Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Gebels, sa dna kace

 

Nikola Vlahović

 

Izvestioca Evropskog parlamenta, Jelka Kacina, trebalo je još odavno proglasiti nepoželjnom osobom u Srbiji, nakon svega što je javno izgovorio (i učinio) tokom svog mandata na štetu ove zemlje i njenog naroda. Sam Evropski parlament, čija je pravila Kacin više puta narušio, morao bi da ga opozove. Konačno, i Slovenija, iz diplomatskih i etičkih razloga, takođe bi uradila dobru stvar ako bi ovog bivšeg Janšinog propagandistu, uklonila sa ovako visokog mesta i zamenila ga pristojnijom osobom.

Naime, Jelko Kacin u dužem vremenskom periodu otvoreno drži javna predavanja o tome kako Srbija treba da se pomiri sa albanskom državom na Kosovu. Takođe, kao svojevrsni tutor sa najširim ovlašćenjima, obraća se zvaničnicima u Srbiji kao đacima u osnovnoj školi, a u srpskim medijima to tutorstvo pokazuje stalnim izjavama o srpskoj krivici i potrebi za pokajanjem. 

Ko je, ustvari, Jelko Kacin? Ovaj mali đak samoupravnog socijalizma, školovan u jugoslovenskoj državi kao kadar za potrebe vojno-obaveštajne mreže, diplomirao je svojevremeno opštenarodnu odbranu i društvenu samozaštitu (popularnije, prema ondašnjoj skraćenici, ONO i DSZ), pa je sa tom diplomom i znanjem iz te oblasti, već 1991. godine, postao slovenački ministar za informisanje.

Konačno, i sam Kacin se hvalio kako je vodio sračunatu propagandu (zapravo, širio najgore laži!) o nepostojećim vojnim akcijama mladih vojnika ondašnje JNA. Naravno, ovaj prljavi posao, radio je za još prljaviju politiku svoga šefa, Janeza Janše, takođe ražalovanog vojnog špijuna, koga je deo ondašnje političke elite u Sloveniji angažovao da stane na čelo pobune protiv jugoslovenske države. U znak zahvalnosti što je vodio propagandu protiv JNA bolje od Gebelsa, Kacin je kasnije postao i savetnik Janeza Janše, kad je on postao ministar odbrane Slovenije. "Priznanje" mu je odao i jedan ovdašnji analitičar tvrdnjom da je  "...slovenačka državna propaganda koju je vodio Jelko Kacin 1991. godine, učinila ono što slovenačka Teritorijalna odbrana i policija nikada ne bi...".

I zaista, nema nikakve dileme da se Jelko Kacin ponaša kao provokator, a ne kao izvestilac Evropskog parlamenta. Čovek koji ovih dana tvrdi da sa "Ustavom Srbije nešto nije u redu", polemišući oko statusa Vojvodine, zaslužuje da konačno bude najuren iz države koja već predugo sluša njegove uvrede.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane