Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Televizija PINK nije javni servis, ali jeste javna kuća. Njom zvanično, rukovodi Željko Mitrović zvani Kalašnjikov, spečeni narkoman, odan svakoj vlasti, svakom krvoproliću. Bio je jurišnik Mire Marković. Organizovao je kontramiting na Terazijama, pojavivši se sa kalšnjikovim u rukama. Hteo je to slično da ponovi i 13. aprila, ali mu je policija, napismeno, zabranila tu ludoriju, koja bi i njega koštala glave.

Položaj Kalašnjikova u mašfijakoj hirerahiji isti je onom koji je imala porodica Tartalja u Njujorku, koja se bavila podvođenjem.

PINK je, zahvaljujući Mitroviću, postao mrestilište. Dolaskom DOS-a na vlast, u PINK-u je do streljanja Đinđića dolazila surčinska mafija. Ponekad su lupili šamar Željku, tek da se zna ko je gazda.

Čedomir Jovanović je Mitrovića snabdevao prvoklasnom drogom i skupim pićem.

Skoro deceniju i Aleksandar Vučić ima status VIP klijenta. Srpski dikator se oženio Tamarom Đukanović, bivšom novinarkom PINK-a, koja je podvođena važnim klinetima PINK-a. Drogirala se, pila kao Šveđanka, a Mitrović je ovu lozničanku, snimanu u svim pozama, uveo u srce šizofrenog Vučića. Ostavljenu ženu Kseniju mu je uveo u PINK, kao voditeljku koja veliča svog bivšeg muža. Batina je, kažu, iz raja izašla, a Ksenija pamti prebijanja svog bivšeg muža.

Stotine mladića i devojaka, željno slave, služe za podvođenje. PINK je veliko mrestilište. Kada izgustiraju momke i deveojke, oteraju ih na ulicu.

Ovih dana se ističu dve PINK-ove zvezde. Lavica Pajkić, kao voditelj najvećeg smeća, emisije Kontravizija, koju on, za veliku proviziju, pravi da bi bestijalno blati opoziciju.

On ima 22. godine, teško je razlikovati njega i njegovu majku, ali on ume da mlati pare.

Kako se sa 22 godine postaje izvršni direktor Srpske Naučne Televizije, predsednik Upravnog odbora u Nacionalnom debatnom klubu, projektni menadžer i direktor Centra za strateške projekte? Tako što daš dupe. Mlađana Lavica Pajkić je sretno udata za jednog beogradskog advokata, koji je od njega stariji 35 godina!

PINK proglašava Lava - Lavicu Pajkića za budućeg lidera sveta! Osim ako ga ne odvdeu u Lazu Lazarevića, da tamo uveseljava pacijente.

Minja Miletić je odškolovana u PINK-ovoj školi. Prošla je obuku, u svim pozama. Prešla je 40. godinu, kalila se na stolovima vođa Srpske radikalne stranke, danas naprednjaka. Sada ih veliča i brani, ali preko emisija koje vodi na N1 Televiziji.

Ko je prošao kroz mrestilišetn u PINK-u, taj se za ceo život provede i podvede. Ali, život u javnoj kući je kratkog veka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane