Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (138)

Nikola Petrović ugasio Magazin Tabloid

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svoje 34 godine života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu?

Milovan Brkić

U redakciju Magazina Tabloid nepozvani i nenajavljeno ušli su službenik zaposlen kod javnog izvršitelja Jelene Aleksić, u pratnji advokatskog pripravnika Bojane Kilibarde. Ponudili smo ih ljubazno da napuste prostorije u kojem je smeštena redakcija Magazina Tabloida, čiji je izdavač PD Slobodna štampa. Bili su uporni da nam uruče rešenje o izvršenju i da popišu imovinu koja se nalazi u prostorijama Slobodne štampe. Krenuo sam da ih izbacim, jer nisu imali nalog da uđu prostorije preduzeća. Ipak, prepustio sam da pokažu šta žele...

Službenik javnog izvršitelja uručio nam je rešenje kojim je izvršitelj promenio način izvršenja rešenja kojim je Nikola Pterović bivši kum Aleksandra Vučića, tražio prinudno izvršenje presude kojom je Privredno društvo TABLOID PRESS bilo obavezano da nadoknadi g. Petroviću iznos od 200.000 dinara, na ime nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda. Prvi osnovni sud je dozvolio izvršenje, a po rešenju o izvršenju sa računa privrednog društva skinut je sav novac koji se prilivao. Preduzeću je blokiran račun.

Početkom marta novo privredno društvo Slobodna Štampa je, shodno Zakonu o javnom informisanju i medijima obavestilo APR da je novi izdavač Magazina Tabloid: Istine i zablude Privredno društvo Slobodna štampa, koje nema nikakve poslovne veze sa prethonim preduzećem! I to je upisano u APR-u kao legitiman podatak! I 16. avgusta izvršitelj menja način izvršenja, tako da sada insistira da se zapleni i sva imovina kojom raspolaže privredno društvo TABLOID PRESS.

Izvršiteljovom službeniku priložen je izveštaj knjigovodstvene agencije, koja po ugovoru vodi knjigovodstvo da preduzeće nema nikakve imovine ni zaposlenih! U rešenju se ne navodi koliko je prinudno skinuto novca sa računa Tabloid PRESS-a. Izvršiteljka ih je stavila u svoj džep.

Ali...

I pored dokaza da privredno društvo nema nikakvu imovinu, koja se može pleniti po označenom rešenju, izvršiteljev službenik popisuje imovinu Privrednog društva Slobodna Štampa, koje je registrovano u APR-u na ovoj adresi i šest meseci izdaje novine i vrši poslovnu delatnost. Zaplena imovine drugog preduzeća je nemoguća, jer se iz završnog računa tog preduzeća nesporno utvrđuje da takve imovine nema. Svo vreme ovih dvoje uljeza komuniciraju telefonom sa nepoznatim ljudima, skoro organično napaljeni što će kumu Nikoli da ispune želju da seiri.

Dok pišemo ove redove, očekujemo da opet nenajavljeno uđu policajci ministra Nebojše Stefanovića da nam otmu sedam kompjutera i tako, posle dužeg perioda, ugase izlaženje lista! Oteće imovinu drugog preduzeća, jer kum Nikola, od kada mu je kum Aleksandar zaveo ženu Maju pre dve godine, pa se od nje razveo, blizak je prijatelj sa predsednikom Višeg suda u Beogradu Aleksandrom Stepanovićem i predsednikom Apelacionog suda u Beogradu Duškom Milenkovićem. Kum Nikola je težak nekoliko desetina miliona evra, bio je nezakonito direktor EMS-a koga je upropastio na svoju korist, pokrenuo izgradnju mini elektrana, zbog čega ga stručna javnost često proziva.

Američki kongresmeni označili su Nikolu Petrovića kao najbližeg saradnika kartela Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, a svetski mediji iz Vašingtona i Njujorka su pobrojali njihove kriminalne radnje i pomenuli šverc kokaina, akciznih markica, oružja, nafte, migranata...

Da podsetimo čitaoce na sudbinu našeg magazina.

Pre nekoliko godina, po nalogu kuma Nikole, zatvorena je štamparija u Novom Sadu, koja je štampala Magazin Tabloid, a potom su sve ostale u Srbiji odbile da nas štampaju. Štampanje je prihvatila štamparija Vijesti iz Podgorice, koja nas štampa već četiri godine. Plaćamo dopremanje novina, carinu, špediterske usluge, sve to unapred, što nas čini nekurentnim novinama, koje nemaju nijedan oglas.

Potom su nas srpski carinici danima maltretirali, tražeći u novinama sakrivnu drogu! Pa kada to nije uspelo, distributeri su odbili da nas prodaju na trafikama. Koliko smo štete, živaca i poniženja trpeli, nije teško pretpostaviti. Presudama Privrednog suda u Beogradu, kojima je određena privremena mera, naloženo je distributerima da pod pretnjom visokih novčanih kazni naše novine prodaju.

Nigde u svetu sudovi ne nalažu prodaju novina.

Danas nas je ugasio Nikola Petrović otimanjem tuđe imovine, uz pomoć ministra unutrašnjih dela Nebojše Stefanovića, čiji policajci će noću da nam obiju prostorije i odnesu sedam polovnih kompjutera, koji nemaju nikakvu vrednost. Uzeće podatke iz njih, našu prepisku...Još jedno surovo divljanje Vučićeve bratije, pred očima demokratskog sveta, od koje nema zaštite.

Na nišanu smo i zato jer smo jedna od retkih evropskih novina koji smo počev od prvog dana izborne kampanje predsedničkog kandidata g. Donalda Trampa, snažno podržali njegov izborni program. Objavljujemo dokumenta o pljački kojoj smo izloženi. Pozvali smo američkog ambasadora Kajla Skota da poseti našu praznu redakciju i naše zemne ostatke.

Sloboda se mora krvlju osvajati. Eto, nama je to suđeno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane