Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Poslednji obračun srpske mafije pod pokroviteljstvom Aleksandra Vučića sa redakcijom Magazina Tabloid

Čekajući da im svežu ruke, oni nama vežu jezik

U Crnoj Gori su uhapsili vrh tužilačko-policijske mafije koja je služila vrhovnom mafijašu, koga uskoro čekaju bukagije. Spremni su i u Zagrebu, da privode pravdi balkanske kriminalce. Sve oči su uprte u Beograd. Čekajući da Vučić ''napusti Srbiju'', njegov kartel broji poslednje dane i vrši poslednje nasilje nad medijima i građanima. Poslednja žrtva na koju udaraju je, opet, Magazin Tabloid.

Milovan Brkić

Povodom hapšenja bivšeg specijalnog državnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića i Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog savetnika bivšeg predsednika ove države, poslanici crnogorskog parlamenta postavljali su direktorki Agencije za sprečavanje korupcije Jeleni Perović pitanja - kako nije videla sat na ruci doskorašnjeg gospodara Crne Gore Mila Đukanovića koji košta preko milion evra, te sat na ruci njegove supruge Lidije, koji košta upola manje.

Gospođa Perović je potom i sama odvedena u zatvor, po nalogu novog državnog tužioca, zbog korupcije, jer je sama sebi, mimo redovne plate, za godinu dana isplatila preko 13.500 evra za ''prekovremeni rad'' i dežurstva.

Hapšenjem onih koji su pokrivali sav kriminal crnogorske vlasti, na čelu sa gospodinom Đukanovićem, dvojice bivši direktora policije Veselina Veljovića i Slavka Stojanovića, bivšeg zamenika državnog specijalnog tužioca Saše Rađenovića, a potom i glavnog tužioca Milivoja Katnića i sina i oca Lazovića, kao i bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, pružio je napaćenom građanstvu ove države nadu da novi državni tužioci neće zaobići vrhove mafije, kao ''kiša oko Kragujevca''.

Sporost u procesuiranju uhapšenih, koji se više od godinu dana, bez suđenja, nalaze u pritvoru, moguće je pravdati ''institucionalizacijom'' saradnje pravosudnih organa Crne Gore sa Europolom i Evropskim javnim tužilaštvom, sa kojima je vrhovni državni tužilac pre dve godine potpisao Ugovor o saradnji.

Doskorašnji predsednik crnogorske vlade Dritan Abazović požurio je da umiri razbesnele građane, pozivajući ih da se malo strpe, da kupe kokice i gledaju ''veliko finale'', kada će glavnim mafijašima biti stavljene bukagije.

Desetine ubistava, koja duže od decenije nisu rasvetljena, trgovina duvanom, stotine tona narkotika, pranje novca i pljačkanje fondova, moraju biti rasvetljena i počinioci zlodela izvedeni pred sud.

U Crnoj Gori se već pozdravljaju sa - Zdravo poranili, koliko vas je osvanulo.

Dugo je trajalo čišćenje crnogorske policije i tajne službe bezbednosti od onih koji su bili zaštitnici državnog vrha, koji je sa svojim kartelima ubijao nepoćudne građane, policajce, novinare...

Upućeni u planove privođenja pravdi balkanske mafije tvrde da je panika zahvatila bivše neprikosnovene vladare u balkanskim državama.

Tako je Milu Đukanoviću izvršena blokada svih inostranih računa. Njegova supruga Lidija je pokušala, nakon pada sa vlasti njenog supruga, da podigne novac u Švajcarskim i drugim bankama, ali su odbili da joj daju novac, uz obrazloženje da su ti računi pod blokadom.

U pomoć je Đukanoviću pritrčao njegov pobratim Aleksandar Vučić, koji mu je pozajmio svoju zlatnu karticu, kojom može da kupuje svuda i šta hoće i koliko hoće. Sve Aleksandar plaća.

Osim crnogorskog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, iza kojeg stoji vrhovni tužilac Milorad Marković, na tragu Porodici Đukanović su i istražitelji Europola i tužilac Evropskog tužilaštva iz Zagreba, kome su dostavljeni podaci i dokazi koji rešavaju ubistva urednika Dana, Duška Jovanovića, urednika Nacionala Iva Pukanića i još mnogo ubistava, kao i manipulacija sa kavačkim i škaljarskim klanom, koje su odnele mnoge živote ovih mladih ljudi, koje je posvađao vrh tajne policije, kako bi zastrašivali građane, pogotovu biznismene i opoziciju.

U crnogorskoj policiji ima dosta časnih ljudi, neki su zbog toga platili i životom, koji su vratili dokaze o ubistvima, zastrašivanjima, trgovini narkoticima u policijske arhive i arhivske fondove.

Zašto je započeto ''privođenje pravdi'' vrhova crnogorske mafije dovelo do stanja prepasti Vučićev kartel, koji je tvrdo verovao u svoju nedodirljivost. Vest da se Aleksandar Vučić sprema da ''napusti Srbiju'', što je nekoliko puta i sam najavio, šokirala je vođe njegovih kartela, jer nemaju kuda pobeći.

Poučna je priča o hapšenju čuvenog američkog mafijaša Al Kaponea, koji je osuđen na 12 godina zatvora zbog ''utaje poreza'' u iznosu od 12 hiljada dolara.

Znatiželjni novinar je posetio Kaponea u zatvoru, zmolivši ga da odgovori samo na jedno pitanje - Da li mu je glave došao FBI, stalnim praćenjem njegovog rada, ili novinari koji su opisivali njegova nedela.

Kapone se nasmejao i rekao da su njega uništili materijalni troškovi i uputio novinara kod svog advokata, da mu detaljnije odgovori na to pitanje.

Advokat Al Kaponea je podsetio novinara da se njegovom klijentu nezvanično stavlja na teret da je odgovoran za desetine ubistava policajaca, sudija, značajnih ljudi. Kada se saberu troškovi, pod pretpostavkom da je to tačno, rekao je advokat, ispada da je Kapone imao troškove preko milijardu dolara, a imao je prihod od samo 700 miliona dolara!

Imajući u vidu ovu pouku, američka DEA (Agencija za borbu protiv narkotika), FBI i Agencija za sprečavanje pranja novca, uz pomoć Europola i Interpola, krenule su da finansijski upropaste balkanske narko kartele. Zaplenili su im stotine tona kokaina, još više marihuane i drugih opijata. Pohapsili su i veliki broj vojnika ove mafijaške strukture i kartela. Neki su ''propevali'', sklonjeni u druge zatvore, čekajući svojih pet minuta.

Šta su istražitelji zaključili? Da su balkanski karteli ozbiljno uzdrmani, da su posvađani, jer su sumnjali jedne na druge, a pritom su preko Sky aplikacija praćeni njihovi dogovori, kretanje novca, njihovih vojnika i putevi transporta.

Opet, mafija je funkcionisala, jer u balkanskim državama nije plaćala sudsku i policijsku zaštitu, a gubitak u zapleni narko pošiljki nadomestili su zahvatanjem iz budžeta, pljačkom kreditnih linija, donacija, otimanjem i rasprodajom državne imovine...

Kokain su počeli da kupuju od frakcija ''oslobodilačkih pokreta'' Latinske Amerike, preko Južnoafričke republike...

Dugo traje priprema za konačni obračun sa balkanskim mafijaškim strukturama.

Zbog geopolitičkog položaja Srbije, vođa mafije Aleksandar Vučić je nemilice rasprodavao resurse, uzimao kredite koji su završavali na njegovim računima i računima njemu bliskih ljudi.

Ali, došlo je vreme da se krene u rat. U Crnoj Gori je smenjen večiti gospodar Milo Đukanović, u Prištini su smenjeni Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, pali su mnogi zagrebački mafijaši, kao i karteli u susednim državama.

Balkanski mafijaši su iza sebe imali državu, njen aparat i institucije. Postavljali su tužioce, sudije, načelnike u policiji, direktore tajnih službi.

Nisu plaćali zaštitu od medija, u Srbiji je velika propaganda laži veličala njihovo poslovanje i proglašavala ih za junake!

Vođe kartela su se toliko osilili, da su postali uvereni da su gospodari sveta. Imaju avione, kompanije, državne firme, državne poslove, svoje banke, zaštitu policije i medija.

Prvi žešći udar balkanska mafija je primila formiranjem Evropskog javnog tužilaštva i Europola, koji su profesionalno i stručno osposobljeni da se nose sa balkanskim kartelima. Njima je isticao rok.

Oktobra prošle godine Aleksandar Vučić je opomenut iz Pekinga da Srbija treba da plaća dug. On se, tvrde upućeni, uvredio. Zar on, koji uvodi Kinu u Evropu, daje im rudnike, zemljište, vode, da plaća. Odakle mu novac, pitao je. Odgovor je stigao da je deo duga naplaćen zaplenom novca na njegovom i računu njegovog oca u kineskim bankama, koji su dobili na ime provizije za ugovorene poslove.

Aleksandar Vučić u Moskvi ima na računu preko dve milijarde, koje su još ''aktivne''. Nisu zaplenjene. I njemu su zaplenjeni računi i Švajcarskoj.

Šizofreni srpski diktator se toliko osilio, uveren da će stranci znati da cene njegovu istorijsku misiju i prodaju nacionalnih interesa, imovine i resursa Srbije strancima. Sada se suočio sa činjenicom da ''kad dođu teški dani, kad odu svi jarani - zamirišu jorgovani''.

Nema više brata Redžepa Tajipa Erdogana, nema braće iz Dubaija. Oni su sada prijatelji sa bratom Putinom iz Moskve.

Srpski diktator se kurobeca, najavljuje da će Ana Brnabić ''kada on napusti Srbiju'', biti vrhovni komadant oružanih snaga Srbije.

Ubrzao se priprema njegov pad. Članstvo Kosova u Savetu Evrope, rezolucija o genocidnim Srbima u Ujedinjenim nacijama... sve se to očekuje da se desi u maju. Vučiću je njegov 'brat'' Emanuel Makron savetovao da ''odmah podnese ostavku'', što je šokiralo srpskog diktatora, ali mu je objašnjeno da je to poslednji trenutak da se ''skloni na sigurno''. Ovog puta, on je postao svestan da je postao niko i ništa i da su mu puštali da se igra, dok im je bio potreban. A posle upotrebe, takvi kao što je on, bacaju se.

Unezvereni su Vučićevi momci. U strahu su velike oči, kažu. Ruka pravde je za vratom Stanka Subotića, koji je bio Vučićev sponzor, koji je zaradio ogroman novac. U tekstu Predraga Popovića, objavljujemo presek ''dosijea'' Stanka Subotića.

Vreme velike naplate je stiglo. O njegovim aktivnostima postoje i svedoci. Bivši direktor Atlas banke Duško Knežević, bivši Đukanovićev kum Ratko Knežević, mnogo usta još govore o onima čija ''usta više ne govore''.

Subotić se preračunao. On je na početku karijere u Srbiji imao zaštitu međunarodnog duvanskog kartela, službe bezbednosti... Na rep je pokušao da mu stane tadašnji srpski predsednik Boris Tadić, za čijeg mandata je za njim raspisana poternica. Duvanski međunarodni kartel mu je osigurao boravak u Švajcarskoj, ali je Subotić uhapšen, po poternici, u Moskvi. Nije mogao da mu pomogne ni veliki prijatelj Milo Đukanović.

Potpisani novinar je pomogao gospodinu Subotiću da izađe iz ekstradicionog pritvora. On je upoznat sa tom činjenicom. Ali...

Kada stari mafijaš umisli da je večan, napravi kobnu grešku.

Mafija je način života. Svaki vođa porodice želi da počne legalno da posluje, a današnje mafije to i čine. Ubistva su skupa!

U Srbiji je Stanka Subotića počeo da ''kopira'' Vučićev kum Nikola Petrović. Polupismeni nasilnik postavljen je za direktora Elektromreže Srbije. Zgrnuo je velike pare, počeo je da radi kokain, da se promoviše kao najznačajniji čovek u Srbiji. Nijedan gram kokaina nije mogao da se proda, ako deo nije dat Nikoli. Ista slika i prilika Stanka Subotića.

Pod kapom predsednika Srbije Petrović je svuda nogom otvarao vrata. Gradio je mini hidroelektrane. Po istom principu tužio je svakog ko je o njemu izgovorio kritičku reč. U sudove i tužilaštva ulazio je nogama.

Počeo je da se drogira. Na putovanja po belom svetu vodio je novinare, kurtizane, političare. Mnoge je navukao na kokain. Urednik Informera Dragan Vučićević proklinje dan kada je prihvatio Petrovićev predlog da proba beli prah.

Po savetu Stanka Subotića tužio je svakog ko je o njemu rekao nešto što vređa njegovu dušu. U međuvremenu se i propederisao.

Sticao je imovinu. Vilu u elitnom delu grada, vrednu četiri miliona evra. Kuću DIPOS-a takođe je kupio. Vozni park mu košta milione evra. Slupao je meclaren, koji je vozio pijan i drogiran.

Magazin Tabloid i potpisani novinar tuženi su preko 200 puta. Tako je kum Nikola Petrović dobijao sporove i plenio imovinu Magazina Tabloid, zahvaljujući korumpiranim sudijama Višeg suda u Beogradu i Apelacionog suda u Beogradu.

U zgradu Bezbednosno informativne agencije ulazio je kao razbojnik. Ipak, o svemu tome ostali su tragovi.

Nikola Petrović je umislio da je Srbija njegovo vlasništvo. Imao je avione, neki je kupio i od Stanka Subotića. Davao im je perverzna imena - Prc, Sex, Tuc. Stanko Subotić je svoj avion pozajmljivao sada pokojnom Zoranu Đinđiću, Nikola Petrović je divljao sa svojom flotom, koju su stranci prizemljili.

Nije samo Magazin Tabloid bio na nišanu Nikole Petrovića. proganjao je mlade novinare Istraživačke mreže Krik. Glavnom uredniku KRIK-a Stevanu Dojčinoviću u Stejt Departmentu su pretprošlog decembra uručili nagradu za istraživačko novinarstvo, kojim su opisivali kriminal u srpskom pravosuđu i mafijaškim grupama. Na tom spisku bio je i Nikola Petrović.

Po savetu Stanka Subotića Caneta, Nikola Petrović se pojavljivao u društvu Bratislava Gašića, direktora bezbednosno informativne agencije, kao i njegovog prethodnika Aleksandra Đorđevića. Po njegovom nalogu BIA i policija su svakodnevno pratile rad i život novinara Magazina Tabloid. Nije preduzimao akcije da potpisanog novinara liši života, jer mu je Cane savetovao da se od tih pokušaja uzdrži, sećajući se svog slučaja u Gradskom sudu Moskve.

Kada je krug oko Nikole Petrovića počeo da se zatvara, kada nije više dobrodošao u zgradu BIA i MUP-a Srbije, on je počeo da ucenjuje Vučića da mu osigura zaštitu u inostranstvu od progona. Ali, rečeno mu je da to ije moguće!

Uplašen, Nikola Petrović je umislio da ga potpisani novinar priprema za hapšenje. U strahu su, kažu, velike oči, pa je počeo da pravi planove da me ubije!

Nikola je sa lakoćom manipulisao Aleksandrom. Razveo ga je od supruge Ksenije, oženio ga Tamarom Đukanović... Nije se odvajao od Andreja, koji, očigledno, nije slabić kao njegov brat. Ali...

Shvativši da je na meti američkih službi, da ne može izbeći odgovornost, prepisao je imovinu, automobile na ime svoje bivše žene Maje. On i sin imaju i francusko državljanstvo, ali njega bi Francuska lako isporučila sudovima.

Bankovne račune i firme Nikola Petrović je preneo preko advokata Igora Isailovića na suprugu Zvonka Veselinovića.

I advokate je kum Nikola birao prema njihovoj bliskosti sa vrhom vlasti. Zastupao ga je prvo Nemanja Vasiljević i njegova kancelarija, jer je u njoj radio i Aleksandar Đorđević, dok nije postavljen za direktora BIA. Kada je tu funkciju napustio, odmah je angažovao kancelariju Igora Isailovića, koji je blizak porodici Brnabić. Ani i njenom bratu Igoru.

Prošle godine Nikola Petrović je organizovao, uz pomoć tadašnjeg direktora BIA Aleksandra Vulina i višeg javnog tužioca u Beogradu Nenada Stefanovića hapšenje potpisanog novinara, sa ciljem da ga u zatvoru liše slobode. Vulin, Stefanović i Petrović su pederska razvratna trojka.

U kućni pritvor prebačen sam 13. septembra prošle godine, a on mi je ukinut 12. januara ove godine. Vulin je stavljen na američku crnu listu, a Nikola je označen kao opasan čovek na Balkanu. Ni Nenad Stefanović neće proći nekažnjeno. Utvrđivaće se i njegovi gresi.

Da bi se osigurali, u akciju podrške mom uništenju, uključili su advokaticu Stanka Subotića Nevenu Jeličić i službenu suprugu Aleksandra Vučića, Tamaru Đukanović.

Neko se u belom svetu setio mojih zasluga za raskrinkavanje opasnih ludaka i kriminalaca. I svih napora koje su ulagali urednici, novinari i saradnici ovog lista.

Ovaj list je izlazio, između ostalog, što njegovu prodaju nije sputavao Stanko Subotić, vlasnik distributerske kuće Centrosinergija. Već sam naveo i razlog, mada se nas dvojica nikada nismo lično upoznali. Kada je bio progonjen, objavljivao sam izjave njegovih advokata koji su tvrdili da su ga srpski funkcioneri reketirali.

Nažalost, nisam mogao pretpostaviti da je i on u organizaciji mog likvidiranja. Nisu uspeli, jer su iz inostranstva od Vučića tražili obrazloženje za neviđeno nasilje prema meni, kao i prema drugim urednicima koji su bili pritvoreni i kojima se još sudi.

Visokopozicionirani službenik vojne službe bezbednosti mi je poslao poruku da je omču oko mog vrata pokušavao da navuče Nikola Petrović. Ovaj agresivni narkoman i peder, pod zaštitom tajne policije, koja mu zatvara vrata i otvara dosije, likovao je od sreće, uveren da ću umreti u zatvoru. Njegov advokat mi je na suđenju, po njegovoj tužbi za uvredu, saopštio da ću za dve nedelje izaći na slobodu! I bilo je tako.

Prošle nedelje Centrosinergija, odnosno preduzeće Štampa, obavestilo nas je da je prodalo samo 681 primerak magazina. Prethodni broj je prodat u tiražu sedam puta većem. Krenuli su da nas ugase.

Nadam se da je ovo poslednji zločin koji će Nikola Petrović učiniti.

Slaviša Kokeza je izbegao u Sjedinjene Države. Sa lepim imetkom. On je morao da svoju kompaniju Vin Vin ustupi Nenadu Kovaču, čoveku koji je podizao kuma Nukolu. Kovača je pripremio za doživotnu robiju. U Vučićevom kartelu svi sumnjaju na svakog. Od obračuna će ih, nadam se, spasiti intervencija policije koja će ih u maju, privesti na sigurno mesto.

Verujemo da će nas stotinu hiljada čitalaca podržati. Mi smo primali udarce od mafije, umesto njih. Ako nas se ste, sete.

A.

Snima, uhodi, zastrašuje

Nikola Petrović je dugo sarađivao sa Iranom i njihovom službom. Nabavio je opremu za prisluškivanje i praćenje kretanja u istom momentu preko 100 ljudi. To godinama koristi i prisluškuje svoje poslovne partnere, strane diplomate, čije brojeve dobija iz BIA, zatim novinare... Njegovi ljudi potom zastrašuju one koji su na njegovom nišanu...

2

Svima se sveti

Pomoćnik glavnog urednika Magazina Tabloid Milan Glamočanin, kojeg je Nikola Petrović više puta tužio zbog tekstova o njemu, kao direktor EMS-a sprečio je da Glamočanin u porodičnoj kuću ima struju. U drugoj polovini kuće, napravljenoj 1960. godine, živi Milanov brat, koji ima struju i nemaju nikakve dugove. U Elketrodistribuciji su mu saopštili da i pored saglasnosti pravne službe Elektrodistrubucije da može da se priključi na struju, neko važan je to zabranio. Reč je o gospodinu Petroviću.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane