Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 69

Epizoda 69

 

Nismo mi od juèe

 

Zoran Milojeviæ

 

Šta god to znaèilo! Sirova poštapalica koja je "znalcima" uvod u iznošenje zakljuèaka kojima nam neznanje nameæu kao znanje, nevaspitanje kao vaspitanje, a neveru kao veru. Takve duše lutaju nesvesne sebe. Takvi ljudi su savest i uèitelji Srbije i uèe mladost Srbije da laž prihvataju kao istinu. Gde laž ulazi na vrata, istina izlazi kroz prozor.

Po ko zna koji put sam gledao film "Poslednji samuraj". Iako je znao da æe ga odneti vreme i dogaðaji, krenuo je u poslednji boj protiv novojapansko-zapadnjaèke koalicije, golim maèem na topove i mitraljeze. Nije želeo da živi u Japanu koga nema, Japanu bez èasti, Japanu bez seæanja, Japanu bez vere otaca. Kada je pao, novojapanski vojnici skidoše kape, odbaciše puške i klekoše. Èuvši za smrt samuraja, klekao je pred njegovim maèem i mladi japanski car. Pitao je kako je samuraj umro, a dobio odgovor: "Reæi æemo vam kako je živeo". I ðeneral Mihailoviæ je išao sa svojiim muèenicima u poslednji boj, jer za njega i njih nije bilo života u Srbiji koje nema, Srbiji bez èasti, Srbiji bez seæanja, Srbiji bez vere otaca. Ako Srbija ne klekne pred senima ÐENERALA, nikada se neæe uspraviti i zapadnjaèki topovi i mitraljezi æe joj veèito pucati u potiljak. Za život je potrebno samo malo, za smrt - sve!

U Srbiji na mnogim važnim mestima rade komunistièki podrepaši, potonje Slobine ulizice, a danas demokratski poltroni. Kada izaðu u javnost hodaju kao punjeni medvedi i gledaju u nebo kao da su pronašli telefon ili naizmeniènu struju. Oni svima valjaju i niko da im kaže da im je odavno istekao rok trajanja i da su pokvarena roba.

Jovo Kapièiæ prebegao u Crnu Goru. Komunisti (èitaj: DPS!) na vlasti mu dali utoèište. Ravnogorci i komunisti za èiju smrt je kriv "drug Jovo", ostali su Srbi, kao i njihova deca. Komunisti koje nije pobio  postali su Crnogorci, kao i njihova deca. Crnogorci su svoj nacionalni oseæaj razvili na temelju antisrpstva, ateizma i mržnje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Nije važno koja je boja laži, važno je iz nje oèistiti prljavštinu. Tako oèišæena laž odmah dobija jasno vidljivu crnu boju i tako ogoljena ukazuje na smrt koju je posejala.

Sa TV ekrana odzvanja golotinja srpskih "pevaèica" sa sve golim grudima i zlatnim krstovima izmeðu njih. A narod pilji u golu istinu i SMS porukama plaæa "duplo golo." I takav narod, "go kao pištolj" postaje - gologuzija. Izvinjavam se nudistima!

Miæa Matiæ dobio unuku Mionu, pa se hvali: "Sve sam mlaði! Ne pušim, ne pijem i volim lepu, pa makar i mladu!" Drakèe Bakalin vièe: "Ne laži, mlaði nisi, pušiš kao Turèin, piješ krišom, a mladu i lepu samo voliš, jer još nisi nauèio da šalješ SMS poruke. Radiš sve što vole i mladi, samo si u SMS-u tanak."

Na Kosovu ništa novo! Smejemo se starim osmehom manje, a saèuvali smo ga za neka daleka, nova pokoljenja.

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane