a plate nikakve. U policijskim stanicama nedostaju klima uređaji, nema toalet papira, ne rade štampači, nema tonera po mesec dana, kompjuteri su pred raspadom. Patrole dobijaju po pet litara goriva za smenu. Jedan beogradski mangup testirao je u više navrata policijske patrole. One ga pojure i on im pobegne, jer im nedostaje gorivo. Kada su ga uhvatili kod kuće, po broju registarske tablice, objasnio im je da je bežao da proveri tvrdnju da nemaju više od pet litara benzina. Budući da je imao čist dosije, policajci su ćutke otišli.

Dakle, spremnost policije da brani režim je na najnižim granama.

Objavljujemo pismo koje je supruga policijskog službenika Dragana Mitrovića, sa završenim državnim fakultetom i masterom, nakon ukazivanja na zloupotrebe starešina PU Pančeva ražalovan i premešten za higijeničara, a oduzeli su mu i policijsku značku. Sve to po nalogu Nikole Popovca, načelnika PU Pančevo.

O gospodinu Pupovcu možete pročitati u našem magazinu na ovoj adresi http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=377&cl=17

Supruga ražalovanog policajca Slobodanka Mitrović uputila je ministru policije pismo.

''...Gospodine ministre,

Moj suprug je policijski službenik Mitrović Dragan iz Bele Crkve, koji Vam se obraćao kao svom resornom ministru 12 puta. Ni jednom niste našli za shodno da mu odgovorite, a kamoli da reagujete i sprečite mobing i torturu koja se vodi nad njim, a samim tim i nada mnom, od strane načelnika PU Pančevo Nikole Popovca, o čemu posedujete dokumentaciju.

Dozvolili ste da Nikola Popovac zloupotrebljava službeni položaj i ništa niste učinili da to sprečite.(preko 40 teških zloupotreba službenog položaja ima). Znate da u SUK-u postoji službena beleška od dana 10. januara 2017.godine, kao što znate da je ta ista BELEŠKA kao i DOKAZI naprasno nestali i da se ne spominje ni u jednom postupku za pokretanje disciplinskih postupaka protiv mog muža.Dozvolili ste Nikoli Popovcu da na osnovu toga IZMIŠLJA disciplinske postupke i kažnjava policajca koji pre toga nikada nije bio kažnjavan.

Isto tako znate da su u PU Pančevo sakrili njegovu diplomu o završenom fakultetu i o završenim MASTER studijama i da su ga zbog toga prebacili na mesto higijeničara! Vi ni na to niste reagovali. Moram da se zapitam da li ste Vi ministar u službi svih građana i policajaca ili ste ministar samo određenom broju građana i policajaca kao sto su Popovac, Toskić, Radomirović, itd...

Kakav ste Vi to ministar kada olako prelazite preko ovakvih stvari i dozvoljavate da zbog bahatosti i bezobrazluka (i nečijih interesa) jednog načelnika, ispašta porodica policajca koji nema mrlju u karijeri? Vas ne dotiče to što Vam policajci gladuju i što, konkretno mi živimo sa 1.000-2.000 dinara mesečno. Jutros su bili električari da nam isključe struju, ali šta to Vas briga. Nećete Vi i Vaša porodica da živite u mraku. Šta Vas briga što smo se moj muž i ja razboleli i što nemamo para za lečenje. Važno da je Popovac zdrav da i dalje može da poštene policajce ganja kao najgore kriminalce i da se iživljava, a i Vama želim da budete zdravi da možete i dalje da ga štitite. Da ste reagovali pre dve godine, kada Vam se moj suprug obratio, do ovoga ne bi došlo.

Cela ova situacija je otišla predaleko tako da svi u MUP-a, BIA, ministarstvu pravde,itd..znaju da su sve informacije koje je moj muz dao na preko 1.300 strana o organizovanom i privrednom kriminalu u Južnom Banatu, a Vi umesto da nagradite takve ljude Vi ih kažnjavate i uništavate im porodice baš kao što uništavate moju porodicu a uvek u javnosti ističete i Vi i predsednik Vučić da je porodica svetinja i da pred zakonom nema zaštićenih i nedodirljivih a praksa govori sasvim suprotno. Da u slučaju mog muža niste postupili profesionalno govori i sastanak Radne grupe MUP-a i predstavnika beogradskog sindikata policije i policijskih starešina čiji je predstavnik bio predsednik tog sindikata gospodin Blažo Marković koga izuzetno cenim zbog borbe za istinu gde je jedan od pomoćnika načelnika SUK-a izjavio da se moj muž lažno predstavlja jer je od Nikole Popovca dobio tu informaciju. Zar njegov posao nije bio da tu informaciju proveri?

Juče je u Višem sudu prihvaćena tužba za mobing koji se vrši nad mojim mužem, a šteta za to je oko 3 miliona dinara do sada...." navodi se u predstavci gospođe Slobodanke Mitrović, koja je upućena ministru policije.

I ministar radi i ćuti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane