Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Polemika

Polemika

Reagovanje na tekst prof. dr Kaplana Burovića, akademika

 

Birtijsko-čaršijske priče

 

Diplomirani politikolog Mustafa Hodža, nastavlja svoju polemiku iz Tabloida 229,  sa istraživanjem akademika Kaplana Burovića ("Širenje Albanaca i suženje Crnogoraca", Tabloid 227)  i donosi svoj pogled na  crnogorsko-albansku prošlost i poreklo

 

Mustafa Hodža

 

Prvo, molim glavnog urednika gospodina Brkića da izvrši ispravku u zadnjoj receniči prethodnog teksta gde je pogrešno napisano: „Dakle, prof. dr. Kaplan Burović je iskoristio prašinu koja se podigla u Savetu Evrope, (pogrešno piše i ) a treba da piše a koji je pod pod uticajem ruske mafije, te gde večinu čine tzv. “Socijaldemokrate..” tj. preobučeni komunisti, koji (pogrešno  piše neće) (a treba da pise hoće) da vrate fašikomunizam u Evaropi i šire“.

Savet Evrope sastavljen od kolca i konopca, gde dominira ruska mafija, našao se „pozvanim“ da poveruje pisanijama Karle Del Ponte, i Dika Martija i da bez ikakvih pravnovaljanih dokaza Oslobodilačku Vojsku Kosova, proglase „Terorističkom organizacijom“, mešajući pri tom stvarne činjenice sa „izjavama“ nepouzdanih svedoka, koji su sva kazivanja zasnivali na ličnoj mržnji prema nekim borcima OVK, te, i na birtijsko-čaršijskim pričama, i pretpostasvkama. No, da bi se dokazala istina treba predmet predati nadležnom sudu.

 

Ko laže

 

Svi znamo da gospođi Del Ponte, nije mnogo trebalo pa da se uklopi u laži Rasima Ljajića i njegovih kompanjona, oko hvatanja Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Gorana Hadžića, i ostalih osumnjičenih i optuženih za ratne zločine na prostorima ex-Jugoslavije. Za izuzetno uspešno LAGANJE RASIMA LJAJIĆA i njegove ekipe, beogradska čaršija, znala je da plete razlnolike priče, tobož “da je g. Del Ponte dobro naplatila sovje usluge srbijanskim vlastima i dr.”, te da “je prihvatila laži srbijanskih zvaničnika kao istinu u vezi sa hvatanjem optuženih begunaca iz Srbije.

Međutim, i ako se ne može verovati čaršijko-birtijskim pričama, ipak kada se ima u vidu činjenica da se Ratko Mladič i Goran Hadžic, uz pomoć srbijanskih vlasti, te Rasima Lajića, Vukčevića i dr. sprdaju sa Haškim  tribunalom i celokupnom svetskom javnošću, onda tu nešto ne štima, a u stvari može se reći da postoji osnovana sumnja da su, beogradske birtijsko-časijske priče “istinite”.

Isti je slučaj  na delu i sada sa  Serž Bramercom, koji i ako nema ni traga o hapšenju Mladića i Hadžića, on, Serž Bramerc “obaveštava SB OUN da Srbija sarađuje sa Haškim tribunlom”. Tu se sada čovek pita: ko to govori neistinu, srbijanske vlasti oličene u Rasimu Ljajiću, Vukčeviću, Vekariću i drugim njihovim saradnicima, ili Serž Bramerc, ili svi zajedno?.

Istu “pravnovaljanu vrednosti ima” i “izveštaj” gospodina Dika Martija Savetu Evrope. Bojim se da je g. Dik Marti, “naseo” pričama Rasima Ljajića i ostalih, i preuzeo od njih gotovo pripremljenu optužnicu protiv OVK. Ne bi se iznenadio da su Ljajići pripremali i optužnicu protiv celog albanskog naroda.

Kako sam bio daleko od Kosova kada se dogodila otvorena agresija Milloševićeve Srbije nad Kosovom, jednostavno, ja neću da “gledam u pasulj” pa da nagađam, ko je šta radio na Kosovu, kao Baba Vanga. Ja držim da je sud jedino mesto gde se može utvrditi istina o tzv. “žutoj kući”, “trgovini sa ljudskim organima”, te slučajem “Klečka”, a ne ja i neki naručeni tužioci koji optužujuju bez pravnovaljanih dokaza.

Meni, Albancu više nije stalo do istine o tim  “događanjima”, nego li g. Diku Martiju ili njegovim naručiocima. Dakle, sud je mesto gde treba da se rasvetle sva događanja u toku  agresije Miloševićeve Srbije nad Kosovom, i da svako koji je počinio ratni zločin, zločin protiv čovečnosti,  zločin sanksionisan međunarodnim rezolucijama i dokumentima i dr. treba da stane pred lice pravde i da za sve što je činoi odgovara. Ja nisam, niti ću biti sretan ako neki ratni zločinac prodaje meni m... za bubrege, tj. ako je neko počinio ratne zločine bilo koje kategorije, a ja ga vidim kao “oslobodioca Kosova”.

 

Skadar je bio albanski i ostaće

 

Ostao sam dužan g. dr.prof. Kaplanu Buroviću, akademiku po pitanju “Severne Albanije”, gde on kaže: “Posle svega toga pitamo se kakvu su to pozitivnu ulogu odigrali Albanci u istoriji crnogorskog naroda”. I akademik Burović, nastavlja: “Da možda ko ne smatra pozitivno  to što su albanizovali severnu Albaniju i oteli Crnogorcima njihovu srednjovekovnu prestonicu Skadarl?!”, pa ide još i dalje sa optuživanjima i iznosi: “Ili smatraju pozitivnom ulogom regrutovanje ovih Albanaca za likvidiranje Cre Gore”.

Ja sam na početku prethodnog reagovanja izneo misljenje da je g. dr.prof. Kaplan Burović akademik, “... preopterećen problemom albanskoga naroda, odnosno preopterećen problemom što uopšte postoji albanski narod”.

Kada čitalac Tabloida pročita pisanija pof. dr. Kaplana Burovića, akademika jednostavno se pita: “ Pa kada su Albanci alabanaizovali severnu Albaniju? Kada je Skadara bio prostonica Crne Gore i kada su Albanci regrutovani za likvidiranje Crne Gore?”.

Prof. dr. Kaplan Burović, akademik po svemu sudeći boluje od kompleksa niže vrednosti. Pa, pošto nema šta da pruži naučno, onda se dočepao okultnih nauka zbog čega, imam pravo da sumnjam  da je i dobio počasno zvanje “akademik”.

Pa Kaplane Buroviću Skadar je bio albasnki, jeste albanski i biće albanski. Ako je Skadar bio glavni grad Zete, to ne znači da je bio glavin grad Crne Gore, već Albanije i Crne Gore,  jer Zetom je tada vladala albanska prodica Balsa, (vi srbizujeti porodicu Balsa, sa Balšići) te zbog toga je Skadar bio glavini grad Zete, a ne što je “Skadar bio crnogorski glavni grad”. Gospodine Buroviću, dokažite nam molim Vas kada su Albanci regrutovani za likvidiranje Crne Gore?”.

Ja ne mogu da verujem da ima takvih ljudi koji su opterećeni tolikom mržnjom prema drugom narodu, u ovom slucaju prof. dr. Kaplan Buroviž, akademik opterećen, ili bolje reći indoktrinirrana mržnjom prema albanskom narodu i prema svemu što  je albansko.

No, šta je tu je, bitno je da na mene nemogu da utiču pojedinačna skretanja, i ja sam ponosan na sebe što ne mrzim nikoga, što nemam nigde ni u jednom narodu neprijatelja, što ne bolujem od optuživanja drugih, što nikada ne želim da ističem svoj narod na uštrb drugih naroda, što je narod kome ja pripadam, najzad izvojevao slobodu, a ostavljam Burovića, i Buroviće neka se hrane tom njihovom otrovnom hranom i dalje, i neka izmišljaju da  bi zadržali zvanja, “akademika i dr.”

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane