Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Srpska policija potpuno je u službi mafije

Veliko uvo ministra Sline

Borac za nezavisno Kosovo, norveški ambasador Arne Sanes Bjornstad uručio je MUP-u opremu za ''skidanje sadržaja'' sa svakog računara i telefona! Sada svaki nepoćudni građanin može, bez naloga tužioca, biti prisluškivan, da mu se skidaju poruke i razgovori sa mobilnih telefona i personalnih računara. I ako je obećao svom američkom kolegi ''oštru borbu protiv organizovanog kriminala'', on je 16 juna, po nalogu ljudi sa poternica i sa liste američkih službi bezbednosti, unapredio četvoricu policijskih funkcionera u čin generala. Sada možete zaključiti ko vlada srpskom policijom

Priredila: Mersiha Hadžić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je MUP dobio opremu koja omogućava da sa svakog računara ili telefona skine određeni sadržaj, pišu KMN novine

Kako je objasnio, analiza tog sadržaja to može značajno da pomogne u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije!

„Ova donacija je deo norveškog projekta koji traje već dve i po godine i koji podrazumeva nabavku savremene sofisticirane opreme koja služi za analizu sadržaja mobilnih telefona i računara. Deo opreme koju smo dobili omogućava nam da sa svakog računara ili telefona skinemo određeni sadržaj, da ga analiziramo, što može značajno da pomogne u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije", objasnio je ministar Stefanović istaknuto je na službenom sajtu MUP-a?

Ministar je to rekao tokom primopredaje opreme koju je Nacionalnom centru za kriminalističku forenziku poklonila Norveška. Vrednost opreme za analizu sadržaja mobilnih telefona i računara je 900.000 evra.

Stefanović je naveo da je Norveška do sada pomogla njegovom ministarstvu poklonima ukupne vrednosti 12,4 miliona evra.

Kako se u samoj vlasti nalaze pripadnici najjačih klanova organizovanog kriminala, poput aktuelnog ministra zdravlja, Zaltibora Lončara, ali i neki od najbližih saradnika i rođaka samog vrha vlasti, u ovom trenutku je najizvesnije da će ta oprema biti korišćena za špijuniranje i praćenje režimskih oponenata budući da je Srbija trenutno pod terorom beskrupuloznog diktatorskog režima Vučića.

Ovo nisu jedini pokazatelji namere MUP-a da pojačaju represiju nad stanovništvom. Nedavno, 10. juna, usvojen je novi pravilnik koji policiji omogućava povećano ograničenje brutalnosti uključujući i upotrebu elektrošokova na trudnice!

Navedena elektromagnetna sredstva mogu se upotrebiti "izuzetno, sa naročitom pažnjom i za najkraće moguće vreme" i na osobama koje su ranjene, obilno krvare, trudnicama, mentalno obolelim osobama i srčanim bolesnicima, ali samo u slučaju da nije moguće upotrebiti drugo sredstvo prinude, piše "Nova ekonomija".

Prilikom uručenja donacije za preuzimanje sadržaja sa telefona i kompjutera, ambasador Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstad je rekao da policiji u Srbiji "nije potrebna pomoć kako da radi svoj posao, već su potrebna izvesna finansijska sredstva da bi taj posao obavila što je bolje moguće".

Norveški ambasador se više puta istakao u antisrpskim izjavama, čak bezobrazno, nediplomatskim poput one da je Kosovo (i Metohija) "nezavisna država bez obzira na stav Srbije"! Norveška je, kada je južna srpska pokrajina u pitanju, zemlja koja prednjači u privlačenju mladih Srba sa Kosova i Metohije čime direktno učestvuje u raseljavanju i etničkom čišćenju Srba.

Arne Sanes Bjornstad krajem prošle godine je izjavo da "moraju da ubede Srbe da zavole NATO". Maja meseca ove godine istakao je da on ne misli da je 1999. NATO izvršio agresiju na Srbiju već "intervenciju donetu teškog srca".Značajno je i to što je Bjornstad bio deo delegacije u Rambujeu koja je taj sastanak iskoristila za neprihvatljivu ucenu Srbije što je poslužilo kao opravdanje za bombardovanje!

Bez sumnje, norveški ambasador je istaknuti aktivista za nezavisno Kosovo i njegovo otimanje od Srbije. Sigurno da nije slučajno da ova donacija stiže baš u ovom trenutku, zaključuje portal KMN novine

Poverenje u dobre namere Norveške opterećuju i navodi da deca koja su u Srbiji oduzeta roditeljima, često završe u Norveškoj koja prednjači po izopačenim i perverznim ekspreimentima i iživljavanjima nad najmlađima. Ovo se smatra delom norveške tradicije koja prećutno postoji paralelno sa rividnim civilizacijskim razvojem ove države. Inače, Bjornstad je takođe muželožnik, odnosno modernim rečnikom ublaženo - gej, prema napisima vodećih medija, a navodi portal KMN novine. Zato se nežno zagrlio sa sabratom Nebojšom Stefanovićem.

Pismo uredniku Magazina Tabloid

Lica sa poternice postavlaju generale

Poštovani,

Znajući daćete samo vi objaviti ovu informaciju dostavljamo vam 100% tačnu informaciju ko je i kako unapredio policijske funkcionere u čin generala policije.

Kao što znate 16.06.2019.godine Srbija, tačnije MUP je dobio 4 nova generala policije. Evo ko i kako:

Golub Gačević načelnik Uprave policije u MUPu. Visoki profesionalac i potpuno zasluženo unapređen

Dejan Luković, komandant Žandarmerije. Na to radno mesto ga je doveo i postavio i unapredio u čin generala policije, niko drugi nego Zvonko Veselinović. Luković je 10 godina bio komandat odreda žandarmerije u Kraljevu, u čijoj zoni odgovornosti je bila Kosovska Mitrovica. A ko je Zvonko i šta je sve radio to je već poznato.

Mališić Slobodan, pomoćnik direktora policije. Na to radno mesto ga je postavio Milan Radojičić iz Kosovske Mitrovice, kao ličnog prijatelja i čoveka koji mu obezbeđuje porodicu. Pre 2 meseca Mališić je bio u Kraljevu na proslovi rođendana Milanovog sina. O Milanu se sve zna. U postavljenju Mališića učestvovao je i Nenad Matović, zvani Ćelo iz Prijepolja, iz istog grada iz koga je i Mališić, njegov lični prijatelj i pajtos, diler droge za Beograd i Sandžak

Miljan Stanojević, načelnik Granične policije. Polupismen čovek, sa završenim privatnim fakultetom. Na to mesto ga doveo i postavio Slaviša Kokeza, iz FSS da bi švercovao preko granice, da bi uz njegovu pomoć dovodio strane fubalere i prodavali ih zajedno. U njegovom postavljenju učestvovao je i Keka Stojanovića, da bi kontrolisao deo narko tržišta po gradu.

Beograd, 25.06.2019.godine

Ogorčeni profesionalci iz MUP- a

podeli ovaj članak:

Natrag