Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Uvodnik

(Pr)osudite sami

Gospodar smrti

Milovan Brkić

Adolf Hitler je odgovoran za smrt preko 50 miliona ljudi koji su izgubili život u Drugom svetskom ratu koji je pokrenuo.

Ali, malo je poznato da Hitler nikada nije lično ubio nijednog čoveka. Neistinite su tvrdnje da je iz pištolja ubio vođu SA odreda Ernesta Rema. U njegovom prisustvu nije se smela upotrebiti reč ubistvo. U izveštajima koji su mu dostavljani, upravnici logora su navodili da je ''sproveden specijalni postupak prema 5.000 jedinica'', ili da je primenjena ''krajnja mera''.

Iako i Hitlera i Vučića stručnjaci za dušu opisuju kao bezdušne i opasne ludake, srpski diktator je ravnodušan prema tuđoj smrti. Plaši se svoje i od kada je na vlasti prenemaže se i najavljuje da mu se ''bliži kraj'', da zna da je ''gotov'' i da mu prete smaknućem.

Tuđi život mu ništa ne znači.

Počnimo da se sećamo. U Obrenovcu velika tragedija. Poplavljen je. Izlila se Kolubara, grad pod vodom. "Ovo je biblijska katastrofa'', rekao je Vučić u Obrenovcu, po kojem su plivala tela udavljenih, jer su ih njegov gradonačelnik Siniša Mali i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković smirivali da ostanu kod kuće, da nema opasnosti od poplave.

Koliko je bilo teško stanje svedoči i dolazak ruskih specijalaca koji su iz reke izvlačili mrtve ili polumrtve.

Tačan broj mrtvih nikada nije utvrđen, bilo ih je na stotine. Toliko je završilo građana u zatvoru, koji su se brojem utopljenih bavili na društvenim mrežama.

Vučić je rekao da za poplavu ''biblijskih razmera'' nisu krivi Siniša Mali i Miroslav Čučković. Oslobodio ih je svake odgovornosti. Sećanje na udavljene i nestale nikada nije obeleženo!

Kada je u Savamali razrušio objekte, da gradi svoj memorijalni Beograd na vodi, ubijen je noćni stražar. Umrli su ga na VMA. Vučić je amnestirao siledžiju Sinišu Malog. Šta je život jednog noćnog stražara.

Kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, Vučić je najavio da će ''za tri dana, čim prođe glasanje'' biti saopšteno ime ubice-naručioca, koji je iz vrha SNS-a. To je rekao, pa porekao. Ma, ko je uostalom ta pevačica da on za njom žali, da se zamera svojim kumovima?

Nekoliko dana kasnije ubijena je u Bajmoku devojčica Tijana Jurić, policajci su iste večeri otkrili ubicu, preko mobilnih telefona, čiji su trag pratili. Ali, Vučić je naredio da se javnost drži u neizvesnosti. Ministar unutrašnjih dela dr Nebojša Stefanović je svakodnevno izveštavao da se za njom ''danonoćno traga''. Te videli su je u Mađarskoj, te u ovom gradu... tako je to trajalo danima, da se skrene pažnja sa smrti Jelene Marjanović. Pronalazak njenog tela morao je da lično saopšti On.

Kada je pao helikopter, koji je iz Novog Pazara prevozio novorođenče, opet je on presudio. Helikopter je sleteo na heliodrom VMA, dobio je nalog da po najtežem nevremenu poleti za aerodrom Surčin, gde su ga čekali ministri, da se uslikaju sa bebom. I pao je helikopter, sedam putnika je ostalo mrtvo.

''Kriv je pijani Meho'' - rekao je nadmeno Vučić. Pilot koji je vozio ovog skota da iz zatrpanih snegom u Vojvodini lično Vučić uzme u naručje dete, da pokaže svoju humanost, sada je proglašen za pijanicu!

Nisu krivi ni Lončar ni Gašić, prosiktao je Vučić, a generala Bandića, koji je naredio poletanje helikoptera poslao je u Brisel, za predstavnika u NATO-u!

Kada je u Nišu nestala devojčica, koju je odveo malčanski berberin, hiljadu policajaca je tragalo za njom. Hteo je da ponizi ministra Stefanovića, a devojčica se sama pojavila. Nije joj ni dlaka falila s glave. Tu vest je objavio lično On. Berberin je potom uhapšen, predao se, osuđen je na 40 godina zatvora, tako je tražio On, a onda su ga umrli u zatvoru.

Kada je završen cirkus sa epidemijom korone, Vučić je zaurlao da nije smelo da umre više ljudi, nego što je dogovoreno!

Deset dana smo zatrpavani vestima o nestanku dvogodišnje devojčice Danke. U Boru je uhapšen policajac koji je drugog dana odao imena dvojice uhapšenih za njenu smrt, ali potraga je nastavljena punim tempom. Urednik Informera je saopštio svojim novinarima da vest o smrti devojčice ne smeju da objave, dok to prvi ne saopšti Vučić. Ubice su nađene, telo devojčice nije!

U Srbiji šizofreni predsednik saopštava ko je umro, koga su ubili... On je i gospodar smrti. Tuđe, naravno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane