Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Zrenjaninsko duplo dno: banda na vrhu - banda na dnu

Milioni i Masoni

Koji crni lepak, građani srednjeg Banata „udišu" SNS „nazadnjačko ludilo", sa prišljamčenim funkcionerskim SPS anonimusima. Narastajuća ogromnost i velikost likova poput Čedomira Janjića, gradonačelnika i Olivera Mitrovića, predsednika skupštine, raspojasanih po restoranima, veoma teško stanu (zgusnu se) u funkcionersku garderobu, pa do njih, ni pod razno, ne mogu ni na utešni razgovor samohrane majke (30-ak kila sa krevetom) sa petoro dece, ni socijalni slučajevi, a o eventualnoj pomoći slabim i nemoćnim, da i ne govorimo.

Zoltan Horvat

Tražeći samo malo pažnje i ljudsku reč, moraju prethodno po evetualnu „ulaznicu" do kancelarije pomoćnika gradonačelnika, legendarnog Mister Ćapka (Dragana Ćapina) iz Kleka, koji, jednostavno „nema stomak" da sluša naklapanja sirotinje. Dakle, kuš jadovi, vreme je za redovno kićenje Javne (Gradske) Kuće, gde figura Deda Mraza i svetleće reklame ove godine koštaju samo, 4 miliona dinara...do sledećeg (vanrednog) skupštinskog zasedanja, gde će dodatna raskoš „izmusti" iz kase svih građana, nove milione.

Sem javnih obećanja ludom radovanja (te napravićemo kargo aerodrom u Ečki, biciklističku stazu Zrenjanin - Srpska Crnja, aqua park...), ovdašnja narastajuća ogromnost i velikost sklapa i tajne ugovore. Pa je tako 22. januara 2016. godine potpisan ugovor između grada Zrenjanina i nekog Ivice Suturovića, ispred beogradskog golf kluba Sava o zakupu 16,2 hektara na naselju Bagljaš za izgradnju modernog golf centra. Ovaj projekat, najavljen kao vrhunski olimpijski, nije ugledao svetlo dana, a vala i neće, a u skandaloznom obrazloženju ugovora se navodi, citiramo: „...U periodu nacrta važenja ovog, kao i u toku važenja ugovora o zakupu, kada je isti zaključen i nakon njegovog okončanja, ugovorne strane su saglasne da informacije i/ili podatke, koje su dobile za vreme važenja ovog ugovora neće dati, obelodaniti, niti proslediti trećim licima, pod pretnjom naknade štete...".

De bili, ma gde bili, građani Zrenjanina pristaju i na ovakvu zaj...u zdrav mozak, jer posledica tek jednog od brojnih tajnog ugovora narastajućih ogromnosti i velikosti, su korov, šipražje i travuljina do metar i po, gde golf „igraju" krave, konji, ovce i preostali vrhunski igrači. Na pitanje, ko je tu mazn'o lovu za izgradnju velelepnog rugla grada, i koliko je završilo u privatnim džepovima, uvek stiže odgovor, zini da ti kažem...Potpisnik ovih redova je jednom prilikom kod legendarnog Ćapka bio nagrađen i psovkama i teranjima u tri lepe..., ali se, u opisivanju jada i bede funkcionerskog života, uvek i redovno vraćamo (na mesto zločina), u pola četiri...Ironija do neba, tuga do Jupitera, fajront u Javnoj kući već posle 10 časova, svi po omiljenim restoranima, zabole ih.

O ispravnoj vodi za piće koje nema decenijama u Zrenjaninu, ovdašnje narastajuće ogromnosti i velikosti vele, citiramo: „...verujemo da ćemo sada (samo što nismo u ovom veku) dobiti dozvolu...". Koju dozvolu, kakvu dozvolu, ko se tu sve (ni)je „ugradio", šta upravni sudovi (ne)arbitriraju, pa tamo-amo vraćaju nadležnost odgovornih...to ne zna ni Prvi Mason Srbije, zajedno sa njemu podređenim, Prvim Masonom Zrenjanina.

Građani i tu veoma revnosno izvršavaju modernu obavezu prema gradu: uredno i obilno pune groblja, gladni, žedni, goli i bosi nisu, prodavnice polovne robe i buvljak na pijaci rade punom parom. U vreme pristojnih lidera grada Zrenjanina, izjavom, verujem da ćemo sada dobiti dozvolu, „letelo" bi se iz fotelje, sad i odmah, naglavačke. Uz ovakvo, aljkavo, neodgovorno, al' uigrano po sudovima, izvršnoj vlasti, bolnicama...i pristajanje na uvoz proizvodnje automobilskih guma, uz mega proizvodnju najotrovnije čađi, Zrenjanin se penje sa prvog na večito prvo mesto u Vojvodini po zagađenju, plućnim bolestima, zlokobnim kancerima i rekordnoj stopi smrtnosti. „Igrom" sakrivanja odvratno zlokobnih istina po narod, na zadovoljstvo vlasnika vlasti, bavi se popularni po restoranima Dežurni Regionalni Jebivetar. Ima li veće tuge i jada od informacije da je u Zrenjaninu 2017. godine, na troje rođenih umrlo 15 ljudi. Dodamo li ovome vest da se „ležište" na Novom groblju plaća 80 hiljada dinara, tragedija Srednjeg Banata poprima biblijske razmere.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane