Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 31

Epizoda 31

Nismo mi od juèe

Zoran Milojeviæ

   Stupila je na snagu svetska zabrana upotrebe kasetnih bombi kojima su nas Amerikanci izdašno darivali uz pomoæ "Milosrdnog anðela"! Predlažem da Amerima uzvratimo gaðajuæi ih kasetama Mileta Kitiæa, Seke Aleksiæ i ostalih kasetnih junaka.

Srpski Makedonci priredili "beogradskom letu" koncert" makedonske etno muzike". Beograðani oduševljeni! Najgore stanje je neznanje. Lièno se seæam kako je Aleksandar Sarijevski prièao da je "Zajdi, zajdi" komponovao obraðajuæi jednu kosovsku pesmu. Sad razumem zašto su Makedonci priznali šiptarsko Kosovo. Šiptari se neæe buniti što Makedonci prisvajaju tuðu kulturu, jer svoju nemaju, pogotovu na Kosovu. A Srbi su zaboravili odakle su. To je realnost!

Izabrasmo guvernera. Stari guverner nije reagovao na predlog kuma Gavre da naša valuta bude "probušen dolar". Novom guverneru predlažem da naša nova valuta bude - èvarak. Za mesec-dva kreæu sve hladniji dani. Èvarak se na toploti skuplja, a zimus æe oèvrsnuti i ukrutiti kurs! Neka se uvere i Milo i Ivo, i Angela i Barak, koliko je ukusna srpska valuta - èvarak.

Vratio se Lale Fleka sa robije! Pitamo ga šta æe sad, a on prièa: "U biznis se ne vraæam, jer policija guši inicijativu. Ne bih ni u politiku, ne umem da lanem, odmah pocrvenim. Privlaèi me rad u prosveti. Sa svojim iskustvom mnoge mlade bih mogao da nauèim prostoj èinjenici: Kad kupujete bolji život, pazite da vas ne uhvate na delu!"

Naši vaterpolisti su najžilaviji deo srpskog roda. Sjajno se snalaze u meðunarodnoj zajednici: ona ih stalno nagraðuje zlatom, iako im je stalno voda do grla."

Uèesnici Farme, privremeni seljaci, pojavljuju se na svim TV, kao da su nacionalno dobro. "Kad stojiš u crkvi, ne znaèi da si vernik. Kad stojiš u garaži, ne znaèi da si mercedes". Biti srpski seljak znaèi imati èast, dostojanstvo i suštinu srpsku. Biti seljak sa Farme ne znaèi biti nacionalno dobro, veæ znaèi živeti pod sloganom: Èuvajte maske, lica su spala!

Potpuno mi je smešna igra Srbije i EU. Oni Srbiju ubeðuju da pola istine nije cela laž. A mi vozimo napred gledajuæi u retrovizor. Oni ne mogu da priznaju da je Kosovo u Srbiji. Mi ne možemo da priznamo da je Kosovo u Srbiji, ali Šiptari nisu. Prihvatiti misao o porazu, znaèi biti poražen. Taj problem imaju i Srbija i EU!

Na Kosovu ništa novo! Sila Boga ne moli. Sila može Srbima svašta, ali Bogu ne može ništa! Srbi se sili ne mole, Srbi se mole Bogu. Sila ne zna šta da radi sa Srbima, jer ima Boga.

Saèuvajte osmeh na svom licu, èak i ako vam ništa nije smešno od onoga što ste upravo proèitali!

 

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane