Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

Prijatelje zaboravljamo, tirane slavimo

Nikola Vlahović

Na godišnjicu poslednjeg užasa u XX veku, kad je komanda NATO pakta obećala Srbiji da će joj, osim istorije, "promeniti i geografiju", odlazeći vlastodršci kukavički su izbegli da kažu ono što je bio red da se u ovakvim prilikama kaže: zlotvor je u svom divljanju 1999. godine hteo da zbriše sa lica zemlje ceo jedan narod!

Oni danas hoće da nekako Srbi zaborave, ili barem umanje sećanje na 72 dana strašnog suda. Njihovi bedni vazali, koje su oni finansirali više od jedne decenije, slepo izvršavaju svoj zadatak, trudeći se danas da rečima pomirenja i razumevanja ne učine nešto pogrešno.

Srećom, svet nije crno-bele boje. Ima hrabrih i istaknutih ljudi iz zemalja koje je NATO upregao u zločin, koji se nisu pomirili sa sudbinom. Jedan od njih, francuski major Pjer Anri Binel, usprotivio se svojoj komandi i počeo da radi za Srbiju usred rata! Platio je to skupo, odležao je pet godina zatvora "zbog izdaje". Srbija ga je zaboravila i nije mu se odužila. Napisao je knjigu o tome. U Srbiji je to svedočanstvo prošlo nezapaženo, zahvaljujući ovdašnjim vlastima koje su se u međuvremenu strasno podale ovoj alijansi.  

Kao odgovor, major Binel je podneo tužbu protiv SAD zbog nasilja koje ta država vrši nad francuskom državom i njenim časnim ofocirma! U Srbiji je, nažalost, suspendovana tužba protiv zlikovaca koji su doneli odluku da ovu zemlju jednom zauvek satru. Samo, u Srbiji ovog istinskog heroja niko da pozove i uruči mu medalju za hrabrost, jer je, upravo zahvaljujući njegovoj akciji najvišeg rizika, spaseno na hiljade života.

Pjer Anri Binel treba da bude sinonim za čoveštvo, upravo u zemlji kakva je Srbija. Da opominje uspavale savesti i uznemirava svaku banditsku vlast kojoj je samo do profita ali ne i do časti. Nažalost, dok bude bilo koje vlasti koja podmuklo šuruje sa NATO alijansom, dotle će i politika zaborava i samopotiranja biti na sceni.

Zbog takve politike građani Srbije ne mogu ni da se poklone senima pokojnog Jiržija Dinstbira, nekadašnjeg izvestioca EU za ljudska prava iz bivše Jugoslavije, koji je u pravo vreme smogao hrabrosti da kaže da je nad Srbijom počinjen užasan zločin.

U međuvremenu je nastupio novi zločin, zločin politike ćutanja. Srbija mora da se obračuna sa ideolozima te politike.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane