Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Loznica: Ako ih Predsednik ne spase, bolje da ih nema

 

Koje je boje Knez Vidoje

 

Grupa članova DS iz LOznice uputila je pismo predsedniku Demokratske stranke, Izvršnom odboru stranke, MUP-u Srbije, ali i Tabloidu, u kojem traže da se uklone mangupi iz vlastitih redova, pre nego što svima dođu glave

...

 

Počnimo redom. Davne 2004. Vidoje Petrović (dalje Knez) obeća kako će da sredi javna preduzeća. I sredi ih do kraja! Sva su uništena, naprimano radnika preko svake mere i potrebe, naravno najviše iz G-17. Samo je Vodovod pre par dana bio blokiran za 53.000.000 dinara zbog dugova. Preduzeće tako može voditi i baba Kurana, jer to preduzeće samo za slavu preduzeća potroši zvanično 800.000 dinara. Osnovano je novo JP Parking servis i, vidi čuda, svi zaposleni u njemu su iz G-17. A direktor preduzeća - kum Mire Pejice, potpredsednika Skupštine, naravno iz G-17. U javnim radovima za ovu godinu Knez od dobijene "kvote" od 125 radnika udeli milostinju SPS-u i DS-u po 15 radnika, a ostalo G-17.

Obeća Knez te 2004. da će zaposliti 5000 radnika i, naravno, ništa od toga, nego pričaju i hvale se kako su zaposlili u tzv. čarapari 800 radnika, kao da je to njihovo preduzeće, a ne - privatno. Sada nesrećnik priča kako će zaposliti sledeće godine 70 posto nezaposlenih u opštini.

A ko je uopšte Vidoje Petrović, zvani Knez?

Čovek koji je završio Vojnu akademiju, a nikada nije radio u vojsci, koji se lažno predstavlja da je bio načelnik Policijske akademije, što nije tačno. Istina je da je bio razredni starešina jednoj generaciji, pa je sklonjen u policijski stanicu odakle je isteran zbog odbijanja da brani državu na Kosovu, kao i ostali časni vojnici i oficiri. Bio je kandidat za poslanika pa propao. Javna je tajna da je kupio preduzeće Modu u stečaju preko firme Neli. Ako želite da dobijete kredit iz Fonda morate preko agencije čije je vlasnik sin Milana Panića, direktora toplane, naravno fiktivno, a pravi gazda je Knez.

Znate li da je cena radnog mesta u opštini od 3.000-5.000 evra, a pare uzima ko drugi nego Knez preko J.A. Pri izgradnji benzinske pumpe u centru opštine (bivši Fak) digla se silna prašina... I onda mafija ponudi preko posrednika Knezu 50.000 evra da dobije dozvolu, kako i bi. Samo, Knez nije naivan: uze ceo iznos odmah (nudili mu pola odmah, a pola posle dobijanja dozvole). Transakcija obavljena u Diskopatiji, gde se Knez rehabilitovao od teškog posla. O ovome je bio obavešten poslanik Mihailo Purić, ali ništa. Preko  rekonstrukcije ulica i trgova peru se velike pare, dok se izvođačima radova duguju milioni.

Zato valjda i pešačka zona nosi ime Knez Vidoje, a od Centrale Čika Ljubina (desna ruka Vidojeva u marifetlucima). Svi mediji, i pisani i elektronski su Knezovom kontrolom. Kupio je Knez i, ni manje ni višenego - 1000 hektara zemlje u Vojvodini. Nek' se nađe. Odnese i donaciju od gladnog grada Loznice Japanu od 1.000.000 dinara, ali mu to ne bi dovoljno nego odvede TV ekipu iz Loznice da ga snimi kako saoseća sa Japancima. Da zlo bude veće, sa njim bi i vodnik bivše JNA (sada menadžer), ofarbani Radičević, koji je zataškao brojne afere u bolnici pa sada nastoje što pre da se otarase Srbe Markovića, direktora bolnice, koga kuče nije imalo za šta da ujede, sve dok nije postao direktor. Sada vozi, šta drugo, nego ip. Em je direktor, em ima privatne tezge u regionu.

A šta reći o našim koalicionim partnerima. Tuga i jad, sve sam šljam i ološ. Počev od Jovice Todorovića, koji je prodavao tombolu, pa kupio diplomu više škole, a sad se predstavlja kao fakultetski obrazovan čovek. Čovek koji je pravio orgije na radnom mestu u Mladosti. Čovek 20 punih godina nije priznao vanbračnu ćerku. Sada se ne trezni pa se potuče gde god bude pijan sa svojim sinom Vlastimirom, koga narod prozva Laćo. Treba MUP da proveri kako se od 2000. tako brzo obogati kupujući zemlju širom Korenite i kako brzo napravi fabriku rakije. Da li su to možda pare od drugog sprata SPS-a, koji je nestao na volšeban način i za koji je Todorović dobio od tadašnjeg Zidara, priča se, 60.000 maraka.

Direktor KJP Naš dom Stanko Tešić, vidi čuda, iz Mladosti, pa još iz Korenite, odakle i Todorović. Zaposlio svog sina u preduzeću, snaju u Vodovodu, a za uzvrat primio snaju direktora Vodovoda u Naš dom. Opština mu poverila poslove zimske službe, a on ih ustupio privatniku. Ima platu od 100.000 dinara i povećavao ju je kada su plate bile zamrznute. Gde god je radio, preduzeća su propala (Viskoza, Krupanjka, Integral, Mladost, njegovo privatno preduzeće) i sada se kao naš koalicioni partner uhlebio u javnom preduzeću.

O lozničkom sudu da i ne govorimo. O direktoru JP Vodovod i kanalizacija takođe da ne govorimo. Treba odmah izvršiti reviziju računa tog preduzeća, pregledati sve poslovne knjige i naročito dokumentaciju sa Nemačkom kreditnom bankom.Treba pregledati i zadnja tri obračuna JP Toplana koji su fiktivni, a naročito otpise.

Mogli bismo nabrajati još ovakvih skandaloznih primera, naročito po školama, ali to prepuštamo organima.

Dakle, sa čim ćemo mi na izbore, i s kim. Sa Purićem, koji zna sve ove mahinacije, a ćuti? Zašto, pitajte njega. Možda zbog ljubavnice iz Centra za socijalni rad, sa kojom godinama živi u iznajmljenom stanu. Ili zbog poslovnih odnosa sa Markom N. Ili zbog situacije u HTP Banja Koviljača, gde postoji izjava direktora tog preduzeća u PS da je sve radio po Purićevom nalogu, ili zbog udela u hotelu u Banji sa Nikolićem, ili udela u hotelu Jezero u Malom Zvorniku, sa istom osobom.

To je naša slika i svakodnevica. Kada smo mi stvarali partiju i tukli se sa komunjarama, njih nije bilo nigde, a sada sa uzjahali tako da ne može gore. Ako Vi nešto pod hitno ne preduzmete, bolje da nas nema.

                        

                              Članovi DS iz Loznice, poznati redakciji

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane