Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

Bludni sin Alek i njegova sekta

Ubodu ih i ostave

Seks, droga i novac, to povezuje većinu vodećih funkcionera Srpske napredne stranke. Otkad su došli na vlast, naprednjaci su dobili i iskoristili priliku da zadovolje te porive. Otimaju se oko para i poslova, ali i oko tuđih žena, muževa, ljubavnica i švalera. Kao pacovi, gmižu jedni preko drugih, menjaju partnere, rasturaju i, uglavnom na silu, sklapaju brakove.O ovoj grupaciji ljudi, bolje reći Vučićevog polusveta, piše urednik Magazina Tabloid Predrag Popović, bivši urednik Dnevnog Telegrafa, Nacionala i Pravde i dugogodišnji Vučićev prijatelj i saradnik

Predrag Popović

U perverzijama prednjači Aleksandar Vučić. Poput Alistera Kroulija, napravio je sektu kojoj nije nametnuo samo politička i kriminalna, nego i seksualne devijacije. O tome je javno svedočila Milena Jovančević, koju je Vučić sablaznuo već na prvom razgovoru.

- Tražila sam prijem kod Vučića jer 2014. godine nisam stavljena na listu odborničkih kandidata pred beogradske izbore, a obećali su mi. Vučić me saslušao i rekao da, ako hoću da napredujem u stranci, moram da znam samo tri stvari: da jedem, pijem i da se jebem. Šokirala sam se. Rekla sam mu da sam udata, imam sina od šest godina... „Pa, šta? Dobro izgledaš, a svi više vole mlade mame, nego starlete..." - napisala je Jovančević na jednoj društvenoj mreži.

Ona se odrekla napredovanja u SNS-u, ali Vučiću to nije smetalo, ima mnogo njih koje su pristale da jedu, piju i da se jebu. To je Vučić iskoristio da demantuje glasine koje ga prate otkad je ušao u politiku, u kojima je prikazivan kao žrtva Edipovog kompleksa. Njegova mama Angelina je bila novinarka, baš kao i prva devojka Tijana, koju je osvojio u svojoj 23. godini, zatim prva supruga Ksenija, ljubavnice Gordana Juzbašić, Maja s Pinka, Jelena sa Studija B, pa i druga supruga Tamara. Zbog očiglednog afiniteta prema novinarkama nastalo je uverenje da je Vučić u svim ženama tražio samo svoju mamu, čijoj fizičkoj lepoti se divi i danas, kad je ona zašla u osmu deceniju života.

U lečenju kompleksa pomogao mu je kum Zoran Bašanović, doktor za misice i pevačice. Mlad, lep i bogat, estradni menadžer je Vučiću otvorio vrata u novi, lepši svet. Vodio ga je na putovanja u inostranstvo, ali i po vašarima u srpskim zabitima. Savetovao ga je da devojke ne zamara političkim parolama, već da ih šarmira svojim najjačim adutima - novcem i uticajem.

Iz tog vremena ostala je anegdota s jednog njihovog gostovanja u Banjaluci. Na kraju napornog dana, svratili su u motel kod Laktaša. Gazda ih je dočekao kao da su mu rod rođeni. Dok su privodili kraju večeru, Bašanović je Vučiću predložio da izabere jednu od devojaka i odvede je u „intimnu sobu", da se opusti. Iako se u početku nećkao, Vučić nije odoleo nagovaranju nestašnog kuma. Posle pola sata „opuštanja", kad se vratio za sto, Vučiću je blistao osmeh od uha do uha.

- Bilo je odlično, iako se ona uzbudila tek na kraju - pohvalio se Vučić.

- Trebalo je da je platiš unapred - smejao mu se iskusni Bašanović.

Za 15 godina druženja, Bašanović je kumu namestio mnoge lepotice. Na jednoj privatnoj žurici upoznao ga je s Tamarom Đukanović, tada zaposlenoj u Pinku. Sledećeg jutra, Vučić mu se pohvalio uspehom. Ne izostavljajući nijedan pikantan detalj, opisao mu je sve šta je radio s Tamarom, a nije propustio ni da se pohvali kako mu je ona rekla da u krevetu vredi za dvojicu.

- Naravno da ti je to rekla, bila je pijana, videla je duplo - našalio se Bašanović.

Nekoliko dana kasnije, kad je shvatio da se njih dvoje redovno viđaju i da postoji opasnost da kres-varijanta preraste u ozbiljnu vezu, Bašanović se zabrinuo za kuma. U najboljoj nameri, napravio je prvu veliku grešku. Pokazao je Vučiću snimak bezbednosnih kamera s parkinga Pinka. Na snimku se vidi kako neka žena, u ranim jutarnjim satima, prolazi između automobila, tetura se i povraća, da bi na kraju pala i ostala da leži. Iako je slika mutna i loše osvetljena, Bašanović je tvrdio da je to Tamara Đukanović.

Vučić se zgrozio, ali nije reagovao kako je očekivao kum. Umesto da raskine vezu, ljubavnicu je maknuo iz Pinka, legla razvrata, i zaposlio u Ministarstvo spoljnih poslova. Posle nekoliko godina turbulentnog „zabavljanja", sa čestim raskidima i pomirenjima, Tamara je ostala trudna, pa je Vučić, kao i kad se prvi put venčavao, prinuđen da je oženi. U jednom danu se, uz pomoć kuma Nikole razveo od prve supruge i venčao s drugom.

Sreću mu je opet pokvario tajni snimak. Samo, na njemu Tamara nije bila sama, nego u zagrljaju kuma Bašanovića. Kad mu je Željko Mitrović pokazao taj eksplicitni video, Vučić se izobličio od besa. Jedan od njegovih saradnika, koji je u međuvremenu napustio SNS, pričao je da se Vučić nije naljutio na Bašanovića zbog avanture s Tamarom, pošto se desila pre nego što ju je upoznao, ali nije mogao da mu oprosti što je to skrivao. S kumom je raskinuo odnose, a novoj supruzi se, kao i staroj, svetio batinama i šikaniranjem.

Utehu je tražio u usputnim vezama sa svakom koja bi pristala. Mediji su spekulisali o Vučićevoj romansi s televizijskom voditeljkom Petrom Cvijić. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je ubila Slobodana Bojića, dok joj je suđeno za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, uz posredovanje svoje prijateljice Ljiljane Đurđevac, Cvijićeva je osvojila Vučićevu milost. Voditeljka je demantovala priče o njihovoj romansu, koje su širili pojedinci iz vrha SNS-a, ali izgleda da joj sudije nisu poverovale, pa su je oslobodile krivice.

Posle nje, Vučić je zavist saradnika privukao vezom s manekenkom Katarinom Šišmanović. Ne samo što je lepotica s izuzetnim seksipilom, Katarina je šarmantna i skromna. „Nije skupa", što bi rekao Vučić.

Švalerskim uspesima Vučić je kompenzovao sve što je propustio u mladosti. Potreba da dokazuje muškost postajala je naglašenija kako su u javnost dospevali detalji o njegovim homoseksualnim afinitetima. Kad je prvi put čuo da mu narod skandira „Vučiću, pederu", pokušao je da je ignoriše.

- Ako sam biseksualac, to samo znači da imam duplo veće šanse za zabavu - šalio se, s nadom da nadimak neće zaživeti.

Na njegovu veliku žalost, pojavili su se i konkretni svedoci njegovih gej sklonosti. Prvo su se pojavile informacije o njegovim slatkim tajnama s početka devedesetih, kad se školovao u Engleskoj. Daleko od kuće, roditelja i prijatelja, konačno je mogao da bez stida uživa u gej-klubovima u londonskom Sohou. Kasnije je u našim medijima osvanuo policijski izveštaj iz 2002. godine u kome je zabeleženo da je policijska patrola iz stanice u beogradskoj opštini Savski venac zatekla Vučića prilikom bludnih radnji na javnom mestu s Nikolom Brujićem. Prema tim podacima, zemunski transvestit, poznat po umetničkom imenu Lidija i nadimku Likana, detaljno je opisao odnose s Vučićem. Njih dvojica (dvoje) povremeno su se viđali u parku kod Ekonomskog fakulteta, gde mu je Likana po vrlo povoljnim cenama ispunjavala seksualne fantazije. Kobne večeri, Vučić je zatečen s ustima punim Likane. Zadovoljan uslugom, častio je trandžu-prostituku sa sto evra, ali sreću su mu pokvarili policajci.

Sreću mu je, prošle godine, pokvario Đorđe Višekruna. U knjizi „Vučić i ja", kao i u intervjuu za portal „Balkan Info" Višekruna je prikazao Vučića kao iskompleksiranog homoseksualca koji voli samo sebe. U tom svedočenju, na osnovu ličnih iskustava, opisani su njihovi susreti, razgovori i burne emocije.

- Vučić me zasipao komplimentima, govorio mi je: „Ti si prelep, prelepo si se obukao, prelepo izgledaš, hajde..." Sećam se, kad smo predali listu za parlamentarne izbore 2012, pozvao me u automobil. Tada su krenuli komentari u SNS-u o tome kako smo nas dvoje u vezi. Tražio je od mene da se skinem u njegovom kabinetu, ali nije tačno da me tukao. Ne bi ni mogao, pošto ja treniram karate i kik-boks, a on u životu nije digao ništa teže od kašike - pričao je Višekruna.

Kao histerična klinka, Vučić se Višekruni osvetio zbog objavljivanja istine o njegovim pederskim sklonostima. Najurio ga je s posla i zasuo pretnjama, zbog kojih je Višekruna napustio Srbiju.

Sa svim kompleksima i frustracijama, Vučić je, verovatno, šampion u perverzijama, ali ni Maja Gojković nije daleko. I ona je prvo seksualno iskustvo doživela tek po ulasku u politiku, kad je postala zamenik predsednika Srpske radikalne stranke. O tome se pričalo čak i u Haškom tribunalu, kad je, na suđenju Vojislavu Šešelju, emitovan snimak presretnutog njegovog razgovora sa sarajevskim vojvodom Branislavom Brnetom Gavrilovićem. Vojvoda Brne je tada pominjao svoju ljubimicu Maju. Ipak, radikali se sećaju kako se, prilikom jednog od susreta u Beogradu, Brne žalio Šešelju, nije mogao da trpi Maju.

- Vojo, brate, ne mogu više. Kad se setim njenog dupeta, dođe mi da izađem pred turski snajper, nek mi prekrati muke - kukao je hrabri Brne.

- Znam kako ti je - razumeo ga je Šešelj.

Da je i on imao slična seksualna iskustva s Majom zabeleženo je u dokumentu Petog odeljenja Centra Resora državne bezbednosti za grad Beograd „Vojislav Šešelj - presek saznanja" od 18. oktobra 2000. godine.

Strast prema Sarajlijama Maja Gojković je dokazala kad je, kao gradonačelnica Novog Sada, angažovala Gorana Bregovića za novogodišnji spektakl 2007. godine. Nastup je plaćen 120.000 evra, ali Maja nije dobila sve čemu se nadala. Cupkala je na Trgu slobode, u ponoć je plesala s Bregom, ali sve se završilo na tome.

- Nisam ja Čola, ne mogu da jebem babe - poverio se sutradan Bregović starom sarajevskom drugaru Miši Jankoviću, koji ga je obavestio o traču da je posle novogodišnje žurke otišao s Majom.

U to ne treba mnogo verovati, ne bi bilo prvi put da Bregović slaže. Zli jezici tvrde da je odradio ful paket, zato je i sledećih godina za velike pare nastupao u Novom Sadu.

Slične priče su plasirane i o Željku Joksimoviću, prema kome Maja Gojković nije krila emocije. Kad god bi se pojavila prilika, angažovala ga je, parama građana, da je zabavlja. Ipak, njeni prijatelji kažu da nije bila zainteresovana za Joksimovića, on je bio samo maska za romansu sa njegovim menadžerom Banetom Obradovićem.

Dobroćudni Bane, jedini čovek koji 30 godina radi na srpskoj estradnoj sceni, a da nema nijednu mrlju, nijednog neprijatelja, nikada nije ni potvrdio ni demantovao glasine o tome kako svom pulenu ugovara nastupe u Novom Sadu, a i šire. Na česte provokacije kolega, Obradović je odgovarao šalama na svoj i na račun svoje sponzorke.

- Sinoć sam celu noć tešio Maju. Morao sam da joj pričam da nije debela, već da izgleda kao žena i po. Kad stane na vagu, šokira se što ima 84 kile. Taj problem sam rešio kad sam joj skinuo naočare. I dalje je imala 84 kile, ali nije mogla da vidi vagu. Ona je izuzetno šarmantna i duhovita, ne smetaju joj šale na njen račun. Jednom me uštipnula za obraz i rekla: „Eh, da su mi tvoje godine..." Odgovorio sam joj: „Eh, da su mi tvoji lekovi..." Nije se uvredila, naprotiv - priča Bane, okrećući sve na šalu, a kako mu je u duši samo on zna.

Ipak, ne samo on, to zna i Uroš Balov, koji je pet godina proveo u Majinoj poslovnoj pratnji. Na njegovu sreću, uspeo je da se distancira na solidnu udaljenost, u Irak, gde je postavljen za ambasadora.

Začudo, među naprednjacima, koji skaču jedni po drugima isključivo iz primarnih nagona, bilo je i onih koji su seks povezali s iskrenom ljubavlju. Takvu naivnost personifikovao je Vilibald Juncel Erić, Vučićev dugogodišnji komšija i prijatelj, jedan od osnivača SNS-a. Iako u poznim godinama, nije odoleo Zorani Mihajlović.

Zbližio ih je Vučić, nehotice. S dubokom mržnjom, karakterističnom za frustrirane alapače, Vučić je iz dana u dan maltretirao Zoranu. Pred saradnicima ju je šikanirao i vređao zbog svake sitnice. Sve mu je smetalo, kako se šminka i odeva, što je debela i ružna. Pred jednu sednicu glavnog odbora, rekao je da će trajati dok god se ne reše svi problemi, makar se to oteglo do sutra.

- Neću dozvoliti nerad, svi ćemo ostati u ovoj sali, ako treba tu ćemo i spavati. Kad ugasimo svetlo, staviću Zorani zvonce na uvo, da nas probudi kad neko počne da je trese - rekao je tada Vučić.

Posle svake takve njegove provokacije, ona bi otrčala do Erića, da plače na njegovom ramenu. Drugarske utehe brzo su prerasle u intimne zagrljaje, a potom i u ljubav. Erićevu, ne njenu. Zaslepljen emocijama, nije video zamku u koju je upao. Naprotiv, napustio je ženu i decu i potpuno se posvetio Zorani. S tinejdžerskim nadahnućem pisao joj je zanosne stihove.

„Kocka je bačena, želim tvoje kestenjaste oči do bola. / Uživanje u divnom blaženom uzdizanju, moj je zgoditak, / stenjem dok ti sa lica curi znoj, ja pijem taj ljubavni napitak. / Sad mi sve ide, veruj mi, do neba volim te, / sad mi sve ide, dušo zauvek zagrli i voli me..." - napisao je Erić u jednoj pesmi.

Zagrljaji, međutim, nisu trajali zauvek. U nekom trenutku, Erić je potisnuo poetske strasti, progledao i nije mu se svidelo ono što je video. Shvatio je da ga je Zorana iskoristila i odbacila. Kao u pesmi, stenjao je i dok je molio suprugu Jadranku da mu oprosti ludilo. Imao je sreće, gresi su mu oprošteni.

Zorani je bilo svejedno, ravnodušno ga je ispratila iz Srpske napredne stranke i svog života. Nastavila je po starom, pod Vučićem. Nije marila ni za tračeve koji su je pratili. S osmehom je slušala kako joj se ruga Nebojša Stefanović.

- Vučić je oličenje vernosti. Sa Zoranom se švalerisao u prvom i drugom braku - pričao je dr Stefanović.

Briga nju, o svojim seksualnim apetitima slušala je i u Skupštini. Njenim likom posebno je opčinjen radikal Milorad Mirčić. Jednom ga je njegova kuma Maja Gojković kaznila zato što je prekidao diskusije zahtevima da se Zorana pristojno obuče, nije mogao da se koncentriše zagledan u njene gole butine. Na poslednjoj sednici, Mirčić je Mihajlovićki u lice rekao da ni sama ne znam s kim će uveče leći u krevet, a s kim će se probuditi.

Nekontrolisana strast nedavno je rasturila brak Gorana Vesića, glavnog naprednjačkog operativca u Beogradu. Vesić se dugo hvalio svojom suprugom Vanjom Kostić. Kako i ne bi, kad je lepa, zgodna i inteligentna. Vesić ju je i poslovno vezivao za sebe i svoje kombinacije. Dok je iz senke upravljao Crvenom zvezdom, zaposlio ju je tamo, a kasnije prebacio na funkciju direktora marketinga Fudbalskog saveza Srbije. Kad su objavljene informacije da Vanja u Zvezdi prima platu od 5.000 evra, demantovao ih je Nebojša Čović, kome je Vučić poverio da u klubu upravlja finansijama.

- Posle anonimnih prijava tužilaštvu, izvršili smo uvid u situaciju sa suprugom gospodina Vesića. Njen prvi ugovor, od 15. avgusta 2009, sa „FC Red Star company" bio je za bruto iznos plate 105.647,58 dinara. Kasnije, ugovorom od 19. januara 2011, njena plata je korigovana na 117.960,51 dinar. To nije 5.000 evra. Ako neko ima podatak koji je argumentovan, a ne rekla-kazala, da je ta plata bila 5.000 evra, na raspolaganju smo - rekao je Čović.

Iako je u prvom trenutku izgledalo kao rekla-kazala, Beogradom je nedavno prostrujala vest o tome da je Vesić napustio suprugu i počeo da živi sa bivšom pevačicom Leontinom Vukomanović. Da ispod tog dima ima vatre potvrdile su činjenice da je Leontina potpisala apel za podršku Vučićevoj kandidaturi za predsednika Srbije, kao i da je ispred Udruženja muzičara Srbije upravo ona zadužena za izbor pesama koje se puštaju u famoznoj muzičkoj fontani na Slaviji. Uz to, pouzdani izvori su preneli tvrdnje da je Grad Beograd ustupio Leontini poslovnu zgradu u Sredačkoj ulici, koju ona sada daje u podzakup.

Vezu Vesića i Leontine mnogi su odmah ocenili kao naprednjačku verziju Mrkonjića i Bekute. Naravno, svi su se setili njene avanture s Markom Miloševićem, ali i načina na koji je ona završena. Marko joj je priredio velelepnu rođendansku proslavu u hotelu Jugoslavija. Međutim, umesto da se i lično pojavi, poslao joj je specijalan poklon. Usred slavlja, dvojica Markovih prijatelja doneli su veliki paket, umotan u svetlucavi papir s mašnom. Pred 500 zvanica, slavljenica je odmotala paket. Iz kartonske kutije izašla je zbunjena kokoška, kojoj je za nogu bila zavezan papir s napisom „Leontina".

Ta bruka je bila i prošla. Trenutno, na udaru tračeva nalazi se Vesić. Iako tvrdi da nije osvetoljubiva, njegova eks-supruga Vanja prijatelje zabavlja pikantnim pričama. Između ostalog, ona objašnjava da ju je Vesić napustio jer mu više nije dopuštala da oblači njene tange i čarape s halterima. Njegov egzibicionizam joj nije bio problematičan, razume muškarce koji se na to lože, ali smetalo joj je što joj, onako zdepast, raširi svake gaće.

Siniši Malom nisu smetale glasine da ga supruga Marija vara s Vučićevim kumom Nikolom Petrovićem i šefom beogradske policije Veslinom Milićem, ali nije mogao da se obuzda kad ju je zatekao u krevetu sa šoferom. U krivičnoj prijavi, koju je podnela, Marija Mali je muža optužila za porodično nasilje.

„Devetog aprila 2017. godine Siniša je oko 20 sati ušao u stan i odmah počeo da viče, pretio je da će me proterati iz ovog grada i zemlje. Onda je stegao pesnicu i zapretio da će me udariti. Zatražila sam da izađe iz kuće. U tom trenutku grubo me uhvatio desnom rukom za vrat, jer je želeo da me izvede ispred stana, u hodnik, sa očiglednom namerom da me pretuče, a da deca to ne vide", navela je Marija u krivičnoj prijavi, koja je u međuvremenu zaboravljena, čim su se bivši supružnici nagodili oko podele imovine.

Imovina je, tvrde zrenjaninski naprednjaci, osnovni razlog koji je očuvao brak Gorana Kneževića. Revoltirana glasinama o švalerisanju ministra privrede, njegova supruga Sanda je nameravala da se razvede. Od te ideje je odustala kad je otkriveno da je Kneževića napala teška bolest. Dobronamerni tvrde da je Sanda odlučila da ostane uz muža, kako bi ga podržala u borbi protiv raka, a oni drugi kažu da se samo strpila kako bi izbegla gnjavažu tokom ostavinske rasprave.

Kad su došli do vlasti, uticaja i novca, mnogi naprednjaci su se prepustili uživanju u niskim strastima. Na tom spisku našli su se Bratislav Gašić, Marija Obradović, Aleksandra Đurović, a čak je i Zoran Babić, posle razvoda, uspeo da neđe devojku. Suprotni primeri su retki, možda se samo Nebojša Stefanović nije ugledao na Aleksandra Vučića, vođu naprednjačke sekte.

A 1. Napredni vole otpozadi

Zbog ženstvenog izgleda i sumnjivih osobina u javnosti vlada uverenje da su pravi ili latentni homoseksualci Milenko Jovanov, Aleksandar Jovičić, Ivan Tasovac, Nebojša Krstić i Vladimir Orlić. Možda i jesu, ali insajder Đorđe Višekruna je kao takve opisao Vladimira Božovića i Vladimira Cvijana.

- Božović je bio s pola Beograda. Zna se da je imao seksualne odnose s nekim Mihailovićem, zatim sa Stojanom Budimirovićem i još nekim omladincima iz SNS-a. Obećavao im je karijere ako budu intimni s njim, ali ništa nije ispunio. Vučić je znao za to što Božović radi, skrenuo mu je pažnju da to ne izađe u javnost. Raskalašni život je tolerisao i Cvijanu. Cvijan mi je jednom rekao da u Novom Sadu okupim sve homoseksualce, čanove stranke, pa da napravimo „Savet za manjinska prava SNS-a". U kabinetu Miloša Vučevića, koji tada još nije bio gradonačelnik, napravili smo sastanak na kome se okupilo dvadesetak homoseksualaca. Cvijan je zalutao u Petrovaradinu, pa je zakasnio. U međuvremenu je došao Damir Zobenica, koji se naljutio kad je video gomilu homoseksualaca - ispričao je Višekruna u intervjuu za „Balkan Info".

A 2. Nestašni seljak Toma

Uspeh u politici pomutio je svest i Tomislavu Nikoliću. Čim je dobio istaknutu funkciju u Srpskoj radikalnoj stranci, poslanički mandat i državni stan u Beogradu na korišćenje, kao pušten s lanca, Nikolić se prepustio užicima sa koleginicama, sekretaricama, novinarkama... Zavist radikala privukao je vezom s novosadskom manekenkom i misicom Helenom Mihić.

- Toma je bio zaljubljen u mene, pisao mi je pesme i svi u SRS-u su znali za to. Stanovali smo zajedno i imala sam ključeve od njegovog službenog stana. Sećam se da je meni i manekenima Toma ujutru kuvao čaj i spremao doručak, pa nam je čak ostavljao i džeparac na televizoru. Jednom su neki ljudi iz Skupštine doneli nameštaj u Tomin stan i zatekli me u donjem vešu. To je poslužilo za tračeve o našoj švaleraciji. Pričali su mi i da je Dragica pravila haos, ali ja s njom nisam imala ništa. Ona je bila domaćica u provinciji. A, njen Toma me je čak zaprosio i to preko telefona. Rekla sam mu da ću razmisliti. Posle toga sam ga otkačila. On je bio siromašan, neobrazovan Srbijanac, a ja sam u to vreme bila u vezi s intelektualcem koji je bio milioner. Toma je to teško podneo, bio mu je bolan taj raskid - opisala je Helena u knjizi „Put do granice".

Nikolić je, kako tvrdi njegov kum i bivši stranački šef, Vojislav Šešelj, napravio dete holandskoj novinarki Elizabet Farel. Isti uspeh pominje se i u pričama o Nikolićevoj vezi s jednom mladom lepoticom, koju je, po dolasku na funkciju predsednika Srbije, zaposlio u Ministarstvu spoljnih poslova.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane