Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Uvodnik

(Pr)osudite sami

Jedan dan života

Milovan Brkić

On ne razgovara, on drži govore, kmeči kao baba o svojoj ugroženosti, preti samoubistvom. Oko sebe je okupio najgori malograđanski šljam, koji zna da može da profitira samo u takvom sistemu - opisao je 1934. godine Tomas Man Adolfa Hitlera.

Istorija se ponavlja, ludaci se reprodukuju i postaju diktatori i zločinci.

Posle svake svoje veleizdaje, Vučić je sam organizovao protest protiv sebe po starom komunističkom običaju. Na poslednjem oko Ohridske veleizdaje je bilo nekoliko hiljada ljudi a govorili su Milica Zavetnica, Miloš Francuz i slični. Pre toga je bila Vašingtonska veleizdaja i sporazum gde je Vučić zamolio Izrael da prizna nezavisnost Kosova a pre toga Briselska veleizdaja i sporazum. Bilo je puno stranaka i pojedinica koji su tvrdili da čekaju sa izlaskom na ulice i da će svašta da urade Vučiću ako veleizda.

On je najmanje tri puta veleizdao i šta se desilo? Ti koji su tada pretili ulicom - ćute!

Obespravljeni građani, gladni, goli i bosi, bez posla, pod blokadom računa i imovine od strane izvršitelja, zelenaša, kome otimaju i prodaju decu... godinama, pobunom, žele da se spase tiranije.

Ali, kao u narodnoj pesmi Početak bune na dahije, tu ''knezovi'' nisu radi kavzi, ali je rada sirotinja raja, koja globa trpeti ne može, ni trpeti Njegovog zuluma.

I uvek, kada se okupi stotinak hiljada duša, da smeni tiranina, javljao se majstor provokacije, svinja u ljudskom obliku Dragan Đilas, koji pozove da se vlast ne ruši na ulici, nego na izborima! I pošalje račun koliko Vučić da plati njegovo prevođenje građana žednih preko vode. Izdaji se on uči od svog pobratima Vučića.

U istrazi kriminalističke policije u sastavu Europola, opisuje se bratska saradnja Dragana Đilasa sa Vučićevom mafijom.

Uoči ulaska Rusa u Beograd, jedan od ministara u Nedićevoj vladi predložio je da Vlada Srbije, službeno, objavi rat Nemačkoj! Nemci su se pakovali za povlačenje, za bežaniju preko Srema. Nedić je odmahnuo rukom, rekavši da Švabe neće imati smisla za te njihove marifetluke, a Rusi još manje. Predložio je da krenu za okupatorom, iza njegovih jedinica, da se spasu.

Isto kao što je Vučić držao saučesnike u zločinu, sledbenike svoje i ostalih podrepaških partija, pozivajući se na zaštitu koju uživa kod mame Angele Merkel, Si Đinpinga, Redžepa Erdogana, Sebastijana Kurca, Donalda Trampa, Džozefa Bajdena, predsednika Putina, tako je i Đilas zaustavljao pobunjenike da ne ruše ''gospodina Vučića'', jer su mu to naredili iz Ambasade SAD-a gospoda Majkl Kirbi, Kajl Skot, ambasador Kristofer Hil, a često i nižerazredni službenici.

I dođe vreme da opet u nevolji zajedno ''posluju''.

Priteran uza zid, da nakon svih izdaja prema rodu i državi, podnese ostavku i ''napusti Srbiju'', što on i najavljuje svakodnevno, skoro srećan, njegov trojanac Đilas kuka na ambasadora Hila koji ga prisiljava, kao što je i na mnoga zla prisiljavao i Vučića, da izađe na gradske izbore i da izgubi. Gospodin Hil voli da se igra sa fukarama.

I Vučić kuka da nam nema spasa, da mu nikada nije teže, da su svi protiv Srbije, ali da se on ne predaje i da će njene interese braniti i ''kada više ne bude u Srbiji".

Šta je zajedničko Đilasovoj opoziciji i Vučiću? Samo gola vlast. Ista im je retorika. Te Srbija jeste činila zločine, te Srbija mora u Evropsku uniju, što podrazumeva rasprodaju resursa

Đilasa, polako, napuštaju oni koje je vukao za nos i sa sobom. Ima i on svoje trojance. Njih interesuje vlast i ništa im ne smeta što gospodin Hil želi da Srbija nestane. Oni veruju da kao nove sluge mogu da dođu do lepe pare. Treba slušati nesrećnog Ćutu, te gospodina Lazovića, koji žele da gubitkom na izborima pokažu da su sluge pokorne, da se preporuče g. Hilu. A njega, iskreno rečeno, za sve njih zabole, njega više brine šta će se desiti u njegovoj zemlji, koja je čardak ni na nebu ni na zemlji.

Psihologija srpske podaničke intelektuale je - jedan dan života. Važno je da tog dana budu na vlasti, ili u javnosti, da budu primećeni, da se preporuče, kao nove sluge.

Hoće li se ostvariti poruka iz narodne pesme - kad ustane kuka i motika, biće njima po leđima muka.

Vreme koje dolazi, ukazuje na to.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane