Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Krici i odjeci

Krici i odjeci

Loznica

 

Tvoje više nije tvoje

 

Jedan kupoprodajni ugovor, overen u sudu u Loznici 30. 04. 2007.godine, o prodaji kuće i placa, otvorio mi je oči u kakvoj državi živimo. Naime, ja sam suvlasnik te nekretnine i ta nekretnina je bila nedeljiva zbog male veličine placa (samo 419 kvadratnih metara!).

Ugovor je bio overen samo uz lične karte, a prodavac je bio drugi suvlasnik, Luka Petrović i firme Boss, čiji je direktor prodaje izvesni Dragan Jerotić. Cena je bila 50.000. evra (nije navedena dinarska protivrednost, a zakonski je morala biti).

Nigde nije bilo ni moje suvlasničke saglasnosti za jednu polovinu koja meni pripada! Prodavac Luka Petrović meni kao suvlasniku nikada nije ponudio da tu polovinu otkupim. Zakonski je morao to da uradi u pisanoj formi i navede cenu.

Porez na promet plaćen je tek šest meseci kasnije kod Poreske uprave Loznica. Zar tu svu dokumentaciju sud Loznica ne traži za overu Ugovora?! Jer, prodavac Luka Petrović i kupac firma Boss-Trade su prekršili sve zakonske propise. Ugovor je napisao advokat Stanoje Filipović iz Loznice. Pitao sam se, zar on kao advokat ne zna koja dokumentacija je potrebna za to?!

Ko plaća toliki novac unapred, a ne unosi se u katastarske knjige kao suvlasnik polovinu kuće i placa. Jer to je velika svota novca za naše uslove u Srbiji, dok je za nekoga to ništa. Neko je imao veliku podršku ili interes da taj ugovor overi kod suda u Loznici...

Najpre je firma Boss-Trade poslala poštom kuporodajni ugovor meni, Blagoju Petroviću, u kome piše da su oni kupili idealnu polovinu kuće i placa u Gimnazijskoj ulici br.7, a samo nekoliko dana kasnije pišu meni novi suvlasnici, (Boss-Trade) pismo u kome piše da je Blagoje Petrović vlasnik polovine kuće i placa, te da moram da se izjasnim šta ću raditi sa svojom polovinom! Rok 4 nedelje! Zašto i kako to mogu to da traže od mene, po kom zakonskom propisu oni postupaju, pitao sam se! 

U međuvremenu ta firma Boss-Trade podnosi deobni zahtev sudu u Loznici i traži deobu.

Ja dobijam poziv za deobu kome se odazivam i dolazim na zakazano ročište 18.09.2007. godine sam, bez advokata, jer smatram da mi nije potreban. Pre tog ročišta izvadim posedovni list iz katastra Loznice gde se vidi da se kuća i plac vode na mene i brata po pola. 

Pitam deobnog sudiju Milorada Jankovića: kako je moguće da ta firma Boss-Trade traži deobu placa i kuće, a nisu vlasnici kupljene polovine? Na deobi 18.09.2007. isti sudija Milorad Janković odlaže deobu, a meni kaže da treba da podnesem tužbu za poništenje Ugovora i povredu prava preče kupovine, rok 30 dana.

Podnosim tužbu 18.10. 2007. godine za poništenje Ugovora i povrede prava preče kupovine. Sve u roku. U tužbi tražim izričito da mi Sud - Loznica odredi visinu takozvanog depozita i gde će novac ležati, kod koje banke a ne kod suda. Što je sasvim normalno i ispravno. Sve to uradim preko mog advokata, ali počinju rasprave, gde sam se redovno odazivao po pozivu. Trebalo je takođe da na ročišta dođe i prodavac Luka Petrović, međutim advokat Stanoje Filipović tvrdi da Luka Petrović nije dobio poziv, ni za jedno ročište. Proces se nastavlja bez Luke Petrovića koji vodi sudija Danka Pudar.

Luka Petrović 08.03.2007 godine umire bez učešća u procesu. Na jednoj raspravi koja je održana 27.04. 2007 sud u Loznici na pitanje sudije Danke Pudar gde je i kada isplaćena suma novca koja je navedena u ugovoru, direktor Boss-Trade Dragan Jerotić reče da je to obavljeno u stanu prodavca Luke Petrovića.

Na pitanje ko je sve bio prisutan kod isplate novca, reče da su bili prisutni prodavac i njegova supruga Ljubinka Petrović, a sa druge ta firma i direktor Jerotić Dragan i suvlasnici firme Duško Bjelić i neki Budimirović.

Ali, Jerotić nije znao da kaže u kojim apoenima je to isplaćeno (u dinarima, a kasnije i u devizama). Zar u Srbiji nema banaka za isplatu tolike svote novca? Sve to prolazi kod sudije Danke Pudar kao normalno.

Za sve ove moje navode koje pišem imam dokaze pisane. U svako vreme mogu da dokažem. Na svaku raspravu u sudu u Loznici donosio sam svoje štedne knjižice iz Nemačke. Jer ja sam svoj novac držao tamo. Ja sam radio i živeo od 1965. godine u Nemačkoj sve do penzije.

Konačno, presuda je doneta u korist firme Boss-Trade, a presudila je sudija Danka Pudar.

Ovim putem želim da upoznam javnost kako radi lokalna pravosudna i advokatska mafija i kako pomaže lovce u mutnom kojih je prepuna Srbija.

                        S poštovanjem, Blagoje Petrović, Loznica

               

 

Lazarevac

 

Drugo lice iste stanice

 

Odgovor na pisma Tabloidu: "Kriminalci u gostima kod policajaca" (br.246) i "Načelniče, čuvaj se svojih saradnika" (br.227)

 

Poštovani gospodine uredniče Brkiću!

Ceneći vašu volju za objavljivanje tekstova navodno grupe poštenih policajaca PS Lazarevac, obraćamo Vam se u ime ostalih policajca ove stanice sa molbom da i naš tekst objavite u Vašem magazinu, kako bi čitaoci čuli i drugu stranu i tako saznali pravu istinu.

Naime, cela policijska stanica Lazarevac, kao i svi građani Lazarevca znaju da su potpisnici navedenog teksta, kao i onog prethodnog "Čuvaj se načelniče svojih saradnika", četiri radnika ove stanice, tačnije  Aleksandar Mačenovski, braća Smolović, Predrag i Novica, kao i policajac Milanović. 

Uz dokaze i činjenice, moramo Vam reći o kakvim se osobama radi. Kriminalistički inspektor  Aleksandar Mačenovski premešten je zbog nediscipline u PS Rakovica, odakle se vratio uz velike urgencije političara u PS Lazarevac. Pre izvesnog vremena je tukao sopstvenog oca i brata, preteći da će da ih ubije, za šta mu je podneta disciplinska i prekršajna prijava, a trenutno ne govori sa skoro svim kolegama.

On se svakodnevno u kafićima druži sa licima sklonim kriminalu i podučava ih kako da se svete policiji i rade dela čiji je cilj izbegavanje odgovornosti, što nije teško proveriti kod starešina stanice. Policajcu Predragu Smoloviću je podneta disciplinska prijava, kao i krivična prijava za izvršena krivična dela prevara, koje je izvršio u saradnji sa Jelkom Jović iz Lazarevca (na prevaru uzeli preko 2.000 pari cipela!), nakon čega je, izbegavajući odgovornost, pobegao u Crnu Goru gde je radio jedno vreme kao policajac (!), a pre izvesnog vremena je ponovo vraćen u MUP Srbije preko izvesnih prijatelja sa prezimenom Čabarkapa, javno se hvaleći da je došao da sa bratom postane načelnik stanice!

Na silu je, takođe preko prijatelja Čabarkape, mimo volje i znanja rukovodilaca, svog brata Novicu Smolovića, koji ima samo tri godine radnog staža, postavio za vođu saobraćajnog sektora u PS Lazarevac. Pre mesec dana protiv njega je podneta disciplinska prijava za krađu drva! 

Policajac Milanović je na pritužbe većeg broja građana za bahato ponašanje i propuste u radu prebačen sa poslova saobraćajnog policajca na poslove pozornika. Takođe, pisanjem ordinarnih laži po medijima, blati ugled našeg kolektiva i poštenih radnika policije. Do sada, a posebno u poslednjih godinu dana, preko dvadeset službi MUP-a Srbije, PU za grad Beograd i tužilaštva vršilo je kontrolu svih postojećih navoda i uverilo se u neistinost tih obraćanja javnosti.

Ovakvim lažima blokiran je normalan rad, zapravo je sasvim paralisan. Gospodine uredniče, lično Vas poznavajući, znajući da ste častan i pošten čovek, pozivamo Vas da budete gost naše policijske stanice, da popričate sa policajcima i starešinama i lično se uverite u istinitost ovog našeg obraćanja.

 

                                   Dostavljeno:

                                   Magazinu Tabloid,

                                   MUP-u Srbije,

                                   PU za grad Beograd,

                                   Sindikatu policije

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane