Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Strah nije greh, ali je greh ako pristaneš da strah ovlada tobom! Vreme ne leči ništa, a ponajmanje izgubljeno vreme! Kukam i lelečem da se Srbi boje samo Boga! Boga se boj, pa se ne boj! Zapomažem da se ne tešimo: bilo je takvo vreme! Ne, bili su takvi Srbi! Srbija je postala zgažena šljiva na asfaltu! Mi, Srbi postali smo nesrbi, neljudi, ne, ne, ne, sve što počinje sa „ne", postali smo mi, Srbi!Na Badnji dan, u centru Kosovske Mitrovice, tuklo se četrdesetak zvečanskih i mitrovačkih mladića" Bilo je svega, osim smrti!Mitrovački mladići?! Najveći broj njih su sinovi došljaka u Mitrovicu, Pećanaca, Prištinaca i inih Srba sa Kosova i Metohije koji su se naselili u Mitrovicu, tek kad su shvatili da su se Mitrovčani odbranili na Ibru! Voleo bih da neko pobroji poimence zavađene Zvečance i Mitrovčane, čiji su očevi rođeni u Mitrovici! Svi Zvečanci su rođeni u Mitrovici!

Kao što je pre sto godina bio nezamisliv rat između Srbije i Crne Gore, tako je u vreme mog dečaštva bio nezamisliv sukob Zvečanaca i Mitrovčana! Da li je ovo priča o sukobu Zvečanaca i Mitrovčana ili je potonula još jedna od srpskih lađa? Verujem da je u pitanju ovo drugo!

Dva dana posle tuče, u Zvečanu je osvanuo grafit: „Sa Mitrovčanima ni u crkvu"! Zovem Mitrovicu, zovem Zvečan, pitam...muk! Kakav otac, takav sin, kakvo drvo, takav klin! Ne mogu da poverujem da su u krvav obračun sa mitrovačkom mladeži ušli sinovi Zvečanaca, mojih školskih drugova iz prvog razreda mitrovačke gimnazije!

To su sinovi nekih drugih „Zvečanaca i Mitrovčana"! Mozak operacije nije rođen u mitrovačkoj bolnici! Ili batinu držiš ili se batine plašiš! Batina kojom se Srbi vaspitavaju nije u srpskim rukama! Nju Srbi dobijaju samo na privremeno korišćenje! Vlasnik batine za Srbe nikada ne menja politiku, već samo sluge koji umeju da budu korisni idioti!

I sledi treće iskušenje: streljan je Oliver Ivanović!

Sreli smo se u nedelju, 18. juna 2017. u mitrovačkom restoranu „Moskva"! Spremao se u Republiku Srpsku i neće moći da dođe 22. juna na prikaz mog romana "Podušja"! Poklonio sam mu roman s posvetom: "...Klanjam se tvojoj žrtvi, zemljače"!

Ja prezirem rimokatoličku podvalu de mortuis nihil nisi bene ili srpsku verziju podvale: Umri, da te žalim! Ja sam pravoslavni Hrišćanin i za mene važi: O upokojenima samo istina! Obzirom da će ovi redovi biti deo knjige, to ću ispisati istinu, kome krivo, kome milo!

Istina se prepoznaje po tome što ju je teško prihvatiti, pisao je Sveti Vladika Nikolaj! Istina je da je Oliveru metu na čelo stavio njegov otac Bogdan! Metohijski komunista je pljunuo na Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji mu je oca doveo u Metohiju na belu pogaču! Svoj život Bogdan je posvetio šiptarizaciji Kosova i Metohije!

Na narodnom mitingu u Ibarskom Kolašinu 1962. godine, u svom komunističkom zanosu, Bogdan je uzviknuo: "...Draži mi je bilo koji šiptarski seljak iz Šalje, nego bilo koji srpski seljak iz Ibarskog Kolašina"!

Priču mi potvrđuje tada prisutni profesor Miladin Raspopović, ali i, uz njega prisutan, Vučina Dabrić, pokojni, nažalost, koji mi je, pročitavši ovu priču u mom romanu, rekao: "Da, Bogdan je baš tako kazao"!

Oliver je bio komunista, a 1990. godine je promenio odelo! Postaje demokrata, a demokrate su oduvek paktirale sa komunistima. Ivan Ribar 1937; Milan Grol 1945; Đinđić 1992. godine.

U junu 1999. godine Oliver je stao na most! On i njegovi prijatelji su junački pogledali šiptarskim teroristima u oči! Pitanje je kako bi Mitrovica danas izgledala da Oliver i družina nisu bili odlučni i hrabri!

Na TV Kopernikus 2002. godine, pričali smo: "...o potrebi dijaloga sa Šiptarima"! Govorio sam da prvo NATO pakt treba da vrati svu imovinu Srbima i Srbiji! Nismo se složili! Kada su, pred predsedničke izbore, Oliver i Dragiša Milović od SRPSKE LISTE čašćeni najgorim uvredama, prof. Raspopović i ja smo im poslali poruke:"Njima su granice Srbije granice njihovih novčanika"!

Oliver i ja smo se mirbožili za Božić! Danas iznesoh istinu, jer sve što je bilo, traje i danas! Olivere, sada si konačno slobodan! blago tebi, a kuku nama!

Šta nam valja činiti?

U ime Oliverovog časnog robovanja valja i svetu i Srbima izreći jednostavnu istinu: NATO fašisti su okupirali Kosovo i Metohiju da bi šiptarski teroristi ostvarili cilj države Vatikan: Kosovo i Metohija bez Srba! Robijanje i smrt Olivera Ivanovića su krunski dokaz!

Srbi, pokušajte da poverujete! Pa, ako smo Srbi...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane