Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Čovek koji je srušio TV Bastilju i Miloševićev režim na meti pravosudne hobotnice

KAKO UPOKOJITI BAGERISTU DŽOA

potpukovnik Goran Mitrović

Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo bagerista, ostaće upamćen kao čovek koji je pod kišom metaka srušio ulaz zgrade TV Beograd, zvane TV Bastilja i bagerom uspeo, da u kašiku stavi demonstrante koji su ušli u Saveznu skupštinu i odlučili sudbinu Miloševićeve despotije.

Ali, revolucija jede svoju decu, potvrđuje i slučaj nesrećnog Ljubisava Đokića.

Posle prevrata 5. oktobra, Džo bagerista je ostao bez bagera, kojim je hlebom hranio sebe i porodicu.

Bogoljub Karić, vlasnik kompanije BK, dao je preko svoje Astra banke Đokiću ''kredit'' od 15.000 maraka da popravi bager i osposobi ga za rad. Istog dana dao mu je i priznanicu da je taj kredit vratio. Ruka ruci, nismo Turci.

Bogoljub Katić je potom utekao, pod optužbom za pljačku Mobtela, a Džo bagerista je izgubio priznanicu. I sam je otišao iz zemlje.

Sva preduzeća iz sastava BK stavljena su u stečaj, predata u ruke stečajnih sudija Privrednog suda u Beogradu, ozloglašenog stecišta mafije.

Hiljade ljudi je moralo da se javlja stečajnom upravniku, da objašnjava da su isplatili stanove, kredite, jer je kompanija uništila svu dokumentaciju, jer je reč o privatnoj imovini.

Tako se na udaru stečajnih sudija i stečajnih upravnika, koji čerupaju preduzeća u stečaju, našao i Ljubisav Đokić.

''Astra banka'' A.D. Beograd u likvidaciji uputila je Ljubisavu Đokiću 11. septembra 2007. godine obaveštenje da banci duguje još 305.426 dinara. Potom ga je tužila sudu, koji je tužbu stečajnog sudije usvojio i obavezao Džo bageristu da taj ''kredit'' vrati.

Privredni sud u Beogradu donosi rešenje o prinudnom izvršenju u predmetu I. 4299/12, kojim prinudno, preko penzionog fonda, odbija 2/3 penzije. Džo je u to vreme u inostranstvu, traži azil.

Kada su ga očerupali, sudija Privrednog suda u Beogradu Jelena Kaluđerović, postupajući po obaveštenju poverioca (Astra banke u likvidaciji) da je dug namiren, donosi 26. decembra 2014. godine rešenje o zaključenju izvršnog postupka u ovom predmetu.

''Na osnovu obaveštenja izvršnog poverioca o sprovedenom izvršenju Sud je utvrdio da je rešenje o izvršenju sprovedeno u celosti''. Ovo rešenje je postalo pravosnažno i konačno, jer ga je potvrdilo i vanraspravno veće suda dana 6. februara 2015. godine, u sastavu sudija - Branka Žerajić, predsednik veća, Jadranka Dobrijević i Tijana Popović, članovi veća.

Džo bagerista je u to vreme u egzilu, u Nemačkoj.

Ali...

Tek sada na scenu stupa hobotnica, sa proverenim načinom pljačke. Ona, preko advokata Nebojše Jankovića, koga plaća Astra banka u stečaju, uz odobrenje stečajnog sudije, podnosi novi predlog o izvršenju, koji je u Privrednom sudu zaveden pod brojem I. 757/2015.

Sud donosi rešenje da se predlog usvoja, nalaže se da sada Džo bagerista plati iznos od 888.913,57 dinara sa zakonskom zateznom kamatom, a i iznos od 92,606,54 na ime troškova parničnog postupka i iznos od 41.374 dinara na ime troškova izvršenja! Dakle, dug se utrostručio, novi troškovi izvršenja, kamate.

Kada se vratio u zemlju, Džo podnosi zahtev sudu da obustavi izvršenje, jer je ono okončano pravosnažnim rešenjem i ne može se ponovo sprovesti.

Izvršni sudija Gordana Vuković donosi rešenje kojim se obustavlja izvršenje, navodeći da je već pravosnažno okončano izvršenje i to po predlogu izvršnog poverioca.

Na scenu stupa sudija Tijana Popović, koja je učestvovala u odbijanju prigovora na rešenje o zaključku o obustavi izvršenja. Ona, kao sudija izvestilac, UKIDA rešenje sudije Gordane Vuković i nalaže da se nastavi sa izvršenjem i po drugom rešenju, uz obrazloženje da je rešenje doneto na osnovu lažne dokumentacije! Koje lažne, to niko nije utvrdio. Jeste ona. A i da je tako, sud je mogao da nastavi izvršenje po predhodnom rešenju, na iznos koji je označen u tom rešenju.

Ova promiskuitetna i duševno bolesna sudija, nanela je zlo stotinama privrednih društava. Došla je u sud iz advokature, sa mnogim aferama. (Glavni urednik je zaustvio da objavimo priču o ovoj luđakinji, jer je ona, kao i sudija Vanja Lalić, pre pet godina donela rešenje kojim se usvaja privremena mera i nalaže distributerskim kućama da moraju da prodaju na svojim kioscima Magazin Tabloid, nakon zabrane koju je naredio bivši Vučićev kum Nikola Petrović)

Tako je Džo bagerista osuđen na smrt, na umiranje sa delom penzije od 10.000 dinara. Ostatak života provešće kao prosjak.

Ljubisav Đokić je podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, prijavljujući sudije koji su donele rešenje o nastavku izvršenja, za krivično delo kršenje zakona.

Zamenik Višeg javnog tužioca Nenad Stefanović odbio je da primi Džoa na razgovor, da mu dostavi i druge dokaze. On je, uz pretnju, preko portirnice, poručio Džou da on sa takvima ne razgovara. Prijavu je odbio kao neosnovanu.

Da podsetimo čitaoce da je ovaj bandit osnovao, na predlog ministarke pravde Nele Kuburović i njenog predhodnika Nikole Selakovića, Udruženje sudija i tužilaca, kao paralelno udruženje Udruženju javnih tužilaca i Društvu sudija, sa ciljem da po svaku cenu kompromituje njihov rad, što ova fukara i čini, svakodnevno dižući u nebesa aktuelni režim.

Novac koji se skida od penzije nesrećnog Džoa dele stečajni sudija, stečajni upravnik, advokat Janković i sudije Privrednog suda u Beogradu.

Da li će nove vlasti vratiti Džo bageristi opljačkanu penziju, a sudije mafijaše izvesti pred nepristrasna veća, da odsluže višegodišnje zatvorske kazne, za zlo koje su nanele građanima i privrednim društvima?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane