Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 25

Epizoda 25

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Kažu da je 1. maj svetkovina na kojoj se privremeno zaboravlja siromaštvo. I jelo se i pilo se i ostavili se otpaci. Ljudi vole da se bogato ponašaju, jer se boje siromaštva čak i za 1. maj. Na jednom roštilj-mestu, dok priprema meso, žali se proizvođač vina: "Propao mi strašan izvozni posao. Došao Nemac, probao vino, oduševio se ukusom i pitao odmah koliko vina ima. Kažem mu da imam koliko god hoće. A on reče: E, onda hvala, ne želim da kupim."

Kao uvod u 3. maj, Svetski dan medija, 1. maja u elitnom terminu na medijskom javnom servisu evropske Srbije, Bata, Ljubiša i Dvornik pobiše sve Nemce oko Neretve, unakaziše ustaše, a na kraju uništiše "četnike koljače". Već 2. maja na II programu RTS-a, dva minuta pre ponoći, definitivno je ogoljena izdajnička uloga "bradonja", koji su svoju sklonost ka kolaboraciji sa okupatorom pokazali još u jesen '44, kada su spasli preko 600 američkih pilota, očeva i dedova današnjih NATO okupatora. I vrhunac sreće se dogodio 3. maja uveče na javnom servisu, kada je Azem Vlasi branio Tita od Dragoljuba Mićunovića, a sve u predvečerje dana kada je rečeno da je "umro drug Tito".

Zove me Drakče bakalin i peva u slušalicu: "Živ je Tito, umro nije, dok je Srba i Srbije!" "Pesma ti je osobito emotivna", odgovorih, "nosi u sebi i nostalgiju, i setu, i nadu. Zato u pesmu dodaj i stih iskrenosti: Druže Tito, sve su maske pale, Srbi vole tvoje ideale." Drakče me sočno opsova i spusti slušalicu.

Na Dan pobede, 9. maj, Tadić je bio u Moskvi, Dačić pred spomenikom oslobodilaca Beograda, a Čiča u istinitoj legendi. Srbija je imala dva antifašistička pokreta! Jedina u Evropi! I to je udaljava od EU.

Stavljam se na čelo mafijaške organizacije u Srbiji. Osnivam čitalačku mafiju. Moje mafioze koristiće sve demokratske i mirne metode kako bi srpski narod čitao knjige. Od metoda prisile koristićemo metode "Knjiga po glavi stanovnika". Padaj silo Fejsbuka i nepravdo interneta!

Na Kosovu ništa novo! Predstavnik EU u Kosovskoj Mitrovici, Bifoni, kaže da se na severu Kosova "oseća razdvojenost." Italijani i njegovi saradnici nikako da shvate da su gosti u srpskoj kući. A kosovski Srbi kažu: "Svakog gosta za tri dana dosta!"

Blaženi su moj otac i njegovi školski drugovi iz Šeste ličke gimnazije, svršeni maturanti iz avgusta '44. Njihov profesor veronauke, ave Justin, proslavljen je oreolom sveca. Njegovi đaci biće večito ozareni svetošću učitelja svoga.

Sačuvajte osmeh na svom licu, jer čovek je samo onaj koji ima nasmejanu dušu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane