Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

 

Apatin

 

Grad na Dunavu u rukama mafije

 

Škrbo i Džimi (k)radu za Žiku

 

Više godina medije u Apatinu uređuje čuveni klovn Miloševićevog režima, Miodrag Popov, prijatelj i pobratim još čuvenijeg kriminalca, dr Živorada Smiljanića, a sadašnjeg gradonačelnika Apatina. Za usluge koje odrađuje gradonačelniku Smiljaniću, Popov mesečno dobija iz opštinskog budžeta oko milion dinara i naravno, sve ostale privilegije.

Taj novac pravdaju kao sredstva usmerena na lokalno informisanje građana! Za taj novac Popov promoviše Smiljanića kao nezamenjivog predsednika i čoveka koji je jedini zaslužan za sve što je dobro u Apatinu!

 Druga strana istine se ne sme spominjati, ili tačnije, nijedna druga stranka nema pravo pristupa lokalnim medijima. Deo opozicionih stranaka u Apatinu tvrdi da pouzdano znaju da je TV Apatin osnovan za "legalno" pranje novca i da niko ne sme da priđe i pregleda poslovanje ovog kolektiva koji je uz blagoslov Smiljanića oteo kompletnu opremu nekadašnjeg Informativnog centra "Glas komune", za šta nije plaćen ni jedan jedini dinar.

Drugi ključni igrač je Mile Samardžija, poznatiji kao Džimi (inače član SRS i SPS) preko čije firme se pere novac građana opštine Apatin. Džimijev kum, Milan Škrbić, poznatiji kao Škrbo, inače predsednik opštinskog odbora SRS i dugogodišnji koalicioni partner Smiljanića, zapravo je veza između Džimija i Smiljanića. Preko njih, ali i uz pomoć Ilije Drljače, Nikole Paskaša i Stojana Zorojevića iz Prigrevice, sve samih funkcionera Apatinskog SPS, Džimi dobija unosne poslove u opštinskim preduzećima bez ikakvih konkursa i tendera, a za uzvrat izdvaja pozamašnu svotu novca visokim predstavnicima opštinske vladajuće elite. Ako je verovati Džimiju, kada se ispovedao u jednoj od mnogobrojnih pijanih noći, Paskaš i Drljača uzimaju trideset odsto od svakog posla koji srede preko Smiljanića.

Još jedan u nizu perača novca Apatinskih građana je Aco Dukić, vlasnik radio Dunava preko koga Apatinski socijalisti takođe peru pare, ali grade i zgradu u centru Apatina, pored katoličke crkve. Tu su zgradu sagradili Smiljanić i Korać uz pomoć Džimija a sve preko Dukićevog imena.

Ko je Samardžija Mile zvani Džimi? Član SRS i SPS koji se devedesetih godina obogatio na švercu nafte i druge kradene robe, koju je krao iz firme u kojoj je radio PIKa Prigrevica. Posle rata uz pomoć svog kuma Škrbića predsednika Srpske Radikalne stranke i Živorada Smiljanića predsednika SPS i predsednika opštine Apatin,dobija unosne poslove u javnim preduzećima bet ikakvih tendera i poštovanja bilo koje pravne procedure. Preko  Smiljanića,sa kojim deli pare,a koji je na vlasti više od 20 godina, obezbeđuje policijsku i sudsku zaštitu. Danas se toliko osilio da tuče radnike u svojoj privatnoj firmi, Džimi komerc gde ti ljudi rade za minimalac i ne prijavljeni. Pored procenta koji daje Smiljaniću za unosne poslove, na izborima mu skuplja glasove na razne načine, neke potkupljuje a nekima preti otkazom na poslu, a neretko i fizički.

Ali zato Smiljanićevo mesto gradonačelnika je garancija da se ni jedan od mnogobrojnih krivičnih postupaka neće završiti na štetu Džimija, što mu je dalo za pravo da tuče i maltretira svoju porodicu na čije jauke policija ne sme ni da dođe. Između ostalog, iako ima dvoje unučadi, čeka i treće vanbračno dete sa devojkom kojoj može otac biti, i zbog čega je pokušao ubiti i sopstvenu zakonsku suprugu ali niko nije smeo sastaviti izveštaj i o tome informisati širu javnost a kamoli nešto po tom pitanju preduzeti! Čak je, potplaćujući  lekare, pokušao raznim lekovima da je dotuče ili da je smesti u psihijatarsku ustanovu u Somboru. Takav čovek, sa takvom biografijom već predugo vlada Apatinom, i mada mu je vreme u svakom smislu isteklo, on još traje. Kazaljke na njegovom satu idu unazada, u devedesete, a to nema ko da zaustavi.

 

(grupa građana Apatina)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane