Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Horoskop

 

Piše: Gordana čomić

 

 

Ovan

 

Ta nemojte mi zameriti, ja sam astrolog amater, istina sa predugim radom u parlamentu, pa stoga i uzimam sebi za pravo da kažem vašem znaku kako vam sve dobro ide i sve će dobro biti, samo se vi nemojte sekirati. Eto, ja tol'ko, fala lepo, baš mi je bilo drago u svakom pogledu.

 

Bik

 

Izvinte i vi, ja baš nisam vična pisanju horoskopa, ali znadem da se u natalne karte snađem, pa mi vi možete verovati na reč da će s vama, vašom platom, vašim radnim mestom, vašom evropskom perspektivom, vašim evroatlantskim integracijama sve biti kako treba. Baš volem što sam ovo rekla.

 

Blizanci

 

Ju, ju, naopako, nemojte se jediti ko Boga vas molim, vama ovde zvezde kažu da ćete lepo ići na putovanja bez vize, da ćete se lepo tamo unterhaltovati sa našom premilom Miteleuropom, da će vam biti toliko lepo da vam neće pasti na pamet da se vraćate. I ovaj deo volem...

 

Rak

 

Baš ste vi neka seoska lola, il' moma, jelte... Ta, štagod da ste, sve će vam super biti i svi će da vam zavide, i sve će vam biti potaman, i niko neće reč jednu ružnu reći o vama više nikada, i bićete na evropskom putu stalno i niko vas na tom putu ništa neće pitati niti ćete vi koga šta da pitate. Super.

 

Lav

 

Jaoooo, što je vaaaamaaa ovaj hoooroooskop leeep, pa vi ste skroz i naskroz jedna vrlo uspešna osoba, hoću reći vaš poslovno-stambeni kompleks, vaše investicije i sve vaše će samo da cveta, te vam ja od srca želim da date svoj primer kako se ide u Evropu a i šire. Znadete li kol'ko vam zavidim?

 

Devica

 

Ta šta da vam ovde divanim, znate li da nema dana kad se ne divim vašem znaku... Vi ste skroz jedna delikatna i zahtevna osoba, sve vam mora biti potaman, inače... Ma, pravi evropski znak, sve ima da bude pod konac u vašem biću, inače ne funkcionišete. To je pravo evroatlantsko ponašanje!

 

Vaga

 

Skroz ste jedna optimistična i hrabra osoba, sve je na vama i oko vas uspešno, nema ničega što vi ne možete, potpuno ste za sve u pravu, na pravom ste putu, niko vas ne može zaustaviti i baš mi je drago, slatki moji, što je to tako, jer ja volem kad je neko uspešan i naskroz optimista.

 

škorpija

 

Jojjjjj, ta nemojte biti na kraj srca, ta ja vas volem bez obzira na to što se vi stalno nešto jednite, nikome nije tako stalo do vas kao meni, evo verujte mi, slatki moji... Ja baš imam misiju da ove narogušene kao što ste vi usmeravam u pravcu lepog evropskog ponašanja, parlamentarne kulture i sl.

 

Strelac

 

Ni sa vama nema zime, vi ste skroz za parlamentarnu kulturu, oma bi vas metnula da sedite tamo u Briselu, ma šta Briselu, ako treba i u Starzburu! Vi ste jedno čudo neviđeno, daklem, navijam strasno za vaše evroatlantske i druge intergracije, za vaše unterhaltovanje sa ostalim svetom.

 

Jarac

 

Joj, pa da, ja sam skroz zaboravila da ide zima i da ne znamo kako će biti sa grejanjem i te stvari... Ali, ne brinite, baš sam vam sad gledala u zvezde i vidim to što vidim da ćete vi sigurno imati neko ćebe ili jorgan više, te sam ja skroz zadovoljna kako ćete to dočekati...

 

Vodolija

 

Plivajte vi, mili moji, samo plivajte i to uzvodno, kao crveni lososi, i ne dajte da vas nedaće na vašem evropskom putu savladaju, jer je taj put dug i nije posut cvećem, ali kad stignete, sve ćete zaboraviti. Bićete svoji na evropskom. Evropljanin pravi. Oprostite, fala, izvin'te, i te stvari.

 

Ribe

 

Ta di bi se vi bolje mrestili nego u našoj dobroj staroj Evropi? Ta kud bi mi, nećemo valjda opet da begamo tamo daleko? Ja vas podržavam u nameri da idete malo severnije. Evo,  postaviću i skupštinsko pitanje: jesmo li mi da jašemo kamile ili da jurimo irvase? Odlučite sami!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane