Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

I Republikom Hrvatskom vlada organizirana grupa kriminalaca

ONO ŠTO OKO VIDI, RUKA UKRADE

Republikom Hrvatskom vlada organizirana grupa kriminalaca. O toj činjenici posvećena je cijela ova kolumna.. Iz broja u broj na stranicama Magazina Tabloid zainteresirani mogu pročitati događaje vezane za zločinačku organizaciju koja od osnutka neovisne Hrvatske države kontrolira sva njena čvorišta. Politiku, pravosuđe, policiju, vojsku, vladine i nevladine udruge, ustavni i vrhovni sud I SVE HRVATSKE SUDOVE I SUCE, gospodarstvo, sva javna i privatna poduzeća. MEDIJE..banke..

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

..Infrastruktura ove zločinačke organizacije potječe iz zločinackog komunističko partijskog sustava bivše Jugoslavije.. Raspadom te države, kompletan komunističko lopovski kadar je preuzeo vođenje novonastalih država, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije... Oni između sebe gaje prisne odnose. Stoji teza na čvrstim temeljima, kako je režim bivše države UGOVORIO RAT NA OVIM PROSTORIMA sa ciljem ostanka na pozicijama vlasti..

Dok se ratovalo u Hrvatskoj, režim RH je donio zakone po kojima se temeljem zakona svu društvenu imovinu nekadašnje Socijalističke RH pretvorilo u privatno vlasništvo..

Zatim su raspisivali natjecaje za prodaju poduzeća koja najprofitabilnija poduzeća su mahom pokupovali pripadnici HR režimske oligarhije-DRŽAVNA MAFIJA..

Nestala su i prodana mnoga poznata poduzeća tim načinom.. INA, PLIVA, BANKE, HOTELI, TELEFONSKO TELEGRAFSKA KOMPANIJA, TRGOVAČKA PODUZEĆA.. Lopovi su bili čak i neki predsjednici vlada RH polut IVE SANADERA.. Kompletna infrastruktura je u službi državne mafije.. Ljudski potencijal...

Čuva ih policija pod geslom da čuva ustavni poredak RH.. Jasno, kriminalci se sprdaju s državom koja im je povjerena.. Oni i djeluju kao nekakva kvazi država jer imaju i diplomaciju, predstavništva izvan RH..

Sa svim iznad napisanim upoznata je i Europska unija.. Zaista je nevjerojatno kako je EU usprkos notornim činjenicama Hrvatsku primila u punopravno članstvo?!..

Hrvatska sada ima i parlamentarce u EU parlamentu.. U međuvremenu je lopovska hrvatska vlada sav suverenitet RH povjerila Europskoj uniji.. Mi u RH formalno imamo svoj parlament-Sabor ali je on smokvin list hrvatskom parlamentarizmu.. Sve se ključne stvari odlučuju u Briselu a naš Sabor formalno glasa o prijedlozima po diktatu iz Brisela..

Za državnu mafiju nikada bolja vremena nisu bila sve do prije par dana..

Mi smo prije par mjeseci imali izbore za EU parlament.. Mandat su osvojili i neki ljudi koji još nisu bili članovi tog parlamenta..

Na primjer, prvi čovjek političke stranke ŽIVI ZID, Ivan Vilibor Sinčić..Vrlo mlad i talentirani političar koji je do sada imao mnogo sučeljavanja sa pripadnicima HR DRŽAVNE MAFIJE..

Netrpeljivost između kriminalaca na vlasti i ŽIVOG ZIDA osjećala se kod svakog njihovog verbalnog susreta za govornicom HR parlamenta.. Čak je i tzv predsjednik vlade Andrej Plenković, nakon jednog takvog sukoba javno zaprijetio kako će OSOBNO RADITI NA TOME SAMO DA UNIŠTI političku stranku ŽIVI ZID..

Prošlo je par godina od tada i zaista, ŽIVI ZID je toliko iskompromitiran pa ta stranka nije više druga stranka po masovnosti u RH.. Raspala se najviše zbog unutarstranačkih sukoba uz "simboličnu pomoć" Plenkovića i njegovog HDZ-a.

Početak raspadanja ŽIVOG ZIDA poklopio se sa održavanjem izbora za ulazak novih poslanika u EU parlament.. Živi Zid je obzirom na svoje raspadanje dobro prošao na tim izborima jer je u EU parlament ušao predsjednik stranke IVAN VILIBOR SINČIĆ.. Bilo je evidentno da ih je pokrala izborna mafija.. Trebali su osvojiti barem još jedan mandat...

Sada I.V. SINČIĆ sjedi u tom parlamentu..

On koristi tu činjenicu pa prije par dana odbija dati podršku HR predstavnici Dubravki Šuici, kako bi postala predsjednicom nekog EU odbora.. Predsjedati nekim odborom je inače vrlo prestižna pozicija..

Ta je funkcija ponuđena Hrvatskoj a mafija ju je povjerila iskusnoj EU parlamentarki DUBRAVKI ŠUICI kojoj je ovo drugi mandat..

njezinoj kandidaturi i imenovanju trebao se referirati i Ivan Vilibor Sinčić..

Pred Europskom komisijom je nije podržao.. Izjavio je kako u Hrvatskoj vlada organizirani kriminal..

Dubravka Šuica je prije ulaska u politiku bila podstanarka u jednom trošnom vlažnom sobičku..

Čujem kako je furestima za sitnu naknadu prala i peglala robu. Imala je MOTA pa je ušla i u politiku, odnosno postala je dio korumpirane zločinačke organizacije na čelu RH.. Danas nakon 20-ak godina svoje "političke" karijere, Dubravka Šuica posjeduje gotovo pola Dubrovnika.. Ponaša se manirom i geslom ONO ŠTO OKO VIDI RUKA UKRADE.. Zaista joj uspijeva biti izvrsna političarka na hrvatski način.. Republika Hrvatska-MAFIJA u tzv vladi je dala zeleno svjetlo svojoj Dubravki.. Trebala ju je još potvrditi Europska Komisija i HR lopovi bi imali još više mašte i prostora za kriminal.. Međutim pojavio se Ivan Vilibor Sinčić pred KOMISIJOM i objasnio zašto Dubravka Šuica ne može biti na čelu komisije za migracije, koliko se sjećam..

"Hrvatska je s korupcijom ušla u srce Europe-KOMISIJU, umjesto da je Europa s visokim antikorupcijskim standardima ušla u Hrvatsku", obrazložio je Ivan Vilibor Sinčić..

Još je dodao:

"HDZ mi niti u Europskom parlamentu ne da mira. I tamo smo im svi koji se borimo protiv korupcije izdajnici i ne volimo Hrvatsku. Ja volim Hrvatsku daleko više od ovih pljačkaša koji su je devastirali do krajnjih granica i po prvi puta osjećam da nisam usamljen i da se ne borim sam.. Samo oštrom retorikom prema korupciji i kriminalu možemo nešto postići! Dok oni uništavaju, ja želim graditi !"

Sinčić možda nije niti svjestan kako je svojim odbijanjem da kriminalka stane na čelo jednog EU resora, prozvao i EU, jer je Hrvatsku korupcijom prošaranu državu 2013. primila u svoje punopravno članstvo.. Kako je zapravo tim činom EU počela tonuti prema dnu vjerodostojnosti..

Tim prije jer su nadležni iz EU-a pred sobom imali mnogo DOKAZA kako u Hrvatskoj vlada ORGANIZIRANA BANDA KRIMINALACA.. Kako će reagirati naše ali i EU institucije u odnosu na JAVNO PROZVANU ZA KRIMINAL I KORUPCIJU DUBRAVKU ŠUICU?

Vidimo da su ih stav i retorika Ivana Vilibora Sinčića za sada ostavili otvorenih usta..

ANTRFILE

ODMAH PUSTITI NA SLOBODU

Dana 24.oktobra 2019. moja 22 godišnja kćerka je na poziv Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, davala iskaz za djela počinjena 2016. godine i ranije razdoblje. Predmet se vodi na tom sudu za maloljetne počinitelje.

Nakon ispitivanja sudac Sandra Kantolić određuje pritvor mojoj kćerki u koji je odmah prepraćena u zatvor Remetinec...

Dan poslije odlazim na Sud tražiti dozvolu posjeta.Tamo me upućuju na sud za maloljetne osobe. Odlazim na taj sud.Tamo kažu da jučer nije bilo nikakva ispitivanja. Nakon telefonske konzultacije upućuju me ponovo na OKS jer se predmet ipak ne vodi na maloljetničkom sudu. Čujem osobu koja se raspitivala gdje se predmet nalazi kako pita..KADA ĆETE DOSTAVITI TJERALICU ZA OSUMNJIČENU OSOBU JER JOŠ NIJE STIGLA DO NAS, KAKO BI JE IMALI U SPISU...

Opet me šalju na OKSZ uz napomenu kako se tamo predmet nalazi pod brojem

K-816/2016.

Kod suca tražim i dobivam potpise na propusnice za posjete zatvoreniku. Pitam sutkinju zašto je potpisala odluku o prtvaranju moja kćerke i time je lišila slobode iako su djela za koje se tereti počinjena 2016. g. i ranije.

Na sva moja pitanja pa i pitanje za koja se djela tereti moja kćerka, dobivam isti odgobor.. JA S VAMA NE ŽELIM RAZGOVARATI O TOME..

U ovom slučaju stoje jasne sumnje, radi se o zlouporabi položaja SUDA I SUTKINJE Sandre Katunić..Predmet za maloljetnike pretresa nenadležan sud..Nakon TRI I VIŠE GODINA osumnjičena osoba iako se odaziva na poziv Suda, uhićena je i lišena slobode....

To su najmanje dva razloga zato izražavam sumnju kako se ovim predmetom SUD razračunava s ocem kćerke koji je prije nekoliko godina razotkrio na ovom sudu kako na tom sudu i šire (DORH) se nalazi zločinačka organizacija koja nepoćudnim građanima PAKIRA KAZNENA DJELA TE IM TEMELJEM ZAKONA DOSUĐUJE ZATVORSKE KAZNE a sve u cilju zaštite pravih počinitelja teških kaznenih djela..

Stoga molim OKSZ i suca Sandru Kantolić da odmah puste na slobodu moju kćer, te temeljem argumenata a ne zlouporabe položaja rade časni posao suca u hrvatskom pravosuđu..

Sa štovanjem,

Vjekoslav Škreblin

podeli ovaj članak:

Natrag