Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Glas razuma

Vučić tretira narod kao stoku

Slavko Protić Drinski (Kanada)

Koliko puta će Srbi da se nadaju da će dobiti na lažiranim izborima? Svi se bore protiv Vučića, a Vučić je za sada najbolja marioneta u novčaniku Đerđa Soroša, pravog vladara Srbije. Jedna istraga u Rumuniji je došla do rezultata da je u ovoj susednoj zemlji 22 hiljade ljudi na platnom spisku ovog Jevreja-naciste. Dakle, i sve partije u Srbiji su Soroševe. Za koga god da glasate, glasate protiv sebe. Ima li izlaza? Nema. Ako pitate deset Srba, potpuno nezadovoljnih vlašću, šta bi oni uradili da su na celu Srbije, devet njih bi odgovorili: "Jao! Ala bi se nakrao i postao bogat!"

Dakle, skoro svi Srbi su lopovi i Vučići, a ako ko i nije, odmah ga treba ubiti ili proterati da ne kvari prosek. Soroš se, znajući da su izdaja i pohlepa osnovne karakteristike ljudskog roda, igra sa velikim delom sveta, podsmevajući se njihovoj mizernoj podlosti. Isto tako se i Vučić podsmeva Srbima. On zna da je narod stoka, jer je iz tog naroda proizašao kao stoka, a od stoke samo stoka dolazi.

"Zdrave" snage Srbije

Da li su snaga naroda novi četnici koji baziraju svoju propagandu na nekadašnjem pokretu koji se sastojao od nekoliko časnih jugoslovenskih oficira sa disciplinovanom vojskom, dok su ostali bili gibaničari, koljači i samozvane vojvode, od kojih je, verovali ili ne, i sam Draža Mihajlović zazirao? Ili su to novi komunisti koji za predsednika hoće mrtvoga Tita, i da nas hrane istim krvavim lažima, kojima su nas na silu kljukali decenijama?

Preživesmo i jedne i druge, ali demokrate nećemo preživeti. Tu su i oni koji hoće da budu Amerikanci i deo EU, valjda zato sto su nas Amerikanci i Evropa izlupali kao staru govnarsku kantu, i opljačkali tako sto su nam uzeli i prosjački štap. To je onaj tip koji hoće da govori samo engleski, a ni svoj jezik ne zna. Hoće da slave zapadni Dan veštica, a ne znaju za srpski praznik sa maskama, bela nedelja, koji je trajao nedelju dana. Ili je Etnološki Muzej zatvoren, ili niko u njega ne ulazi da to vidi.

Svi Srbi slave julijansku novu godinu kao pravoslavnu, valjda zato sto misle da je Julije Cezar bio Srbin i Pravoslavac. Pravoslavna, Crkvena nova godina jos uvek stidljivo stoji kao Cr.N.G. u crkvenom kalendaru, prvog septembra (po starom kalendaru, a slavila se svadbama mesec dana. Kad narod postane inferioran i prezre svoju kulturu, onda mora, sav slinav i balav, da pokorno kleči i hrani se na đubrištu zapadnih kultura.

Crkva ili Crkla

Srpska Crkva kao snaga? Strogo rečeno, ona kanonski i ne postoji, jer se činovi u njoj novcem kupuju, ponekad i zadnjim delom tela, a ovim valutama je nemoguće potkupiti Boga. Hijerarhija se zasniva na svakom obliku seksualne podvlašćenosti; ako je vladika od onih onda je popadija slobodna, a pop mora da zavrne svoju mantiju iznad struka.

Svaki pop koji dobije mesto u inostranstvu, on, popadija i njihova deca starija od 16 godina, se obučavaju u policiji kako da budu špijuni obukom od šest meseci.

U Srpskoj Crkvi umire Vladika Danilo Krstić pod sumnjivim okolnostima zato sto se jedini usprotivio ujedinjenju sa Papom. Raščinjava se vladika koji se pobunio protiv NATO rušenja srpskih svetinja, a debelo se nagrađuje drugi vladika, dokazani pedofil i ubica. Nije tajna da se u crkvama organizuju i drugi rituali - osim crkvenih. Proroštva kažu da će se Antihrist začariti u samoj Crkvi. Kada, ne znamo, ali je jasno da su njegovi generali, kao sto je Srpski Patrijarh, već tu. Valjda zato stalno nosi kamilavku na glavi - da mu se ne bi videli rogovi. Kada je se ovaj crv propasti uvukao u srce Hrišćanstva? U vreme kada su se crkvene vođe odrekle mučeništva da bi došle na vlast; Đavo se plaši mučeništva, a uživa u slasti kada je na vlasti. Šta da se očekuje od takve "Crkve" u bilo kojim izborima? Ništa, osim da će krenuti na hodočašće da celivaju jedinu ikonu koju poštuju - zadnjicu onih koji su na vlasti.

Srpski Junaci

Teški srpski nacionalisti na sva usta pričaju o srpskom junaštvu. Pored mitskih bilo je onih pravih, ali to današnju kukavičku generaciju pravi krompirima - sve sto im je dobro, to im je pod zemljom. Sakrili su se pod suknjama svojih zena, ili pod krevetom, i niko ih odatle ni metlom isterati neće, osim kad glasaju za Vučića, sve dok u njihovim grudima junačko srce kuca. Ugledali su se na one svoje pretke koji su 500 godina čekali da se dignu protiv Turaka. 30 godina je već prošlo. Jos samo 470 godina, i onda ćemo pokazati svetu ko smo i šta smo! Kukavice rado pričaju o junaštvu - kao sto kurve pričaju o nevinosti, a onda idu na glasanje...

Takođe se priča o velikim pogromima nad Srbima, što je takođe tačno, ali je upotrebljeno i kao manipulacija da se sakrije najveći genocid nad Srbima, koji su oni, odnosno Srpkinje, učinile nad sopstvenim narodom. Od 1946. do sada su abortirale, odnosno ubile, 9 miliona Srba. Koliko je ovde zaklano pravih velikana i vođa, samo da bi današnji degenerici bili na vlasti, niko ne zna, a žene u Srbiji to nazivaju "čišćenjem". U utrobi žene se dešava čudo života, javlja se živa duša Bozija, a ona to naziva đubretom. Ko je đubre?

Što nam se narod više kurva - to manje dece imamo, i sve više glasamo za bezdušnike kakvi smo i sami.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane