Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Ima li kraja surovom pelješenju državne imovine u Srbiji

 

Nepodnošljiva lakoća otimanja

 

Otimanje para iz budžeta omiljena je disciplina svake primitivne diktature. Reč je o poslednjoj fazi u propasti svakog lopovskog carstva: kad država potkrada sebe samu! U takvoj se fazi našla i Demokratska stranka u predizbornoj kampanji, koju nekako treba platiti. I to hitno. Naučnoistraživačkim radom, ova stranka je došla do zaključka da joj treba banka čiji će naziv obećavati! Tako je nastala Razvojna banka! Dobro zvuči, finansiraće im izbore i deluje optimistički: govori o nekom razvoju... Neodrživom razvoju!

 

Milan Glamočanin

 

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine pripojen je ovih dana, odlukom predsednika Izvršnog veća Vojvodine Bojana Pajtića, Razvojnoj banci Vojvodine!

Prvo je gospodin Pajtić sa svojom kamarilom, ideologom pljačke Dragoslavom Petrovićem, ojadio Metals banku iz Novog Sada. Da bi prikrio tragove poslovanja banke, koja je uz ogromne provizije obrtala novac Darka Šarića, predsednik Izvršnog veća Vojvodine preimenovao je ovu banku u Razvojnu banku Vojvodine! Razvojna banka se puni parama iz budžeta Vojvodine, dakle od novca poreskih obveznika.

Kada su pomenuta gospoda, preko Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine a uz učešće doskorašnjeg direktora ovog fonda Momčila Milovića, i predsednika Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Dušana Elezovića, otuđila stotine miliona evra, počelo se sa pravljenjem plana za ''evakuaciju''. Naravno, ovaj fond se, takođe, puni novcem iz pokrajinskog budžeta.

Na ovom mestu treba podsetiti da je Bojan Pajtić pre nekoliko godina iz budžeta AP Vojvodine prebacio oko pola miliona evra za obnovu Tekelijanuma u Pešti, jer u ovoj eparhiji Srpske pravoslavne crkve službuje i njegov otac, sveštenik, Lazar Pajtić.

U Budimpešti je gospodin Pajtić kupio nekoliko velelepnih kuća, na najatraktivnijoj lokaciji.

Životinjska pohlepa Bojana Pajtića, Dragoslava Petrovića i njihovih pažljivo odabranih pomagača, prosto je nezajažljiva...

Kada su opelješili Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine kako bi sakrili tragove svojih pljački, direktora Fonda Momčila Milovića dvojac Pajtić-Petrović pod hitno šalje za konzula Srbije u Trstu! Ovaj priprosti čovek, nekada pravnik u Kliničkom centru Vojvodine, govori sporazumevajuća dva jezika - srpski i crnogorski! A i državljanin je Crne Gore.

Otkud gospodin Milović baš u Trstu?

Naime, u planu za evakuaciju, nakon izvršenih pljački koje su teške nekoliko stotina miliona evra, dvojac Pajtić-Petrović osniva zajedno sa pojedinim novosadskim tajkunima poreklom iz Hrvatske (koji su i državljani ove zemlje) Tesla banku u Zagrebu. Naravno, parama građana Vojvodine i slavnog "državnog neprijatelja broj jedan" Darka Šarića!

Dakle, i to treba naglasiti zbog onih besmislenih povika "sve ode za Beograd": Vojvođane nije opljačkala vlast iz Beograda, već im je doslovno skinula gaće demokratska klika na vlasti usred Novog Sada!

Kada je Đorđe Višekruna, nekadašnji koordinator Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, odlučio da napusti tutorstvo Bojana Pajtića, i sva dokumenta preda Srpskoj naprednoj stranci, a u ruke Aleksandra Vučića, i sve to sa hiljadu SMS poruka koje je dobio od ovog osvedočenog psihopate, dvojac odlučuje da podigne mere pripravnosti. Tako je Momčilo Milović dislociran, da ne bude nezgodan svedoka, a dobio je i izvanredno važnu ulogu: da čuva i nadgleda njihovu imovinu!

Osim Tesla banke u Zagrebu, Bojan Pajtić ima i nekretnine u Istri. Tamo ima i stanove, lokale, jahtu...

Ipak, Trst je na granici sa Slovenijom, tako da je opljačkanim parama od građana Vojvodine Pajtić postao i vlasnik novosagrađenog privatnog zdravstvenog centra u Ljubljani, koji se ne vodi na njegovo ime, ali je, aneksom ugovora, on stvarni vlasnik! Predsednik Izvršnog veća Vojvodine u Ljubljani ima poslovni prostor na nekoliko lokacija, površine oko hiljadu kvadratnih metara i vilu u rezidencijalnom delu grada!

Pljačkanje mafije okupljene oko Bojana Pajtića ulazi u završni fazu. Novac je izvlačio gradnjom nikada završenog Zdravstvenog centra u Zrenjaninu, pljačkanjem računa Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodina u Sremskoj Kamenici, izgradnjom i opremanjem Kliničkog centra Vojvodine...

U Vojvodini se o krađama Bojana Pajtića, Dragoslava Petrovića, Momčila Milovića, Dušana Elezovića i njihovih pomagača javno, u medijima, ne sme ni da zucne. I pravosuđe je pod šapom Bojana Pajtića. Njegova "maskota" je Zagorka Dolovac, Javni tužilac Srbije, žena koja je na čelu Državnog veća tužilaca, za koju se sa punim pravom može reći da je jedna blago retardirana osoba...

I dok građani Vojvodine gladuju, dok sela ostaju pusta jer je stopa smrtnosti u Vojvodini zastrašujuća, kuće napuštene, a njive nepoorane, dok se rod pšenice, kukuruza i soje otkupljuje po najnižim mogućim cenama, a prodaje po svetskim, dok naplata otkupa traje unedogled, u vreme kada dve trećine građana pokrajine žive sa po 300 evra mesečno, na granici preživljavanja, mafija na čijem je čelu predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić, nemilice je opelješila fondove, banke, rasprodala preduzeća, državnu imovinu, a na najbestijalniji način je pomela pokrajinski budžet.

Ako izgube izbore koji se očekuju, Pajtić i njegova klika uteći će u Sloveniji ili Budimpeštu, možda im Momčilo Milović uveliko priprema kuće za odmor i uživanje, i ugovara zaštutu koju će im pružiti njihove kolege iz Palerma, ili Kalabrije... A možda već imaju i po nekoliko pasoša drugih država.

 

 

Samo ti uzimaj, Bojane

 

Poslanici Skupštine Vojvodine doneli su 27. februara ove godine odluku da Izvršno veće AP Vojvodine pokrene postupak emitovanja dugoročnih obveznica u vrednosti od četiri milijarde dinara, radi jačanja finansijskog potencijala Razvojne banke Vojvodine! Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić rekao je novinarima uoči sednice da je od predsednika Vlade Srbije Mirka Cvetkovića dobio obećanje da će i Vlada Srbije pomoći rad Razvojne banke Vojvodine sa nekoliko milijardi dinara, ali će ona ostati u većinskom vlasništvu Pokrajine. Kako je predviđeno. Rok otplate obveznica je do deset godina, sa periodom mirovanja od dve godine, a datum emitovanja odrediće Izvršno veće Vojvodine, u zavisnosti od javnog interesa Pokrajine.

Ima li kraja ovakvom ludilu pokrajinske vlastele, koju očigledno nerazumno pomažu i političari-mafijaši iz Beograda?

 

 

 

Skuplje pile od kokoške

 

U vremenu najžešće ekonomske krize, dokapitalizacijom Metals banke AP Vojvodina je do sada uložila u Metals banku preko 90 miliona evra!

Vrednost Metals banke na Beogradskoj berzi odnosno tržišna kapitalizacija (ukupan broj akcija banke pomnožen sa cenom) trenutno iznosi oko milijardu dinara ili 9,7 miliona evra. Da li je opravdano uložiti u banku 90 miliona evra ukoliko ona na berzi trenutno vredi 9 miliona evra?

Da li je opravdano da se od usta primalaca socijalne pomoći, dodatka za nezaposlene i penzionere izdvaja novac da bi se refundirao kapital utrošen za finansiranje kontroverznih biznismena? Zna li narod, uopšte, kome plaća reket?

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane