Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Oktobar mesec je period u kome je došao kraj viševekovne srpske tragedije i početak nove koja opet može vekovima trajati! Datumi 9. oktobar i 26. oktobra, po mom mišljenju, dva najznačajnija datuma u srpskoj istoriji dvadesetog veka!

9. oktobar 1934. godine je direktna posledica 26. oktobra 1912. godine. Nisam do sada čuo da je ijedan srpski istoričar bar pokušao da nađe vezu između ova dva datuma! Srpski istoričari su se uglavnom, poslednjih decenija, bavili pretvaranjem šodera u drago kamenje!

Na Berlinskom kongresu Srbiji je oduzeto pravo na Kosovo i Metohiju! Predsednik srpske vlade Jovan Hristić zadovoljio je želje Obrenovića, kojima je Šumadija bila dovoljna za Srbiju! Obrenovići nikada ne bi oslobađali Kosovo i Metohiju! Zato su u srcima svih komunista. Srbima je oslobođenje Kosova i Metohije bio životni cilj! Ispunjenje Lazarevog zaveta bio je način življenja srpskih generacija tokom puna četiri veka!

26. oktobar 1912. godine! Podne! Gazimestan! Kralj Petar Prvi Karađorđević oslobodilac, komandant Prve armije, regent Aleksandar Prvi, još uvek "samo" đenerali Putnik, Stepa, Mišić, Bojović, pukovnici Jurišić-Šturm, Kajafa, Vasić, pa sve do poslednjeg vojnika, klekli su na mestu gde je Miloš Obilić u direktnom dvoboju ubio Murata, dok su braća Damjan i Oliver Krajmirović do poslednjeg posekli Muratove mačevaoce!

Patrijarh i sveštenstvo su podigli ruke ka nebesima! "Gospodi, pomiluj"!

"...Od kralja Petra do poslednjeg vojnika, svi skidoše kape, a niz lica im se slivahu suze," pisao je Milan Rakić!

Za mnoge narode važi: udri po travi dok zmija ne pobegne! Za Srbe ne važi! Rimokatolička aždaja je spremila osvetu Karađorđevićima! Vođa fašističke Mađarske Horti postaje član britanske obaveštajne službe 1918. godine, Benito Musolini to postaje 1919. godine, a Ante Pavelić 1926. godine. Evropski fašisti se udružuju da ubiju tada jednog od najznačajnijih evropskih vladara, jugoslovenskog Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića!

Marta 1932. godine, generalni sekretar Komunističke partije Milan Gorkić (pravo ime Josip Čižinski!), u listu "Komunist" javno poziva "sve hrvatske narodne mase da pomognu ustaški pokret u oslobađanju od velikosrpskog hegemonizma"!

U proleće 1933. godine, Zagreb se sprema za doček Kralja Aleksandra i Kraljice Marije! Za to vreme, u mađarskom vojnom logoru "Janka Pusta", ustaše, VMR-ovci, i "hortijevci" se obučavaju da ubiju Kralja Aleksandra! Njega će na železničkoj stanici ubiti Petar Oreb i Josip Begović! Sedaju u tramvaj, ali njegova zadnja stanica je dve stanice od uobičajene! Voz sa Kraljem i Kraljicom stiže ranije! Ipak, Petar Oreb ima šansu da puca u otvoreni automobil sa kraljem i Kraljicom! Oko sebe vidi ozbiljna lica građana, ali i ozbiljna lica vojske i policije! Petar Oreb gubi hrabrost da puca! Na saslušanju je izjavio da su ga učili da je oko Kralja "sve neka dečurlija, ali kada sam vidio vojske, nijesam se usudio potegnuti oružje"!

Posle neuspelog atentata , Kralj Aleksandar piše bratu, knezu Pavlu Karađorđeviću: "...Nema mi druge, nego da zaratim sa tim fašističkim podlacima"!

U to vreme je Hitler tek stupao na vlast, a čitava Evropa je shvatila da su Kralj Aleksandar Prvi i Kraljevina Jugoslavija , prve brane nastupajućim fašizmom! Tog Kralja Aleksandra, komunisti su nazvali "klerofašistom", a njegovu vlast "monarhofašističkim režimom"! Tog Kralja ubiše fašisti, a Patrijarha "klerofašističke SPC" Gavrila Dožića i najznamenitijeg Vladiku Nikolaja Velimirovića, fašisti odvedoše u Dahau!

Kada Srbi budu vladali Srbijom, onda će i srpskom narodu biti objašnjena povezanost 9. oktobra i 26. oktobra! Ova dva datuma su u direktnoj vezi sa Kosovom i Metohijom!

26. oktobar je dan oslobođenja od turskog ropstva, a 9. oktobar dan pada u ropstvo tri verske organizacije države Vatikan, koja je to učinila putem vladavine kompartije, a danas uz pomoć fašističke vojne alijanse zvane NATO pakt!

Šta nam valja činiti?

Oko Srbije i njenog Kosova i Metohije je napravljen bunker! Na bunker se goloruk ne ide! Najjače oružje protiv bunkera je istina!Srbi i Srbkinje, otvorite svoja, nekada razgorela srca Lazarevim zavetom i prodžarajte pepeo! Plamen prođe, a pepeo ostaje, ali ponekad ostane u pepelu i malo žara, da se vatra opet razgori! Pitajte svoja srca, jesmo li još „onaj" narod?!

Pa...ako smo Srbi...!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane