Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Uvodnik

(Pr)osudite sami

Odrastanje opozicije

Milovan Brkić

Oblizujući usne i mljackajući jezikom srpski predsednik je 22. marta gostovao u večernjim satima na TV Prva, kod svoje omiljene, neukusne voditeljke Marije Stamenić. To mu je večernja terapija u lečenju ludila. On je pun strahova kao lopta vazduha.

Slušali smo od njega razne pouke, a posavetovao je i ruskog predsednika Putina da ozbiljnije shvati pitanje bezbednosti građana, navodeći primer ulaska na teren jednog navijača na utakmici Rusija - Srbija!

Naveo je da će u najnovijem ratu, koji se očekuje, stradati više ljudi nego što je u Drugom ratu platilo glavom! On svet doživljava kao obračun mafijaških porodica, očigledno pripisujući svojoj značajnu ulogu.

Vučić ima prepodnevne nastupe, podnevne i večernje. Zato je zakazao za sledeći dan sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost! Potom će da se obrati podanicima, a onda slede reprize njegove nastupljivosti.

Prvi predsednik JUL-a Nenad Đorđević opisao je svoj predlog drugarici Mirjani Marković, kada su razmatrali organizaciju partije u osnivanju.

''Gospođa Mira me je pitala koji je organizacioni model najbolji da se primeni na našu levicu. Rekao sam joj Kominterna, katolička crkva ili mafija. Ona je rekla: "Meni se najviše sviđa mafija. Mafija je uvek imala jednu hijerarhiju koja je bila izričita i eksplicitna i gde se znalo da, ako ne poštuješ, moraš da budeš likvidiran.'' - tvrdi g. Nenad Đorđević, koji je završio u zatvoru, nakon što se baš obogatio.

Kada je 2012. godine došao na vlast, uz podršku iz Vašingtona, Vučić se setio Mirinih reči i svoju partiju ustrojio kao mafijašku, a sebe proglasio Kumom, ili Bogom Sunca.

Mafija je način života i pravila koja se poštuju vekovima, a Vučić je svoju Naprednu stranku stvorio od ološa, probisveta, polupismenih ljudi, narkomana, lezbejki i pedera. Oni u redove mafije nikada ne bi mogli stati... Ali, Vučić je tako hteo i sada ga jure policije celog sveta da ga strpaju u zatvor. Musolini je preko noći postreljao skoro sve žive mafijaše u Italiji. Bez suda.

Krajem maja 2022. godine, kad su Rusija i Srbija produžile ugovor o snabdevanju gasom, Vučić je to predstavio kao svoj veliki uspeh i spasonosno rešenje za probleme koji su zahvatili ceo svet po izbijanju rata u Ukrajini. Da bi naglasio svoj značaj, Vučić je rekao da je ugovor o kupovini ruskog gasa po najpovoljnijoj ceni samo jedan deo tzv. Kriznog plana, koji je on lično napravio.

''Od drugog svetskog rata svet se nije nalazio u ovako teškoj situaciji. Mi smo, zahvaljujući ruskom gasu, obezbedili energetsku stabilnost, ali postoji još mnogo problema koje moramo da rešavamo. Politička, energetska, privredna, finansijska i prehrambena kriza... Sve to će dovesti do kolapsa sistema u mnogim državama. Nažalost, živimo u takvom vremenu. Malo ko je svestan opasnosti pred kojima se nalazimo, a ja vam kažem da kraj 2023. godine neće dočekati 53 države. Čak 53 države neće izdržati pritiske inflacije i nestašice robe, a mnoge od njih će morati da bankrotiraju. Ni mi nećemo izbeći sve udare na sistem, ali napravili smo krizni plan - rekao je Vučić posle potpisivanja ugovora s ruskim Gaspromom.

Prošla je 2023. godina, nijedna država nije bankrotirala i nestala. Nije nestala ni Srbija, iako je najbliže bankrotu od svih evropskih zemalja.

I srpska opozicija se osvestila. Shvatila je da je Vučićeva mafija u rasulu, da je njegovom kartelu istekao rok trajanja. Poslanici opozicije imaju veliku šansu da sruše njegov poredak i da mafiju strpaju u zatvor.

Dobro je što za skupštinskom govornicom iznose nepobitne činjenice o njegovom lopovluku, ludilu, o zlodelima njegovih sledbenika, slugu iz tužilaštva, policije i sudova. Da objašnjavaju građanima da ćemo nestati ako nas ova protuva nastavi da zamajava, da se ne pozove na Andersenove reči da je u bekstvu spas i da pobegne.

Srpska opozicija ne treba da se okreće ni istoku ni zapadu, već prema Srbiji. Da saradnju i sa Istokom i Zapadom uslovi samo poštovanjem Srbije i njene želje da namučeni i opljačkani građani prežive nesreću koja ih je zadesila, podrškom i Zapada i Istoka ovom šizofreniku i njegovim kriminalnim skupinama.

Vreme je da opozicija nastavi da odrasta.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane