Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Stav

 

PREVARE

 

Piše: Branko Dragaš

 

 

KAPITALIZAM - Neoliberalni kapitalizam je poslednja faza korporativnog kapitalizma. Neoliberalni tržišni fundamentalisti su doveli razvijena zapadna društva do bankrota. Suludim štampanjem dolara i evra kupuje se vreme produžavanja agonije. Izuzev ubacivanja papirnog novca u teško oboleli sistem, kapitalizam ne nudi nikakvu viziju izlaska iz društvene krize. Izlazak iz eksponencijalne funkcije štampanja lažnog novca je moguć na sledeća tri načina: novi svetski rat, hiperinflacija ili građanski rat u Imperiji u rastrojstvu. Čekamo rasplet. U svakom slučaju, došlo je novo doba. Vreme obilja je uveliko prošlo. Pripremajte sebe i svoju porodicu za život u novom dobu. Ko prvi shvati šta se dešava i ko počne da prvi reže sve troškove, dobiće priliku da opstane. Sve ostalo je prevara i gubljenje vremena. Prevara do prevare.

POTROŠAČKA CIVILIZACIJA - Raspada se potrošačka civilizacija koja je počivala na neprekidnom zaduživanju i trošenju nezarađenog. Vreme zaduživanja je prošlo. Od izbijanja finansijske krize u SAD 2008. došlo je do pada životnog standarda za 30 odsto. Očekuje se dalji pad standarda u razvijenim zemljama za novih 50 odsto. Toliko je naduvan balon koji mora da se izduva. Građani razvijenih zemalja su potpuno sluđeni, ne znaju šta ih je snašlo. Niko nema hrabrosti da im kaže pravu istinu i da im saopšti da sledi drugi talas krize koji će biti mnogo gori od prvog finansijskog udara. Kejnsov model svekolike potrošnje je propao. Ne može se bankrotirani sistem spasavati novom prevarom. Realna ekonomija počinje štednjom.

IMPERIJA - Imperija se nalazi u potpunom rastrojstvu. U Juti je Kongres izglasao da obračunska jedinica može da bude i zlato. To je veliki iskorak. Teksaški univerzitet je uložio jednu milijardu evra u zlato, ali nije hteo da primi nikakave lažne papire i potvrde o zlatu, nego su tražili da im isporuče samo zlatne poluge. Papir više niko neće da primi. Lažni dolari narkomanski se ubacuju u oboleli sistem. Ugrožen je bio i budžet države. Poslednjeg dana, u petak do 24 časa, budžet nije bio usvojen. To je značilo da nema isplate korisnicima budžetskih plata, što bi doveo do raspada Imperije. A onda je u subotu sve izglasano. Lobisti su imali noćne polucije i svaki je kongresmen dobio apanažu da bi glasao. Sve je na prodaju. To je čelični zakon kapitalizma. Svako gleda samo svoje lične interese. Svi znaju da sistem propada. Obama se sprema za nove prevare i skuplja milijardu dolara. Nobelovac vodi rat u Libiji i ubija decu. Prevara do prevare.

DEMOKRATIJA - Savremena demokratija je prevara. Ološ političari i pohlepni oligarsi su obesmislili demokratiju. Građani su savremeni robovi, koji su zaduženi i moraju da glasaju kako im kovači lažnog novca narede. Nema slobode, nema jednakosti i demokratija se pretvorila u kastinsko društvo gangstera na vlasti i gramzivih oligarha. Totalitarni sistem je uništio demokratiju i čoveka pretvorio u konzumenta.

REPUBLIKA - Republikanska ideja je umrla propašću demokratije. Nema više istinskih republika, sve je postalo bezdušna prevara političara i tajkuna. Izbori su farsa. Sve je unapred namešteno. Izvršena je lobotomija građana. Vladaju plutokratije koje čovečanstvo vode u ambis. Vladaju strahom i prevarom.

LJUDSKA PRAVA - Propaganda o ljudskim pravima je prevara koja služi da se pokore drugi, nepokoreni narodi. U zaštitu ljudskih prava ustaju zlikovci koji pametnim NATO bombama sa osiromašenim uranijumom ubijaju nevine civile da bi se dokopali tuđih prirodnih bogatstava i da bi ih stavili pod svoju kontrolu. Foliranti iz nevladinih organizacija su plaćenici koji izvršavaju naredbe moćnih.

SLOBODNO TRŽIŠTE - Nema slobodnog tržišta. Sve je stavljeno pod kontrolu plutokratije. Familija upravlja planetom preko svojih političara i tajkuna. Priča o slobodnom tržištu je velika prevara. To pričaju oni koji su plaćeni da šire laži kako bi se slomile nacionalne ekonomije. Svet mora biti u posedu Familije.

POLITIKA - Stari narod je govorio da je politika velika prevara i lažljiva kurva. Politika se zasniva na borbama političkih stranaka za njihove partijske interese. I interese oligarhije, koja finansira političke stranke. A oligarhija zastupa interese Familije. Tako je umrla politika. Ovo što sada gledamo u politici je gnusna prevara. U politici je sve dozvoljeno. Važno je samo da se prevari što veći broj naivnih građana. Nisu važne ideje, ideali, moral ili dobrobit zajednice. Važno je samo da se trenutno obmanu zavedeni birači, da se prevare kako bi se nastavila krađa. Ukoliko želimo da čovečanstvo opstane, onda moramo iz temelja menjati politiku. Nova politika treba da donese novi moral i nove ljude.

POLITIČARI - Političari su ološ i prevaranti. To je suština njihove profesije. Oni su lažovi, secikese, jajare, psihopate i protuve. Njih ne zanima da zastupaju interese zajednice ili građana koji su ih izabrali. Oni su u politici da bi lečili svoju bolesnu sujetu. Političari su ludaci koji se leče dok vladaju. Psihopate na vlasti su doveli planetu do stresa. Ukoliko želimo da ozdravimo, moramo da se izborimo za moral u politici. Ukoliko želimo poštenu politiku, moramo da dobijemo novu politiku. Nova politika će biti u interesu čitave zajednice. Nova politika traži novi tip političara. Političara koji neće da krade i da vara. Političara koji će biti sluga javnog interesa. Političara koji će biti pošten, vredan i skroman.

MEDIJI - Nema slobodnih medija. Tačnije, gotovo da ih nema. Oni koji su slobodni marginalizovani su. Ne mogu da prežive. Medijima gospodare političari i tajkuni. Kako su oni ološ, onda mediji šire prostakluk i perverziju. Osnovni cilj političara i tajkuna je da građane naprave idiotima. To rade preko medija. I zato su mediji debilni. Pored stotine televizijskih kanala, normalan čovek nema šta da gleda. Mediji su glavno oružje za masovno istrebljenje zdrave pameti. Treba ih konzumirati vrlo retko. Ugasite, televizore!

INTELEKTUALCI - Većina intelektualaca su u službi plutokratije. Većina intelektualaca su prodane duše. Njihova uloga je da totalitarnom režimu daju privid da je demokratski. Oni šminkaju mrtvaca. I to šminkanje dobro naplaćuju. Intelektualci su izdali um i dušu. To su duhovne prostitutke. I lažljivi prevaranti.

CRKVA - Crkva se udaljila od istinske vere u Boga. Sveštenici su postali dileri

i brokeri na duhovnom tržištu. Njihova posrednička uloga im donosi velike materijalne koristi. Propovedaju veru iz audija i novih džipova. Okovali su se zlatom i postali veliki graditelji. Većina sveštenika ne služi Boga, nego svojim ličnim interesima. Fariseji i sadukeji su proterali Hrista iz hrama Božijeg. Trgovci, špekulanti i prevaranti su se uselili u hram Božiji. Vreme je za Hristov povratak. Vreme je da se bičom Božijim isteraju prevaranti iz Crkve. Sveštenici moraju da se vrate Hristu. Odbacite sva materijalna dobra i propovedajte jevanđelje.

ŠKOLA - Škola više nije obrazovna institucija. Škola je dnevni boravak za odrastanje dece. Škola je bebisiterka koja pazi na decu dok im roditelji robuju na poslu. Škola ne podučava mladež, nego brani nakardni sistem vrednosti. Zato deca beže iz škole. Neće da uče kako da se uklope u prevaru. Bune se protiv prevaranata. Mladost im ne dozvoljava da prevremeno ostare. Škola ne uči decu da misle, nego kako da se prilagode i snađu. Škola je postala trening i veština. Uspevaju samo oni koji su uporni u vežbanju.

EVROPSKA UNIJA - EU je zahvatio jugoslovenski sindrom. Ideja o udruživanju evropskih naroda i stvaranju velikog, zajedničkog tržišta ne može da se ostvari j.er nisu dobro rešeni međusobni odnosi unutar EU. Temelji nisu dobro postavljeni. Ideja je bila dobra, ali je realizacija propala. Glavni krivac za propast je vavilonska briselska administracija. Ona je nesposobna, korumpirana i prevarantska. EU se raspada. Ne može da opstane zajednica u kojoj, recimo, Grčka ne radi i pravi gubitke, a nemački poreski obveznici treba da pokriju te gubitke. Ta ekonomska politika vodi u bankrotstvo. Ta politika se ne razlikuje od sovjetske politike sovhoza i kolhoza. Mlađim čitaocima preporučujem da pročitaju "Uzoranu ledenu" Mihaila Šolohova. Ekonomska zajednica koja se ne bazira na realnim interesima njenih članica i čistim računima neće ostati. Jugoslavija i Sovjetski Savez su dokaz za to. Sada je na redu da se raspadne lažna EU.

EVROPSKE INTEGRACIJE - Mantra za političku prevaru naroda koji nije član propale EU. Propaganda o raju koji nas čeka kada uđemo u EU služi da bi naši političari nastavili da pljačkaju sopstvenu državu i građane. Kandidatura za EU i čitava ta farsa koja se igra pred gladnim i opljačkanim građanima, treba da posluži samo tome da građani ne izađu na ulicu i ne sruše odnarođeni režim. Srbija je evropska država i mi smo evropski narod. Nama nije najvažnije da siromašni i bedni uđemo u EU. Nama je važno da budemo bogata i organizovana država koja sarađuje sa čitavim svetom, gde možemo da ostvarimo svoje nacionalne i državne interese. Stvaranje evroazijske unije sa sedištem u Moskvi i čvršče povezivanje zemalja BRIKS menja našu geostratešku politiku. Za Srbiju je najbolje da bude nezavisna i da radi sa svima.

STANDARDIZACIJA - Briselska birokratija je nametnula prevaru nazvanu standardizacija. Nije problem u tome da se za potrebe tržišta standardizuje roba koja se uvozi, to je normalno i svako tržište tako treba urediti, ali je problem nastao kada su briselske birokrate počele da određuju pod kojim stepenom povijenosti će se uvoziti krastavac na njihovo tržište, kolika kalibracija paradajza je dozvoljena, i niz drugih stupidnih ograničenja koja su pokazali totalitarizam tog sistema. Na slobodnom tržištu suvereni potrošač određuje šta će kupovati. Da li će kupiti veliki ili mali krastavac, to je njegova odluka i tu nikakav birokrata ne sme da se meša. Ali kako živimo u totalitarnom svetu, kako nema slobodnog tržišta, kako su građani pretvoreni u potrošačke konzumente, onda se njima nameću standardi koje određuju staljinističke birokrate u Briselu. Kada bi rekli da je to fašističko ponašanje, mislim da ne bismo pogrešili. Tako se počinje.

FED - Privatna centralna banka Imperije je za poslednje tri godine ubacila u sistem 20.000 milijardi dolara. Prikazali su američkim građanima da je ubačeno samo 797 milijardi. Za finansijsku podršku bankrotiranim i pohlepnim bankarima odštampano je dovoljno novca da gramzivi bankari mogu da uzmu za sebe i bonuse. Banke su bankrotirale, poreski obveznici su pokrili sve gubitke i bankari-gangsteri, bangsteri, uzeli su sve provizije. Gubici se socijalizuju, a dobitke dele bankari. Državni socijalizam je pobedio u Imperiji. Sada FED plasira preko trejdera na finansijskom tržištu bezvredan novac, iz te ogromne oštampane mase bezvrednog novca, pretpostavljam da je 2.000 milijardi evra namenjeno za potkupljivanje ostatka čovečanstva. Odobravaju se nepovratna sredstva za projekte i tako se pere savest nečista od prevare.

VOL STRIT - Ništa se nije promenilo. Nikakav zaključak nije izvučen iz finansijskog brodoloma. Bankari prevaranti i njihovi brokeri i dileri i dalje pale vatrene plamenove na finansijskim tržištima. Namerno se nabija rast indeksnih poena. Prikazuje se izlazak iz recesije, dok milioni ljudi ostaju bez posla i gladuju. Ne trgujte na berzama. Ne kupujte falsifikovane papire bez vrednosti. Kupujte zlato i srebro. Kupujte plodnu zemlju, šume i vodu. Vol Strit je kazino u Las Vegasu. Nemojte da se kockate, naučite da radite i štedite.

IDEOLOGIJA - Sve ideologije su prevarantske. Svako ko propoveda mora da živi u skladu sa onim što govori. To je početak našeg ozdravljenja. Ideologije su punjenje praznih glava podanika. Nije bitno da li se to radi u ime radničke klase, nacije ili evropskih integracija, sve se te ideologije baziraju na prevari. Zato, prosuđujte pametno. Ne verujte praznim pričama, verujte samo delima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane