Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Uvodnik

(Pr)osudite sami

Muke Isusove

Milovan Brkić

Na Veliki petak je razapet Isus iz Nazareta. Na Veliki petak započinje rad nova Vlada Srbije.

Muke Isusove čekaju sve nas kojima će nas izložiti izabranici služeći šizofrenog Vučića. On ovaj narod razapinje na krst već 12 godina. Promenio je samo one koji će nas stavljati na krst, potpisivati njegove pljačke, otimajući nam crno ispod nokata.

Juda Iskariotski izdao je Isusa za 32 srebrenjka. Posle se pokajao i ubio se.

Nova Vlada Srbije ima 31. ministra! Ni manje države, ni većeg, ni skupljeg kabineta! Većina njih se osećaju kao biznismeni. Svi kumovi saradnici sanjaju da se jednog dana osamostale, da oni postanu Donovi.

Šizofrenik je obavio svoju misiju. Proglasiće nas genocidnim narodom, oduzeće nam Kosovo, proteraće nas sa naših ognjišta... Ostali smo bez dva miliona sunarodnika.

Danas je 3. maj, Veliki petak, a u svetu se proslavlja kao međunarodni Dan slobode medija.

I mediji proživljavaju muke Isusove.

Svet nikad nije imao više informacija, a nikad više zabrana, otvorenih i prikrivenih cenzura, lažnih vesti i brutalne propagande.

Pre nego što je najveći svetski pretraživač Google postojao, jedan od prvih pretraživača interneta zvao se Altavista. Ona je garantovala za tačnost informacije koju daje.

Danas Google nudi stotine hiljade puta više informacija ali ne garantuje ni za jednu. Nego, sve prepušta publici.

Tako smo stigli dovde: ko prvi slaže taj je u pravu!

Novinarima dele nagrade po tome koliko su lojalni a ne koliko su pošteni i pismeni.

Politika je prvo prisvojila a onda i deformisala medije i od njih napravila biltene i propagandu.

Zato su retki koji pružaju otpor ovom zlu istinski heroji. Malobrojni su. Nisu narodni heroji, već junačine koje završavaju po zatvorima, na grobljima...

Zato je Vučić stvorio, osmislio Veliku propagandu laži, koja ga do nebesa veliča. Pokazuje ga zamišljenog u budućnost, kako nam poručuje da će za kineskog predsednika Si Đinpinga koji dolazi u posetu imati dva ili tri pitanja! Koja, nije rekao. Pustio nas je da razbijamo glavu. Smoći će snage da ga upita zašto su mu zaplenili 2,2 milijarde evra koje su mu dali na ime provizije, jer je i on njima dao naše rudnike, zlato, plodnu banatsku zemlju. Trećim pitanjem, pretpostavljam, zamoliće ga da mu pomogne kako da utekne iz zemlje. Jer pomada balkanskih diktatora daleko se oseća. A on oseća da će iz daljine pevati pesmu - Raširi ruke, o majko draga, doći ću kući, kad padne maj.

Većina ministara igraće samo jedno leto.

Umesto što prave nacionalni stadion, bolje je da su uredili postojeće zatvore, po evropskim standardima. U ovim će se oni podaviti od studeni, smrada i nečistoće. To je stanište za većinu od njih.

Čitam podgoričke medije. Bili su ista slika i prilika Velike propagande laži. A danas?

Crnogorska državna televizija, pa Pobjeda... izveštavaju da je onaj, koji je tri decenije bio njihov ponos i dika, ustvari bio loš momak. Nabrajaju mu satove, račune, konta, imovinu, optužuju za pljačku, za izdaju, ubistva... Licitiraju ko će prvi, odmah po Đurđevdanu, biti odveden u Spuž.

Najamnik je, rekao je stari dobri Marks, ograničen najamninom. Isti ti iz Velike propagande laži, koji ostanu na slobodi, najcrnjim bojama i rečima slikaće i opisivati šizofrenog Vučića, njegove bivše i sadašnje ministre, savetnike, stranačke sledbenike, sudije, tužioce...

Hoće li nas oslobađati od zlotvora Vučića i njegovih ptica grabljivica tužioci iz Podgorice, Zagreba, Beča...?

Prvomajsko zasedanje narodne skupštine pokazalo je šta znači mogućnost da se saopšti istina. Osnovni postulat novinarstva je - pišeš li istinu ili lažeš. U direktnom prenosu poslanici opozicionih partija su sipali, kao iz rukava, strašne podatke i dokaze o zlodelima onih koje Vučić nameće kao svoje ministre - sluge.

Nije lako ni onima koji su glasali za ove skotove, kada čuju ove reči. Znaju da je tako, jer sve to sada mogu i svojim očima da vide, a ne mogu sebi da priznaju da nisu videli.

Uskoro stiže vreme kada se na njihove pozive svojim gospodarima koji su ih za velike pare držali na vlasti, budu čuli odgovore - birate nepostojeći broj. Ne javljaju se, a policija na vratima. I za njih čekaju muke Isusove.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane