Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Lopov u katastru koji prodaje muslimanima srpsku zemlju niz geodezijsku trasu

Dušimir bez duše

Pre samo dva meseca Tabloid je pisao o malverzacijama i pljački državne imovine Zvonimira Milanovića, direktora Elektrodistribucije u Novom Pazaru koji je odgovoran za proneveru 4.000.000 dinara državnih para.U ovom broju predstavljamo drugog hohštaplera. To je rođeni brat ovog prvog, pišu rezignirani građani Novog Pazara u obraćanju Magazinu Tabloid

......

Dušimir Milanović je načelnik katastra u Novom Pazaru. Pa ako niste čuli da u Srbiji postoje dva brata a da su obojica direktori evo prilike. Kad ih čovek pogleda obojica prljavi, zapušteni, sišli sa okolnih pazarskih brda pre 30 godina u normalnoj državi teško da bi imali i završenu osnovnu školu ali u ovoj Srbiji su na vlasti sve sa sekretaricama u mini suknjama i dekolteima.

Ovaj prevejani lopov ojadio je srpski narod u Novom Pazaru gde je stigao i kako je mogao. Omiljeni mu je specijalitet promena granica katastarskih njiva po selima oko Novog Pazara. Seljaci, Srbi, pojma nemaju da im ovaj probisvet krade imovinu na jednostavan i elegantan način. Povuče crtu u stranu, odreže koliko mu treba i upiše novo stanje. A po novom geodetskom zakonu takvo stanje postane i stvarno pravno stanje. Većina to nikada i ne sazna. Srba po selima sve manje ima a kad neko umre retko kod od mlađih će i doći da se pojavi. A šta ih briga i gde će da gube vreme za parcelu koja je skraćena za nekih 5 ari. Ko će to po sudovima dokazivati. A stari i onako ništa ne razumeju.

Pa kad neki stari Srbin umre, a naslednici su daleko, diplomirani hohštapler Dušimir Milanović stupa na scenu. Prodaje po povoljnoj ceni to što je oteo - muslimanima... Ali eto svi već znaju i znaju da je Dušimir obavio novi posao koji mu je doneo lepe pare. Nekadašnji salon nameštaja koji je pripadao Gaju iz Podravske Slatine u centru Novog Pazara, a koji nije imao nominalnog vlasnika, Dušimir Milanović je uknjižio na Želimira Jolovića i za to je dobio 10.000 evra, da se malo počasti. Ovaj Želimir je tata Nikoli Joloviću za koga kažu da je poslanik naroda a za koga opet kažu da ima samo osnovnu školu i da se zna da je nepismen. A omiljena zabava ovoj trojici jednog lepog dana bio je obilazak zoološkog vrta u Beogradu, gde su utanačili narečenu malvezaciju i to pored kaveza sa majmunima radi konspiracije.

Posebna je priča pokušaj krađe imovine uglednog domaćina Desimira Milanovića (nisu rođaci). Pet ari na izuzetnoj lokaciji novopazarske banje pored reke Banjske pokušao je Dušimir da ukrade tako što je istu katastarski zaveo na Srbijavode, vrednost imovine je 75.000 evra. Što pripada Srbijavodama kao da je ničije pa i to lepo Dušimir unovčava. Kada je Desimir saznao za to morao je da potegne sudski spor i da vrati imovinu na sebe posle 5 godina obijanja sudskih pragova. Sada je Dušimira stigla briga, brat Zvonimir od silnih krađa se razboleo, ima tumor nadbubrežnih žlezda. Ali ne brine Dušimir za svoga brata već za sebe.

Nedavno je je među Pazarcima procurela vest da je Gizdavića imanje uknjižio na ime oca Rasima Ljajića. Rasim Ljajić je sišao sa Pešteri u Novi Pazar i stari Pazarci ga znaju kao Rasima Pešterca. Ceo Novi Pazar zna da nikada nije njegov otac imao nekretnine u Novom Pazaru. Jedino to ne zna Dušimir Milanović pa za velike pare u katastru registruje zemlju na Rasimovog oca. Vele Pazarci da će tu da se pravi stadion i da će Rasimovom babu biti plaćeno po 20.000 evra za ar! Mašala! Kako je cela parcela 60 ari vidi se koja količina para će otiću u ruke lažnom lekaru Rasimu Ljajiću. Lažnom, jer mu niko na dunjaluku nije video diploma Medicinskog fakulteta koji tvrdi da je završio.

Elem, tako Dušimir zavodi na muslimane srpski zemlju koju su gazili Nemanjići. Ali pošteni Srbi u katastru u Novom Pazaru već su dojavili Republičkom geodetskom zavodu i MUP Srbije šta se sve radi sa srpskom zemljom u Novom Pazaru. A i Srbi u Novom Pazaru znaju da je i Vladimir Putin doznao šta rade izdajice srpskog roda i kako trguju sa muslimanima i Erdoganom koji im šalje pare da otkupljuju srpku zemlju. Još malo pa će neki ruski geometri stići u Staru Srbiju da je premere i tačno utvrde šta je Dušimir prodao i predao muslimanima za novac koji šalje iz Stambola Erdogan. A ti geometri kao što je svet skoro video, rade svoj posao bez greške: povlače geodezijske linije tačno gde treba. Kada ih oni povuku u Novom Pazaru i Staroj Srbiji svima će sve biti sve jasno. A posebno Dušimiru ....

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane