Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Odlaskom Vučića iz Srbije, predstoji sezona lova na ono što je opljačkao njegov kartel i on lično

Potraga za opljačkanim blagom, imovinom i računima

Srbija je opljačkana za preko 100 milijardi evra i dolara. Mora se hitno pristupiti traganju za opljačkanim blagom, imovinom, novcem... To može da pomogne vraćanju kredita, kamata, stvaranju socijalnog fonda za preživljavanje građana.

M. Grabež

Pre tri nedelje Peruanska policija je pod okriljem noći upala u kuću predsednice Perua (Latinska Amerika) Dine Boluarte u potrazi sa luksuznim Roleks satovima, jer Roleks satovi premašuju predsednička primanja. Ja smatram da je predsednica Perua Dina Boluarte siroče prema stanju u Republici Srbiji.

U Srbiji srednje rangirani čak i niže rangirani pripadnici naprednjačkog kartela raspolažu sa mnogo skupocenih satova, automobila,stanova itd. Od svih političara na Balkanu najviše skupocenih satova najverovatnije ima Don Milo Đukanović.

Predstojeća suđenja onima koji su opljačkali balkanske narode i doveli ih pred samo uništenje, moraju otkriti gde je novac koji su opljačkali, gde su zlatni nakiti, skupe slike, automobili, jahte koje su uknjižili na sebe ili druge...

Na suđenju ratnim zločincima u Nirnbergu, pojavio se mladi Amerikanac, u svojstvu jednog od tužilaca. On je, čini se, uticao na tok suđenja i istraživanje krivice optuženih.

"Gospodo sudije, kada sam krenuo na ovo suđenje, moja supruga me je upitala - Da li ćeš da istražuješ gde su ti zločinci sakrili opljačkano blago, skulpture, slike, vredna umetnička dela, muzičke unikatne predmete, koji su deo kulture naroda koje su potlačili i ubijali.''

Potom je značajno dodao, obraćajući se optuženima - ''Zato ću ja, gospodo optuženi, insistirati da se utvrdi gde ste poslali i sakrili vagone opljačkanog blaga porobljenih naroda".

Sudije su se zbunile, opominjući tužioca, ali je on ostao pri svom zahtevu i nametnuo je da se o tome raspravlja na procesu.

Sudijama Višeg suda u Podgorici pritvoreni Petar Lazović, bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore ponudio je jemstvo (kauciju) za puštanjem da se brani sa slobode u iznosu od 10 miliona evra! Sud je ponudu odbio!

Da li to sudije i specijalni državni tužilac za organizovani kriminal Vladimir Novović ima uvid u mnogo značajniju količinu novca kojom raspolaže pritvorenik, koji je imao mesečnu platu, kao jedinu regularnu zaradu, manju od 1.000 evra.

Ministarstvo pravde Srbije ima u svom sastavu Upravu za raspolaganje privremeno oduzete imovine. Na njenom čelu je bivši direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, advokat iz Požege Milan Stevović. On je ovejani kriminalac, blizak je bivšem predsedniku Tomislavu Nikoliću, a obogatio se dolaskom u SNS i imenovanjem za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Srbija, nema sumnje, ne može stati na noge, ako se ne razvlasti mafija iz SNS-a i satelitskih partija, koja je opljačkala i crno iza nokta građanima.

Treba podsetiti da u Srbiji ima 15.000 dolarskih milionera i 48 milijardera (deviznih), po zvaničnim statistikama.

Može li pravosudni sistem da se podigne na noge. Prvo se moraju pohapsiti tužioci koji su stajali iz onih koji su nemilosrdno pljačkali državne fondove, banke, zdravstvene fondove, javna preduzeća.

U Podgorici je uhapšena direktorka Agencije za sprečavanje korupcije, nakon što je Budžetska inspekcija podnela izveštaj da je direktorka sama sebi isplatila 13.500 evra za prekovremen rad!

U punom sadejstvu Budžetske inspekcije, Zaštitnika građana, Poreske uprave, kriminalističke policije, Uprave za finansijske istrage Ministarstva finansija (u kojoj rade stručni i uglavnom nekompromitovani ljudi) moraju se pravdi privesti nemilosrdni pljačkaši.

Zaplena imovine može se vršiti i oduzeti trajno, jedino odlukom suda, koji je nadležan za izricanje takvih mera.

Pod lupu istražnih organa moraju se staviti vozni parkovi mafijaša, koji su kupili meklarene, najskuplje automobile, milionske vredne satove, kuće, bazene, jahte.

Od kada je najavljena akcija Europola, mutava vrhovna tužiteljka Zagorka Dolovac Zagor, se prestravila. Ne bi ona nikoga da proganja.

Ključni igrači koje lovi Europol, DEA, Interpol i Evropsko javno tužilaštvo svoju imovinu prepisuju na decu, žene, pastorke... kao da to može da ih spase.

Narodna banka Srbije ima više stranih agenata, nego što ima onih koji zatiru tragove.

Sudije u Srbiji bi, na predlog državnih tužilaca, mogli da od stranih banaka traže privremenu blokadu računa i sefova članova Vučićevog kartela. Spisak je podugačak, ali bi se upornost sudova isplatila.

Hoće li nas srpska opozicija satrti, nastavkom ovih skotova okupljenih oko Đilasa, da oni lično opljačkaju pljačkaše i nastave da nas tlače. Onda zaista nestajemo kao narod i država.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane