Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Proglas Patriotskog bloka iz Novog Sada

Poziv na svenarodni bunt radi odbrane Ustava i teritorijalne celovitosti Republike Srbije

Vremena više nema!

......

Poštovani građani Srbije! Kucnuo je čas obračuna sa izdajničkim režimom!

Kako smo vas i obavestili, umobolnik na čelu države je dobio nalog da za Vidovdan potpiše ,,pravno obavezujući sporazum" sa monstrum državom Kosovom po nacističkoj metodi ponižavanja Srbskog naroda (,,Srpski narod pre uništenja morate prvo poniziti, jer su jako ponosan narod i samo tako ga možete pobediti", pisana direktiva nacističkog generala Hajnrih Himlera iz 1941. godine).

Bilo kakav protest posle toga izazvao bi samo haos i krvoproliće što bi režimu dalo osnov da pozove mirovne trupe okupatora u pomoć i produži agoniju Srbije. Zato smo odlučili da vas pozovemo u subotu, 23. juna ispred tzv. Narodne skupštine sa početkom u 11.00 časova da se ovog puta svi zajedno udružimo i ne vratimo kućama dok ne primoramo vojsku i policiju da izvrše svoju ustavnu dužnost i stvore uslove za obrazovanje Vlade nacionalnog spasa. Samo svi zajedno udruženi u jedan front možemo zaustaviti ovu izdaju naroda i države i obezbediti svojoj deci bolju budućnost od ove koju im je izdajnički režim namenio da budu roblje u sopstvenoj državi.

U subotu, 23. juna prijavljena je i parada srama kao uvertira najveće izdaje Srbskog naroda! Ne dozvolimo im više da nas ponižavaju i ruše tradicionalne vrednosti porodice i javnog morala! Dosta je bilo sodomizma na ulicama Beograda! Ne dozvolimo više da nam bolesni i nastrani ljudi vaspitavaju decu! Izlaskom u subotu pred tzv. Narodnu skupštinu u isto vreme primoraćemo policiju da se podeli ili zabrani javni skup i njima i nama, kao što je bilo 2011, 2012 i 2013. godine na isti način. Parada srama bi bila sprečena i 2014. godine na isti način da predsednik Patriotskog bloka nije ležao nepokretan u krevetu posle ko zna kojeg pokušaja likvidacije.

Odbranimo slobodu, odbranimo Ustav, zaustavimo izdaju, odbranimo državu Srbiju u njenim Ustavom utvrđenim granicama i javno iznesimo istinu da je deo naše države okupiran i da se borimo protiv te okupacije, kao i da se na miran način, poštujući međunarodno pravo ta okupirana teritorija vrati državi Srbiji.

Zakon o odbrani nalaže i obavezuje vojsku Srbije da štiti suverenost, teritorijalnu celovitost i bezbednost Republike Srbije od svih oblika spoljnjeg i unutrašnjeg ugrožavanja u miru, vanrednom stanju i ratu.

Samo svi zajedno udruženi u odbrani slobode i Ustava možemo izvršiti presudan pritisak na vojsku i policiju da izvrše svoju ustavnu i zakonsku dužnost da oslobode narod od izdajnika i ulične bande koja je na vlast došla terorističkim putem.

Zato vas pozivamo da podelite ovaj poziv na javni protest na sve moguće strane.

Obavestite sve svoje prijatelje, kontakte i organizacije; malinare, ratare i stočare, oružare iz Kragujevca, studente, radnike Goše, taksiste, roditelje otete i vakcinama ugrožene dece, penzionere, građane Niša koji brane aerodrom, građane pobunjenih gradova, građane pogođene zelenaškim kreditima u švajcarskim francima, prosvetne i zdravstvene radnike, ratne veterane, četničke organizacije, sve prevarene i razočarane članove političkih stranaka, vojni i policijski sindikat koji se konačno moraju odlučiti, ili su uz narod ili protiv naroda.

Ne dozvolimo više da nas dele i pozivaju u besmislene šetnje. Samo svi udruženi i zajedno možemo pobediti ovaj izdajnički režim i proterati okupatora. Vremena više nema. Kako radili tako nam bog pomogao!

Informativna služba Patriotskog bloka,

Vojvođanskih brigada 17

21 000 Novi Sad

podeli ovaj članak:

Natrag