Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Poreska mafija

Poreska mafija

Kriminal ostaje u krugu porodice

 

Kume, kume, prekipe ti kesa

 

Direktor Poreske uprave Centar Beograd Dragan Ristivojević možda i ima neke psihičke probleme, ali još nije toliko blesav da propusti priliku da u svoj džep strpa koji evro mimo legalnih prihoda

 

Igor Milanović

 

 

Posle teksta u Tabloidu 238 pod nazivom Psiho, obratili su nam se mnogi radnici Poreske uprave (PU) Beograda sa novim prilozima za biografiju direktora ovog centra Dragana Ristivojevića Psiha i kuma mu, direktora filijale Vračar Dušana Ljubičića.

Iako Psihu samo povremeno ne treba prevodilac sa srpskog na srpski, on 2002. od strane svog kuma biva uguran u PU gde dobija i službeni auto. Kada se ubrzo ratosiljao ove dužnosti i prešao na radno mesto gde može da krade, a da ništa ne radi, Psiho vraća službeni auto, ali bez bonova za benzin i bez goriva. Gde se to zaturilo za Psihova službovanja, znaju samo njegovi lepljivi prsti.

Da bi sve ostalo u krugu familije, Psiho svog kuma postavlja na mesto načelnika filijale (PUF) Zemun, pa zatim za direktora PUF Palilula i, konačno, na funkciju direktora PUF Vračar. Za ove česte premeštaje kum Ljubičić treba najviše da zahvali svojoj seksualno devijantnoj ličnosti.

Prvo je maltretirao jednu stranku, udatu ženu, i to, kako se navodi u dopisu gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu, u njegovom kabinetu zavedenom pod brojem 3281 od 24. maja 2010, "štipanjem, pipkanjem, dodirivanjem, nuđenjem masaže, trljanjem dok prolazi, nasrtanjem..." Kada je zapretila realna opasnost da umesto onoga što traži dobije pepeljaru u glavu, Ljubičića kum Psiho sklanja na novu funkciju.

Posle toga je u PUF Zemun Ljubičić u toaletu, u intimnoj pozi, zatečen sa jednom službenicom. Priča se raščula među zaposlenima, pa je sa mesta direktora ove filijale smenjena inače izuzetno kompetentna mr Vera Vratonjić. Kumovski duo joj je zamerio što nije sprečila zaposlene da prepričavaju Ljubičićeve seksualne vratolomije pored pisoara.

Službenice koje mu nisu po volji i koje ukazuju na njegovo sumanuto i nekompetentno ponašanje, Ljubičić maltretira. Tako je prošla Ljiljana Lazarević, a inspektorku Desu Milošević je Psihov kum, i sam, očigledno, sa posebnim potrebanma, mesecima zvao na službeni mobilni i pretio joj.

Ništa bolje ne polaze ni muški zaposleni u Poreskom centru Beograd koji nisu po volji iščašenim kumovima. Inspektor terenske kontrole PUF Novi Beograd Jovan Vučeljić predao je 7. maja 2007. pismenu izjavu da ga je Psiho kontinuirano maltretirao, pa da je čak u jednom trenutku i fizički na njega nasrnuo.

Inspektor Dragan Velimirović sa više od dvedecenijskim radnim stažom na tapet kumova dospeva 2009. pošto je pronašao zloupotrebe i falsifikate u Nautičkom klubu u Zemunu. Po prvim podacima, vrednost ovih krađa bila je šestocifrena, i to u evrima. Jedno od lica prijavljenih za ove mahinacije, Jovan Ranđelović, piše prijavu protiv savesnog inspektora, a namazani i podmazani kumovi odmah formiraju komisiju na čelu sa inspektorom Zoranom Skokom. Predmet Nautičkog kluba (gde je ubrzo došlo i do hapšenja aktera mućki) biva oduzet  Velimiroviću, a sve njegove prijave se cepaju i bacaju.

Konačno, disciplinska komisija zakazuje zasedanje za 27. avgust 2009. a da o ovome ne obavesti samog Velimirovića. Kao rezultat, njemu u istom danu bivaju uručena dva otkaza sa radnog mesta, čime je on postao rekorder svetskih razmera. Verovatno su kumovi pomislili da jedan otkaz sud može i da obori, ali dva...!?

Godinu dana pre toga Velimirović se još teže zamerio ludim kumovima. Tada je dobio na obradu veoma komplikovan predmet 47-00001/2008, koji je uspeo da reši zaplenom zlatnog nakita u vrednosti od 40.000 evra. Kažnjeni juvelir se žalio, drugostepeni organ je potvrdio Velimirovićevo rešenje, a konačnu odluku u korist Poreske uprave doneo je Vrhovni sud Srbije.

Tada kažnjeni juvelir daje ponudu da mu se zlato vrati uz nezvaničnu nadoknadu od 20.000 evra. Inspektor Velimirović odbija svaki razgovor na tu temu, ali oko zlata počinju da se muvaju kumovi Psiho i Ljubičić. Iako je predmet bio pravnosnažno okončan oni izmišljaju neki sitni propust formalne prirode, a na saradnju nespremnog inspektora Velimirovića premeštaju u drugu filijalu, iako na to nisu imali zakonsko pravo,  pošto je on u to vreme bio predsednik sindikata u PUF Zemun.

Dok ovakvi nebaždareni kumovi vode Centar Beograd, ne treba da čudi što su nam fiskalni prihodi ispod onih planirnih, pa mora da se štedi na penzijama, dečijim dodacima i socijalnim davanjima.

 

 

 

 

Ispravka

 

U tekstu Psiho iz prošlog broja potkrale su nam se dve sitne i nenamerne greške. Direktor PUF Savski venac, koji radno vreme provodi reketirajući kafedžije i grebući se za neku kapljicu i poneki zalogaj, zove se ispravno Slavenko Bezarević.

Jedna od neizbežnih članica svih mogućih i nemogućih komisija je Gordana Rašeta.

Izvinjavamo se gospodinu Bezareviću i gospođi Rašeti što smo njihova imena pogrešno naveli. Sve ostalo u pomenutom članku je tačno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane