Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Čojstvo

Čojstvo

Pljevlja: Jedna dojava iz drugog oka u glavi

 

Kad predsednikov vozač bije policija se krije

 

 

U pljevaljskoj Tršovoj ulici koja je glavno šetalište pljevaljske omladine, 23. jula, oko 23,30 časova, sa terase picerije "Romansa" u kojoj je sa svojim društvom sedeo vozač predsednika opštine Pljevlja Filipa Vukovića, Miloje Dragaš, poznatiji pod nadimkom "Mikan-Pič", iz čista mira je flašom gađao i pogodio prolaznika Vukoičića, koji se sa svojim društvom kretao pešačkom zonom.

U tom trenutku na ulici je bio veliki broj šetača, pa se ne zna da li je Dragaš  gađao baš Vukoičića ili nekog drugog prolaznika.

Kada je flaša pogodila Vukoičića došlo je do opšte tuče između grupe mladića koji su se našli u društvu ove dvojice. Vriska gostiju i opšti metež završio se tako što su povređene i okrvavljene mladiće razdvojili vlasnici obližnjih lokala.

Policajac pozornik, koji je bio u blizini, kada je video da je Dragaš hitnuo staklenu flašu u masu šetača, odmah je pobegao sa lica mesta i više se nije pojavljivao.

Pola sata kasnije policajac Slavenko Bajić naišao je sa patrolom interventne jedinice i ne izašavši iz vozila pitao šta se dešavalo i ko se tukao. Pošto je saznao ko su bili učesnici tuče, udaljio se, ali nije ništa preduzeo niti je o ovom incidentu obavestio svoje pretpostavljene. O eventualnom podnošenju prijave protiv Dragaša niko, izgleda, i ne razmišlja. Inače, Bajić se redovno može videti u vozilu načelnika pljevaljske policije Darka Ćorca. Da li je i načelnik upoznat sa incidentom koji je inicirao Dragaš, nije teško pogoditi. Ko se sa kim i zbog čega solidariše i štiti siledžiju Dragaša, zasada može samo da se nagađa.

 Nedavno je policija kontrolisala vozača predsednika opštine, koji svojom vožnjom i službenim vozilom teroriše već četiri godine i pešake i vozače po pljevaljskim ulicama i koji je prilikom kontrole bio u vidno alkoholisanom stanju. Tom prilikom se verbalno sukobio sa policajcima, vređao ih, ponižavao i pretio. Privremeno je bio suspendovan od strane predsednika opštine Filipa Vukovića, ali mu je posle samo dva dana vozilo vraćeno i Dragaš je nastavio po starom.

Inače, on službeno vozilo opštine koristi kao da je njegovo vlasništvo, u svako vreme, i u radno i neradno, subotom i nedeljom, noću i danju...

I druga službena vozila opštine Pljevlja, pa i ona kojima se vozi predsednik ili njegovi bliski saradnici, mogu se videti u večernjim i kasnim noćnim satima na, za službena vozila, vrloudnim" mestima, na kojima se okupljaju ljubavni  parovi da bi upražnjavali seks.

Posle svega Pljevljacima jedino ostaje da izbegavaju ulice kojima se službenim vozilom kreće predsednikov vozač, a da uveče izbegavaju šetnju pored lokala u kojem on sedi sa društvom, kako bi izbegli saobraćajni udes ili mogućnost da dobiju flašu u glavu.

podeli ovaj članak:

Natrag