Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Stav

 

Okupacija

 

Nema nam mirovanja dok se ne oslobodimo unutrašnjih okupatora. Nema odmora dok traje - obmana!

 

Branko Dragaš

 

SRBIJA - Srbija je okupirana iznutra. Prvi put u našoj istoriji. Okupirao nas je vlastiti politički ološ. Nalogodavci su izvan Srbije. Oni su izvršili lobotomiju političkog ološa i upravljaju njima. Teledirigovanim navođenjem slomili su ekonomsku kičmu Srbije i razorili društvo i državu. Ostvarili su svoju vekovnu težnju da se osvete Srbima i da ih kazne kao pobunjenički i remetilački narod na Balkanu. Uspeli su u tome što su vekovima sanjali.

Ranije nisu mogli jer naša politička elita, bez obzira koliko nesposobna, korumpirana i narcisoidna bila, nije bila izdajnička i znala je da je najveći greh izdaja nacionalnih i državnih interesa. Problem naše nacionalne elite poslednjih dva veka je taj da oni rade suprotno interesima sopstvenog naroda, ne zbog toga što oni to namerno hoće da rade, nego zato što ne razumeju istorijske tokove i donose nepromišljeno odluke, ulazak u prvo i drugo veliko klanje, raspad Jugoslavije, NATO bombardovanje i sulud pokušaj otpora vel ikim silama, žrtvujući svoj narod uvek zbog nečijih drugih interesa i izvlačeći najgora moguća rešenja za nas. Problem današnje kvazielite je taj što ona otvoreno radi za interese stranih država i stranih obaveštajnih službi. Tajne zabeleške Vikiliksa najbolji su dokaz te nacionalne izdaje. Ima jedna fantastična scena u tim zapisima, kada jedan od naših ministara, sletevši na aerodrom iz zvanične posete nekoj državi, mobilnim telefonom zove američkog ambasadora u nameri da odmah sa aerodroma dođe u ambasadu da podnese izveštaj sa puta, da bi mu američki ambasador rekao da nije ništa hitno, da ne žuri, neka se odmori i da sutra dođe u ambasadu. Strašno! To me podseća na one scene koje smo već videli kada veseli premijer Živković drži govor, a do njega nadmeno stoji, nadgledajući ga, američki ambasador Montgomeri, ili kada veliki vojskovođa Boris Tadić, kao komandant srpske armije, stoji i gleda kako se uništavaju protivavionski sistem strela 2M, preko 1.400 komada je tada uništeno, uz nadzor američkog ambasadora, zadriglog hrčka, koji je stajao u pozadini te sramne istorijske slike o našoj propasti i izdaji političkog ološa. Zamislite vojvodu Živojina Mišića da tako ponizno i skrušeno stoji pred ambasadorom neke velike sile i da bespogovorno izvršava njegova naređenja. Da li možete da zamislite tu scenu? Naravno da ne možete. Takva scena je nemoguća, jer je vojvoda Živojin Mišić bio istorijski lik u odnosu na ove današnje političke kreature za jednokratnu toalet upotrebu. Naša propast se najbolje vidi u tom rasponu od genijalnog vojvode Živojina Mišića do klovnova tranzicije Tadića i Šutanovca, uzimam njih kao ilustraciju naše tragedije, pa je potpuno razumljivo da se danas nalazimo u takvoj državnoj agoniji iz koje ne možemo da izađemo sa političkim ološem na vlasti i opoziciji.

Nastupi razgoropađenog Dačića i podlog Đilasa oko parade ponosa samo su predizborni propagandni trik, demagoško zamajavanje lakovernih građana, koji treba da nasednu na novu prevaru i da na izborima glasaju za iste političke diletante, koji će nastaviti da vode istu politiku uništavanja države i nacije. Gospodo drugovi, ne glasajte ni za vlast ni za opoziciju! Ako volite ovu državu i ako želite da nešto uradimo dobro za ovu državu i ovaj narod, najljubaznije vas molim da ne glasate za te iste političke skotove koji su nas okupirali iznutra i kojima su nalogodavci u Američkoj ambasadi. Moram da kažem i to, poznavajući dobro američku političku scenu, da najbolji studenti sa koledža odlaze da rade u velike kompanije ili na visoke državne položaje u admistraciju SAD, želeći da postanu predsednici, ministri ili državni sekretari, dok su ambasadori šestorazredni službenici, bez velikog talenta i bez nekog velikog izgleda da uspeju u svojoj političkoj karijeri. Ambasadori koji odlaze u druge velike države još imaju neki politički kapacitet, ali oni koje pošalju na Balkan dolaze po kazni i oni su jako skromnih političkih mogućnosti. Ako to znamo, onda možete da mislite kakvo je to poniženje za predsednika nezavisne i slobodne države, države koja je u krvi izborila svoju istorijsku samostalnost da odlučuje o svojoj sudbini, da mora da referiše šestorazrednom činovniku Imperije u rastrojstvu i da mirno stoji pred njim na prijemu. Ko može da pristane na to ponižavanje? Samo onaj koji je ucenjen i koga drže u šaci. To je izrežiran sistem kako se radi sa svim okupiranim zemljama. Nema više potrebe da se vode ratovi, osim ako se ne radi o onima koji su prevazišli sve dozvoljene granice koje su im postavljene i koji onda moraju da se kazne, kao što je to slučaj sa Gadafijem, sve ostale države dobijaju da njima upravljaju vlastiti politički ološ, koji sprovode politiku velikih upravljača sveta. Obaveštajne službe Imperije imaju podatke o svakom našem političaru i znaju šta su radili, znaju kakvi su to skotovi i mekušci, tako da mogu da ih u svakom trenutku ucene i da traže da urade ono što je u interesu velikih upravljača sveta. Znači, u njihovim fijokama se nalaze afere i dosije svakog političara, tako da se ta dokumenta izvlače na svetlo dana po potrebi.

Onda kada zatreba. Recimo, taj isti Dačić, koji danas priča da treba da podelimo Kosmet sa Albanijom? Pa Srbija se ne graniči sa Albanijom! Zašto to nije predložio svom vođi Miloševiću, kada ga je služio. Sve su to afere stavljene u fioku ambasadora, koja će biti izvučene kada tome dođe vreme. Neki drugi srpski političari su ucenjeni na neki drugi način, nema tu neke velike pameti ili ih puste da kradu državu da bi mogli da ih ucenjuju ili znaju njihove perverzne seksualne nastranosti koje čuvaju da bi ih kontrolisali, suština je uvek ista - moraš da radiš ono što ti kažu, što je protiv interesa tvoje države i nacije, jer ako to ne radiš onda ćeš biti smenjen i bačen u zaborav. Oni koji su istinski neposlušni i koji više neće da sprovode naređenja, takvi se obično - likvidiraju. Tako je Familija naredila da se ubije, recimo, Linkoln 15. aprila 1865, jer je hteo da pravi svoj novac, koji nije bio pod kontrolom Familije i lažnih kovača novca, tako je ubijen, samo posle mesec dana od izbora, 2. jula 1881. predsednik SAD Džejms Garfild, koji se protivio menjačima novca, tako je ubijen 22. novembra 1963 Džon Kenedi, dok se nekadašnji saveznici bili likvidirani kada su počeli da vode samostalnu politiku: Milošević, Čaušesku, Sadam Husein, Aljende i svako ko otkaže poslušnost. I Đinđićevo ubistvo se nalazi na razini ovih ubistava, ali su ga oni umotali u kriminalnu oblandu da bi sakrili svoje nezadovoljstvo Đinđićevom potrebom da promeni promašenu politiku koja će upropastiti državu i naciju.

Okupacija iznutra je podlo i perfidno razaranje države i nacije. Opasnija je nego spoljna okupacija. Spo ljna okupacija je otvorena i brutalna. Bazira se na sili i prinudi. Jasna je i logična. Jači tabači i nasilno nameće svoju volju porobljenom. Sve dok se porobljeni ne pobuni i otera okupatora. Porobljeni imaju prirodno pravo da se pobune i sva sredstva su im dozvoljena u toj pobuni za slobodu i nezavisnost. Okupator rizikuje da posle izgubi i svoju sopstvenu državu. Međutim, okupacija iznutra je kao podla bolest koja razara zdravo tkivo države i društva i koja preti da potpuno pojede državu i društvo. Mi se sada nalazimo u toj akutnoj fazi teške bolesti.

Ako sve ostane ovako kako je danas, onda je sasvim sigurno da ćemo izgubiti državu i da će Srbi zaista i nestati. Ne samo da nam Albanci otimaju vekovnu teritoriju i da proteruju Srbe tamo gde su oni na Kosmetu većina, nego se rastakanje vrši novim napadima na našu državu, naciju i našu suverenost. Pomahnitali muftija Zukorlić otvoreno zagovara stvaranje bošnjačke autonomije koja će, kako to u nas biva, postati d ržava u državi. Egzibicionista Nenad Čanak stvara vojvođansku naciju, državu i jezik. Mađarski fašisti tuku srpsku decu, dok se Srbija proglašava fašističkom državom. Folksdojčeri traže 32,5 milijardi evra da im Srbija isplati, kao da to sve nije već završeno sporazumom Tito-Brant, naravno, na štetu nas Srba, neisplaćivanjem u celosti ratnih reparacija, Austrougarska nam nije isplatila ono što je trebala i o tome niko ne razgovara. Hrvatske kompanije traže nazad svoju imovinu, bez obzira što je Hrvatska nacionalizovala imovinu srpskih preduzeća u Hrvatskoj. Na sve strane programirano rasulo i raspad države. Čekam samo da nam odštetu traže Rimljani, Kelti, Vizigoti i Avari. Pederi traže svoja prava. Paradiraju po ulicama i ponose se svojom seksualnom različitošću. Da li možemo očekivati da sodomosti dovedu svoje partnere, koze, ovce, pse, konje i magarad, na paradu koju će nazvati - parada ljubavi i ponosa, da bi tražili da se poštuju njihova seksualna različitost i njihove seksualne slobode?

Gde je kraj ovom ludilu? Ima li kraja? Smatram dok traje okupacija iznutra nema kraja uništavanju Srbije. Jedini način je da se hitno oslobodimo okupacije iznutra. O tome sam već sve napisao. Izneo sam sve šta treba operativno da se radi. Postao sam dosadan i sam sebi. Ali, gospodo drugovi, nema nam mirovanja dok se ne oslobodimo unutrašnjih okupatora. Nema odmora dok traje - obmana!

VOL STRIT - opljačkani i sve siromašniji građani SAD već nekoliko nedelja okupirali su finansijsko gangstersko leglo Vol Strit, tražeći da se promeni sistem u kome su bogati sve bogatiji, a siromašniji sve siromašniji. Nekoliko nedelja je nekoliko hiljada ljudi na ulicama i politička oligarhija je poslala policiju na njih. U nekoliko sati je uhapšeno nekoliko stotina mirnih aktivista, koji samo protestuju, neće da se sklone sa ulice i traže promenu neoliberalnog banditskog sistema, ali to pokazuje svu laž američke demokratije i propagande o građanskim pravima. Kada je ugrožen totalitarni sistem i kada su poljuljani temelji demokratije i slobode u Imperiji u rastrojstvu, onda Gvozdena peta pokazuje svu svoju nasilničku prirodu i brutalno brane totalitarizam. Zašto hapse građane koji protestuju protiv poretka? Zar to nije parada ponosa? Zar se oni ne bore za osnovna životna prava i slobode? Zar to nije važnije od prava pedera i sodomista? Zar pravo na život dostojan čoveka nije vrednije od prava seksualno različitih koje niko ne ugrožava u njihovom izboru? Naravno, velikom bratu ne odgovara da se građani bude iz narkotizovanog reklamnog spota, jer se tako urušava totalitarni sistem koji je potpuno razorio civilizaciju i preti da uništi samu planetu. Velikom bratu odgovara da se potrošačke manipulacije nastave, da robotizovani konzumenti slede uputstva iz reklamnih kampanja multinacionalnih kompanija, da plaćeni aktivisti svojim egzibicionističkim nastupima u javnosti vrše zamenu teze o položaju pedera i lezbejki, kako bi se sakrila i prikrila prava pitanja na koja politička elita razvijenih, takozvanih zapadnih društava, nema nikakvo rešenje. I to je suština problema. Familija narkotizovano štampa papire koje zovu dolar i evro, misleći da će tako rešiti duhovnu krizu koja je u osnovi glavni uzrok propasti kapitalističkog društvenog poretka. Ne može se povećavanjem dopinga da izleči narkoman na umoru. Imperija u rasulu je pred propašću. Dug od preko 211.000 milijardi štampanih dolara može se rešiti ili svetskim ratom ili socijalnom revolucijom u Imperiji. Izlaz iz eksponencijalne funkcije štampanja bezvrednih novčanica bez pokrića je svetski rat ili revolucija. Imperija vodi manje ratove koje više ne može da finansira, jer su rupe u državnoj kasi sve veće. Ostatak sveta nije za sada spreman da ratuje. Ostala je, dakle, samo socijalna revolucija u Imperiji. Podržavam sve slobodoljubive i misleće građane Amerike koji su izašli na ulicu u paradi ponosa Okupirajmo Vol Strit, jer su došli na pravo mesto zločina i jedini način da se spasi Amerika jeste da dođe do građansko-socijalne revolucije koja će srušiti dosadašnji sistem i Ameriku vratiti starim porodičnim i kapitalističkim vrednostima. Takvu Ameriku volim i molimo se da građani protestima na ulici sruše totalitarni režim i oslobode se okupacije.

Interesantno je da režim u Srbiji i tajni servis tajkunske Srbije ne pridaju nikakav značaj ovim protestima. Uplašeni su jer znaju da takva jedna socijalna revolucija sledi u Srbiji. Nisu sve parade zabranjene zbog pedera i lezbejki, nego zbog bezbednosne situacije, kako je to otvoreno priznao ministar policije, jer se režim uplašio da se ne ponovi Peti oktobar i da će to biti njegov kraj. Ne prenose se socijalni protesti iz Njujorka, jer to uskoro sledi u Beogradu. Nema im spasa! Gotovi su! Socijalna revolucija je pred nama! Srbija je bankrotirala. Političarima, tajkunima i kriminalcima treba konfiskovati imovinu. Ako to ne urade građanske snage, uradiće revolucionarni komitet demagoga. Ne treba nam nova demagogija! Građanin se saginjati neće! Ustanite u odbranu građanskih sloboda i prava! U odbranu države i nacije!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane