Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Povodom

U Pirotu i Babušnici mirno živi stotinak milionera

 

Imaš pare, kupi sudiju

 

Serijal u Tbaloidu,  započet pisanjem o dugogodišnjem i surovom pljačkanju kompanije Tigar, podstakao je Više tužilaštvo u Pirotu da naloži policiji sprovođenje potpune istrage o tvrdnjama koje smo izneli, na osnovu pismenih dokaza koji su nam bili dostupni. Sudije u Pirotu su do sada redovno ''imale razumevanja'' za  optužene, koji su im uzvraćali stanovima, poklonima. Ima li nade da Justicija ubuduće žmuri na oba oka, dok bude vagala krivicu pljačkaša iz ovog grada

 

M. M.

 

Istraživači Tabloida opisali su u nekoliko nastavaka ko je ko u Pirotu, Babušnici i Beloj Palanci. Nekadašnji gigant Tigar iz Pirota oplješen je i opljačkan na bestijalan način, a desetine loklanih desprerdaosa iz Pirota i Babušnice  danas na svojim računima i sefovima ima po destinu miliona evra, kuće u SAD-u, Lonodnu, Parizu, Atini, Sofiji, Nišu, Beogradu...

Drgan Nikolić Faraon iz Pirota, uplašen pisanjem našeg lista, otišao je pre mesec dana u penziju, ostavljajući kompaniju u sigurnim rukama, naslednici Jeleni Peković, zvanoj Mama.

Na nišanu naših istraživača bili su i ključni ljudi iz Policijske uprave Pirota, tužioci iz Višeg javnog i Osnovnog javnog tužilaštva, i sudije iz Pirota,  koji su svojim ćutanjem, ili (ne)delima, za koja su dobro bili plaćeni, omogućili da se jedna svetska kompanija skoro 15 godina pljačka od jedne male grupe ljudi. Pominjali smo i druga preuzeća, privatna, društvena i javna, i njihove direktore i vlasnike...

 Naši tekstovi su sada pred sudom javnosti. Mi rekosmo, a na tužiocima je da pravdi privedu teške prestupnike, koji su teški preko 600 milione evra!

Pisanje Tabloida izazvalo je veliko interesovanje u ovom regionu. Pisali su nam građani, zaposleni u pomenutim kompanijama...

Urednicima Tabloida i danas pristižu pisma, kojima se pruža podrška našem pisanju, a u nekima  se navode da neki navodi i tvrdnje nisu tačne.

Naime, Policijska uprava Pirot je u poslednjih 10 godina, ispitujući poslovanje Tigra, nakon pismenih dojava radnika, jer u suprotnom poslovanje kompanije kontroliše Poreska uprava i finansijska policija, podnela desetinu krivičnih prijava protiv rukovodilaca ove kompanije. Nije na policiji, kažu, da komentariše rad tužilaštva i suda, i zašto, po prijavama u kojima su rukovodioci, kao odgovorna lica, prijavljeni za zloupotrebe teške po stotine miliona dinara, nisu osuđeni.

Načelnik Policijske uprave Pirota Slavoljub Madić nije od Tigra dobio nikakav stan. Tačno je, kao što nam i poslata dokumenta potvrđuju, da je stan od 53 kvadrata zamenio za stan u starogradnji za 82 kvadrata, i da je pre useljenja u taj stan, odmah platio razliku u ceni.  Od Tigra nije dobio ni prebijene pare, a nije tačan navod da je njegovoj supruzi u Nišu kupljen stan, na lokaciji koju smo naveli. Načelnik nema pomenuti vozni park, ali je, svakako u neprilici, budući da je Pirot pogranično mesto, da neki kriminalac na proputovanju, ako zaključi da načelnik ima puno para, ne bude njegova meta.  Ali, smatramo, to je rizik posla kojim se bavi, i to je njegov izbor.

Tvrdnju da je bivši šef za privredni kriminal u PU Pirot Jovan Božović 22 naprasno penzionisan, kada se zamerio moćnicima u Pirotu, demantuje podatak da je njemu prestao radni odnos rešenjem ministra policije, nakon što je protiv njega podneta od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a krivična prijava, zbog navodne zloupotrebe položaja. Istina je i da on po toj prijavi još nije osuđen.

Čitalac iz Pirota, koji se potpisao, pohvaljujući serijal Tabloida, ističe da je neopravdano pomenut brat inspketora za privredni kriminal PU Pirot Miodraga Jovanovića,  zvanog Miško Surovi, za kojeg smo naveli da je prikrivao mućke u pirotskim kompanijama, jer on, zaista radi u Tigru, ali da kao inženjer zarađuje  jedva 30 hiljada mesečno.

Više tužilaštvo u Pirotu naložilo je policiji da ispita sve tvrdnje iz našeg serijala. Tužlaštvo je, kažu,  odlučno u nameri da se pljačkaši Tigra i drugih javnih preduzeća, privedu pravdi. Šta će, međutim, donoseći presude u ime naroda, reći sudije iz Pirota, koje su do sada žmurile na oba oka, pomažući pljačkašima, dobijajući zauzvrat stanove, lokale i keš, zaista je teško reči. Tabloid će pratiti ove istrage.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane