Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

Čankocentrizam i druge bolesti umišljene budale

 

Pas koji je izgubio gospodara

 

Bauk Nenada Čanka, lažnog proroka bez stalnog zaposlenja, kome je jedino zanimanje poslednjih dvadeset godina bilo lajanje na svoje sunarodnike, ponovo kruži srpskom Vojvodinom. No, proširio je "delatnost" pa sad optužuje Ruse da "finansiraju ekstremiste u Srbiji" i "proteruje" ambasadora Konuzina. U čije ime to radi i ko će njemu da sudi zbog širenja nacionalne i verske mržnje?

 

Mersiha Hadžić

 

U ranoj mladosti, još dok mu je otac Milan bio gradonačelnik Novog Sada, Nenad Čanak se bavio muzičkim zanatom, pa je znao i flautu da zasvira po kafanama. No, njegovo pravo pevanje (i sviranje), dešavalo se mnogo kasnije u prostorijama u koje se ređe zalazi, osim po pozivu drugova iz tajnih službi.

Izvesno vreme je javno nastupao kao čovek od najvišeg poverenja pokrajinske doušničke službe, a kasnije i kao "slobodan umetnik" okićen sa par kumova iz kriminalnog miljea, od kojih je bitan Nenad Opačić, osuđen kao narko diler, koji se nalazi na izdržavanju dugogodišnje zatvorske kazne, ali i Miodrag Kostić Kole, (koji je u međuvremenu oprao biografiju), ljubitelja brzih para, brzih kola i lakih žena.

Početkom rata u Hrvatskoj 1991. godine, mobilisan je (vođen kao "dobrovoljac") u "operacijama" za Ilok. Tamo su ga drugi rezervisti zapamtili po pedagoškom talentu: učio ih je da pevaju srpske revolucionarne pesme! Vratio se razočaran, bez medalje ali sa gorkim iskustvom: "...Rat je sramota ljudske golotinje. Sve se na kraju svede na konzervu mesnog nareska i komad hleba."

Samo desetak godina kasnije ( 4. decembra 2002. godine) prisustvovao je velikom koncertu kontroverznog naziva "Srijem Hrvatskoj" u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a predstavnici Hrvata iz Vojvodine zatražili su od prisutnih da pozdrave Nenada Čanka, jer je Čanak: "...U onim teškim vremenima progona Hrvata štitio hrvatski narod u Vojvodini".

Tako je dobrovoljac iz opsade Iloka, od agresora postao golub mira (svoju političku svest stekao je na jednom mitingu u Senti, gde ga je pravi golub sa verande istinski uneredio dok je držao govor, pa je kasnije i sam potvrdio da se za govno uhvatio čim je u politiku ušao!)

Čankov egocentrični i verolomni karakter, najbolje je opisala njegova bivša supruga, Marija Vasić-Čanak, kad se nekoliko godina ispovedala javnosti da joj je bivši muž preko svojih političkih veza u Centru za socijalni rad i Opštinskom sudu u Novom Sadu oduzeo desetogodišnjeg sina Milana, da joj je protivzakonito onemogućio da se na sudu bori za starateljstvo nad svojim sinom: "...On je emotivni invalid koji živi u čankcentričnom sistemu. Niko u njegovom okruženju ne sme da počinje rečenice negacijom!"

I zaista, Nenad Čanak, promoter antisrpskih teorija, bukač i verbalni siledžija, pokazuje sve odlike teške sociopatije, trošeći svoje televizijske minute nemilice, od TV Pink gde je učestvovao u svakoj mogućoj emisiji, do one sa najogavnijim sadržajem rijeliti programa, kao što je "Veliki brat" i slično, do režimskih uspavanki Studija B, gde priča sam sa sobom šta god mu padne na pamet, najčešće pljujući sve što je srpsko i pravoslavno. Njegova "obrada" jezika Vuka Karadžića na "TV Prva", pred milionim gledalaca i u prisustvu njegovog maloletnog deteta, primer je patološke mržnje, besprimernog primitivizma i vulgarnosti i zloupotreba maloletnika, posle čega su policija i centar za socijalni rad mogli da nastupe, ali nisu...

Koga svojim gebelsovskim izjavama hoće da zaplaši ovaj suveren jedne minorne političke stranke kakva je Liga socijaldemokrata Vojvodine?

U jednom o poslednjih obraćanja javnosti (intervju u novosadskom "Dnevniku", Čanak pod naslovom "Zlo opet buja u Srbiji"), objašnjava koja su to sve zla i šta treba zbrisati sa lica zemlje da bi njegova sreća bila potpuna. Kaže Čanak doslovno: "...Da Vojvodina ima svoju policiju i zakonodavnu vlast, sve te organizacije, Dveri, Naši, 1389, i sav taj besprizorni ološ bio bi zabranjen i drugačije bi smo razgovarali!".

Već u narednoj rečenici, on ove organizacije koje su u međuvremenu legalno registrovane kao udruženje građana ili kao političke stranke (o tome je Ustavni sud svoje rekao kad je odbio zahteve za zabranu tih organizacija), na vrlo podmuklo dovodi u vezu sa ekstremističkom organizacijom mađarskih fašista, "Pokret 64 županije".

Na ovaj način je izjednačio ovdašnju omladinu pobunjenu protiv odsustva državotvorne politike u Srbiji, sa mađarskim fašizmom koji baštini rasne teorije nacističke Nemačke iz Drugog svetskog rata!

Forsirajući podmetanje, zamene teza, otvorene laži, medijski linč i slične metode kojima se već godinama služi, Čanak bi konačno morao da pred nekim sudom ove države odgovara za zločin podstrekavanja na nacionalnu i versku netoleranciju, pa i otvorenu mržnju prema  Srbima i prema njihovim nacionalnim i verskim osećanjima.  

Jer, ako ovaj vođa minorne vojvođanske stranke ima zastrašujuću minutažu na svim njemu dostupnim medijima, onda je ovde reč o debelom megafonu, o jednoj vulgarnoj kreaturi koja govori ono što bi svaki srpski neprijatelj platio da čuje. I plaćaju mu! Čanak, ustvari, uživa u korupciji, on je politički odrastao i zastranio plivajući u njoj!

Kad premijerka Hrvatske svoje omiljene "ratne heroje" brani od osude u haškom sudu, od poternica raspisanih u Srbiji, ali i od svake odgovornosti za ono što su učinili, proteravši i poslednjeg Srbina iz krajeva gde su živeli pola milenijuma, Čanak se ne oglašava. Kao da nije u pitanju postojdbina njegovih predaka, raznih Čanaka, Čutura i Boca, iz Like, Dalmacije, Slavonije, odakle su došli kao kolonisti u Vojvodinu!

No, njemu je lakše da toleriše mađarske fašiste tako što ih izjednačava sa nacionalnim i desničarskim političkim pokretima u Srbiji, nego da izusti nešto u odbranu sopstvenog naroda, u trenutku dok traje njegovo teritorijalno, kulturno, ekonomsko i svako drugo masakriranje.

Vreme je da neko odredi ovom opasnom klovnu gde mu je mesto. Da ga zbog lopovske naravi i veleizdajničkog karaktera smesti na dugogodišnju robiju u društvu sa svojim kumom, ali i na obavezno lečenje, jer je evidentno da je njegova ličnost trajno poremećena.

Jer, njegovi javni nastupi postali su problem i za njega samoga. Nedavno je nekontrolisano napustio emisiju zrenjaninske KTV televizije, samo zato što mu se učinilo da mu se kamerman smeje! A, on ne bi da bude smešan. Njegov je zadatak da razbije, da ponizi, da popljuje, da raskomada, da dovede u stanje usijanja. Da razvuče Hrvatsku do Zemuna i Mađarsku do rodnog mu Pančeva. Još više od toga: on ima misiju da im ponudi  više teritorije, vlasti i prava, nego što ih ijedan pravoslavni Srbin danas ima!

A, u čije ime to nudi, treba da ga pita sudija novosadskog suda, u okolnostima vanrednog stanja koje Čanak tako proročki predviđa.

Evidentno je, da je nakon odlaska američkih obaveštajaca iz Beograda, Čanak izgubio gospodara koji ga je dobro plaćao. Sada laje na sva usta, nudeći svoje usluge drugima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane