Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Nestrpljenje: U očekivanju odlaska predsednika Srbije Borisa Tadića

 

Srećno ožalošćena porodica

 

Česta pojavljivanja u javnosti srpskog predsednika Borisa Tadića, i pored dosta šminke, pokazuje građanima da je njegova bolest u završnoj fazi. Predsednik sve teže diše, bled je kao kreč, kopni, teško se kreće, nervozan je, i priča nepovezano. Uglavnom gluposti, kao i celog svog života...

 

Milovan Brkić

 

Prošle godine u decembru je na Vojno-medicinskoj akademiji predsedniku Tadiću, pored amputacije prsta na levoj nozi, izvršena operacija i na kolenu. Lekar iz Finske Sakari Orava izvadio je želatinastu masu, a laboratorijske analize su pokazale da je reč o sarkomu, sistemskoj bolesti koja je neizlečiva, a od njenog dijagnostifikovanja oboleli može da živi, u zavisnosti od opšteg stanja organizma i godina života, najduže dve godine.

Dok se predsednik oporavljao od operacije i šoka, ispostavilo se da je bolest prešla na kuk, i uočljivo je da teško hoda i da hramlje.

Predsednikovi lekari na VMA hteli su da pribegnu novoj operaciji, ali se ispostavilo da je njegovo zdravlje "izmaklo kontroli", što je i karakteristika ove bolesti. Ona sa kuka prelazi na kičmu, i oboleloga čini nepokretnim.

 

Ništa bez metka

 

Da li je dvorska kamarila saopštila gospodaru od čega boluje? Ako jeste, zašto ga izlaže naporima koji prevazilaze mogućnosti i potpuno zdravog čoveka njegovih godina?

Lekari procenjuju da bi do kraja godine predsednik Tadić mogao da se predstavi u Gospodu.

U predsednikovoj Demokratskoj stranci njegova bolest više nije tajna. Mafija koju je Boris Tadić stvorio u svojoj partiji, počela je da se oseća nesigurnom i da razmišlja o osiguranju svog statusa, imovine i o zaštiti od svojih nedela.

Zabrinuti su i predsednikovi koalicioni partneri.

Više ministara Demokratske stranke strahuje od hapšenja, jer je Tadiću upućen ultimatum da mora da ih stavi iza rešetaka. U zahtevima prednjači Nemačka, u kojoj je Boris Tadić, zbog bednog služenja interesima vladajuće elite ove zemlje, koja radi na potpunom uništenju Srbije, dobio nekoliko nagrada.

Kada gospodar onemoća, njegovo okruženje se bori za njegovo mesto. Kada kum mafije smrtno oboli, sastaju se glavešine iz njegove porodice koji odlučuju ko će preuzeti njegova ovlašćenja. Posao ne sme da trpi.

Kao najozbiljniji kandidat za naslednika u stranci ističe se gradonačelnik Beograda Dragan Đilas...

Ovaj poluinteligent, koji je uspeo da "nabere" pola milijarde evra samo od izgradnje mosta preko Ade, drpiće nekoliko desetina miliona evra.

Vlasnik je dnevnih listova Pres i Pravda, vlasnik je marketinške agencije koja drži monopol u Srbiji na reklamni i oglasni prostor, pod njegovom kontrolom je lokalna radio i TV stanica Studio B, a zahvaljujući oglasima koje plaća Skupština grada Beograda, dakle parama iz budžeta, on primorava sve medije da, kada je njegov lopovluk u pitanju, drže jezik za zubima.

Gradonačelnik Đilas se, očigledno je, sprema da zameni Borisa Tadića. Kandidati su, što se novca tiče, Dušan Petrović, Bojan Pajtić i Dragan Šutanovac, ali su sva trojica pod ozbiljnom istragom, koja je okončana. Njih bi Đilas, posle odlaska Borisa Tadića, pre isteka mandata, mogao da stavi iza rešetaka, i tako postane jedini političar-tajkun koji bi dokusurio ono što je Tadić započeo.

Lopovski apetiti gospodina Đilasa, koji je opasni psihopata, ne mogu se zadovoljiti niti zaustaviti bez metka.

Ako predsednik Tadić umre u ovoj godini, njega, prema odredbama Ustava, zamenjuje predsednica Parlamenta Slavica Đukić Dejanović.

Ova kurveštija, potpredsednica Socijalističke partije Srbije, mesecima opisuje predsednika Tadića kao "čoveka kome narod neće dati da ode iz politike!". Za profesoricu neuropsihijatrije iz Kragujevca, Tadić je - besmrtan. Novi Tito, iako ona, kao lekar, zna kakva je Tadićeva bliska sudbina.

U novosadskom Dnevniku predsednica Skupštine Srbije tvrdi prošle nedelje da" sve ono što nisu uradili Slobodan Milošević i Zoran Đinđić, učinio je Boris Tadić!"

Ova ocvala kurveštija, sa mesečnim primanjima od nekoliko hiljada evra, koju u svakom trenutku čuva deset telohranitelja, bila je psihijatar i Slobodanu Miloševiću, u trenucima kada je morao da iz rezidencije ode u Centralni zatvor u Beogradu. Njen sin se školuje u SAD, a majka mu šalje ogroman novac nadajući se da će ispred streljačkog voda otići da život provede u SAD krckajući milione evra koje je i ona dobila od Borisa Tadića da bi SPS ušla u samrtnu koaliciju - Zajedno za Evropu.

Evropska unija je bila Tadićev put bez alternative, njome je pobeđivao na izborima, plašeći birače. Na kraju, i sam predsednik priznaje, dosta rezigniranim rečima, da smo izigrani i da smo pred stalnim ucenama, kada je evropska perspektiva Srbije u pitanju.

 

Groblja će poneti

 

Za Tomislava Nikolića, predsednika SNS-a, Kosovo i Evropska unija su kao dva njegova sina!

Nikolićevi sinovi su opasni kriminalci, a otac ih je, preko mafije u FK Partizan uveo u to društvo, tako da, u figurativnom smislu, on ta dva svoja "sina" pravim rečima opisuje.

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas, čija bivša supruga vodi Kancelariju za evropsko pridruživanje, i ubira mesečno po šest hiljada evra, zna da je Evropa tropa i na vreme traži, osim EU, saveznike i na drugoj strani. On je rekao da Evropa ne sme da ima duple aršine za Srbiju. "Evropa nam je ipak mnogo pomogla terajući nas da se menjamo nabolje", rekao je Đilas u intervjuu za nedeljno izdanje svog dnevnog lista Pres.

Đilas je dodao i da članstvo Srbije u EU "nije smisao našeg života, ali je to garant da će svi u Srbiji poštovati pravila koja omogućavaju da se bolje živi".

"Veliki revolt kod većine nas, građana Srbije, izazivaju oni predstavnici EU koji nam stalno dele lekcije i tretiraju nas kao najgore đake u ovoj evropskoj školi. Misle da je potrebno da oni dođu i nauče nas kako da ne ponavljamo razred, ali se često dešava da od nas traže da naučimo i gradivo koje nije u školskom programu", kaže Đilas.

On precizira da je jedno ako nas uče da niko ne sme da bude maltretiran samo zato što je homoseksualac, a potpuno drugo kad traže da svi podržimo gej paradu iako se takve manifestacije ne održavaju u mnogim zemljama EU.

Gradonačelnik Đilas na vreme želi da iskorači sa "puta bez alternative", jer iz Evropske unije njega stalno pritiskaju, zahtevajući da izgradi stanove i obezbedi posao za Rome, koji su raseljeni iz nehigijenskih naselja.

Komesari Evropske unije ne traže to od gradonačelnika Beograda zbog prevelike ljubavi prema Romima, već zbog ogromne količine novca koji su poslali Skupštini grada Beograda za izgradnju stanova i obezbeđivanje posla za Rome koji su živeli ispod mosta Gazela i na Novom Beogradu, a koje je Đilas smestio u kontejnere. Gde se izgubiše pare iz fondova, pitaju ga komesari EU?

A gradonačelnik odgovara: "...Pošto nigde gde Romi predstavljaju veliku populaciju ne dobijaju stanove i posao samo zato što su Romi, onda neka ne traže to ni od siromašne Srbije. Evropa od Srbije ne treba da traži ni da ukidanje viza tretiramo kao veliku nagradu za dobijanje prelazne ocene, jer je to nešto što pripada svakom Evropljaninu... Godinama su nas ubeđivali da nikako ne smemo da se zadužimo više od 45 odsto našeg BDP, a u isto vreme mnoge zemlje članice EU, pa i SAD zaduživale su se duplo više od toga..."

Onda je dodao da nema razvoja bez ulaganja u infrastrukturu i obrazovanje, a da taj novac može da dođe samo iz kredita:

"...Ukoliko u ove dve oblasti ne ostvarimo napredak, kako će Srbija da se razvije, ona koja je za razliku od ostalih razorena bombardovanjem NATO? Hoće li neko da nam da donacije od 10 milijardi da to popravimo? Neće! Znači, moramo sami... Ako ja ne budem gradonačelnik Beograda, nijedan započeti projekat neće biti završen!"

Tako je nedavno govorio Boris Tadić u drugom izdanju, kalif koji pretenduje da bude umesto kalifa...

U očekivanju skorog odlaska Borisa Tadića, njegov dvostruki protivkandidat na predsedničkim izborima Tomislav Nikolić očekuje da konačno i njega ogreje sunce. On nastavlja da ide Tadićevim putem. Niko mu nije šapnuo da sa tog puta treba odmah da skrene. Ali, od nule se ne pravi petica.

Ožalošćena porodica je u velikoj žalosti, ali i u velikom strahu. Od metka, hapšenja, prebijanja, od plenidbe imovine po zakonu Snežane Malović.

Groblja će poneti i ove jeseni.

 

 

 

 

 

Ožalošćena porodica je u velikoj žalosti, ali i u velikom strahu. Od metka, hapšenja, prebijanja, od plenidbe imovine po zakonu Snežane Malović.

 

 

 

Kada gospodar onemoća, njegovo okruženje se bori za njegovo mesto. Kada kum mafije smrtno oboli, sastaju se glavešine iz njegove porodice koji odlučuju ko će preuzeti njegova ovlašćenja. Posao ne sme da trpi.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane