Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Kako je Nikola Petrović osim mini hidroelektrana postao i vlasnik pravosuđau

Privatni sudovi kuma Nikole

Bivši kum srpskog predsednika Aleksandra Vučića, Nikola Petrović se osamostalio. Nakon što je nezakonito postavljen za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća Elektromreža Srbije, on je ovo javno preduzeće devastirao, opljačkao i pretvorio ga u servis za svoje buduće poslove u oblasti hidroenergetike, jer se posvetio podizanju mini hidroelektrana, koje potom, po daleko višim cenama prodaju struju Elektromreži Srbije, na čijem je čelu ostavio svoju ljubavnicu Jelenu Matejić, koju je u ovo javno preduzeće doveo svojim dolaskom, a potom je organizovao i njeno školsko osposobljavanje, o čemu je Magazin Tabloid objavio tekst koji možete pročitati na ovom linku (http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=398&cl=11)

Fakultetsku diplomu kum Nikola je stekao upisavši 2008. godine Fakultet za preduzetnički biznis u Beogradu. Ovaj laki fakultet je završio za samo tri godine, 2011. godine. Iako nije ispunjavao uslove, postavljen je za vršioca dužnosti direktora JP EMS-a. Po zakonu morao je da ima najmanje 5. godina radnog staža sa diplomom fakulteta i radnim iskustvom u struci. Sve dok nije podneo ostavku, kum Nikola je bio v.d. direktor, što je suprotno zakonu. Pokret Dosta je bilo tražio je od Vlade Srbije da joj dostavi diplomu kuma Nikole, ali je to Vlada Srbije odbila, pa je tek na intervenciju Poverenika za informacije od javnog značaja, generalni sekretar Tamara Stojčević dostavila kopiju prijave Nikole Petrovića, mada ne i kopiju diplome.

Danas je kum Nikola u izveštajima kongresmena i službi bezbednosti označen kao čovek koji opasno utiče na kriminalizaciju društva, kao čovek koji se bavi korupcijom, kriminalom...

Mini hidroelektrane kum Nikola gradi gde mu se prohte, zgrće lepe pare, o tome se piše, građani protestvuju, ali...Para vrti gde burgija neće, pa kum Nikola, umesto da je pod istragom BIA-e, posluje sa direktorom ove Agencije Batom Gašićem, izdaje mu naloge. Umesto da je na optuženičkoj klupi, on u kancelariji predsednika Višeg suda u Beogradu ugovara poslove, naređuje ko će biti uhapšen...

Na nišanu kuma Nikole je i naš magazin. Ovaj primitivno agresivni lopov podnosi tužbu za tužbom, za njega radi nekoliko, advokata koji su članovi pravosudne mafije, čije ljude i poslove obezbeđuje BIA.

Prošle nedelje podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu (P.3 555/18) koju je uzeo u rad zamenik predsednika suda Ivan Ilić, kojom traži donošenje rešenja o privremenoj meri, kojom traži da se glavnom uredniku zabrani da: objavljuje fotografije kuma Nikole, njegove objekte u izgradnji, nazive preduzeća koja te radove izvode, adrese lokacija, da ne sme da piše o njegovoj diplomi i radu u EPS-u ...I sve to pod pretnjom plaćanja iznosa od 500.000 dinara! Iako je informisanje pod posebnom zaštitom (slobodno) i kum Nikola je pod posebnom zaštitom. To se vidi da je predmet dodeljen zameniku predsednika suda, koji će taj zahtev sigurno i usvojiti. Kada budemo dobili rešenje, objavićemo ga da svedoči o sramoti srpskog pravosuđa. Raspolažemo sa 22 diskete koje BIA napravila prateći kriminalne poslove još uvek samozvanog predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, koji će svedočiti o zlu u kojem se nalazi srpsko pravosuđe. Tako je i nesrećni sudija Ivan Ilić dupetom ušao u kabinet zamenika predsednika suda.

Privatni izvršitelj Jelena Aleksić pokušala je da otme imovinu preduzeća koje izdaje Magazin Tabloid, mada je ona u vlasništvu drugog preduzeća. Kada je to postalo neizvodljivo, a ni služba Bratislava Gašića ne pomaže, onda je kum Nikola odlučio da pokaže svoju moć. Preti nam rešenjem o zabrani pominjanja njegovog imena.

Evo i razloga. Da ne pitamo kako je kupio vilu DIPOS-a u ulici Beogradskog bataljona 63, odakle mu četiri miliona evra za novu vilu koju zida na kraju Čakorske ulice, pa pare za automobile iz ličnog voznog parka, kako dobija dozvole za mini hidroelektrane... Zahvaljujemo kolegama koje su nas obavestile da će objaviti sve ove i druge podatke iz života ovog ovejanog biznismena.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane